Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Tuesday, August 18, 2015

Majlis Blogger Raya di TuDia Char Kuey Teow

Majlis Blogger Raya di TuDia Char Kuey Teow
 
Aidilfitri tahun ini cik iena berkesempatan beraya bersama rakan-rakan blogger di TuDia Char Kuey Teow di Putra Height, Subang Jaya. . Majlis sambutan raya ini dianjurkan oleh Hai Blogger dimana ianya bertujuan untuk mengumpulkan blogger-blogger untuk beraya bersama-sama disamping mengeratkan lagi sillaturrahim dan bermaaf-maafan .

Majlis Blogger Raya di TuDia Char Kuey Teow

Kebiasaannya majlis sambutan hari raya di adakan di rumah, mahupun restoran atau hotel, berlainan pada kali ini ianya di adakan di warung sahaja . Bertepatan dengan konsep berserderhana di Hari Raya yang sering diwarwarkan di kalangan rakyat Malaysia . Pengalaman yang cukup menarik buat cik iena pertama kali berhari raya bersama rakan blogger di TuDia Char Kuey Teow

Majlis Blogger Raya di TuDia Char Kuey Teow


Kemeriahan jelas terpancar diraut wajah para blogger , kesibukan mereka berbual sesama blogger, bertukar pendapat dan menceritakan pengalaman raya masing-masing ditambah lagi dengan hidangan yang cukup enak dari TuDia Char Kuey Teow. Menu utama yang dihidang kan adalah Char Kuey Teow Special Ketam
 Taraaaaaaaaaaaaaaaa
Nampak tak betapa besarnya ketam tu .
Err macam besar dari kepala cik iena je haha
Okay seriously sedap gila tau char kuey teow ketam ni
 
 
Majlis Blogger Raya di TuDia Char Kuey Teow
Cakkk.. Nak eh, tak boleh ni kiter punya, kalau nak kene lah datang sini tau (^_~)
 
 
Isi yang padat dengan lauk,
ada banyak udang dang juga kerang.
Perghhh memang matop
Ditambah dengan ketam yang besar tu


Majlis Blogger Raya di TuDia Char Kuey Teow


Ketam dia sangat special lain daripada yang lain
cik iena tak pernah makan ketam sesedap macam ni
ketam nya macam di perap,
berasa lah ketam tu. ada macam rempah ke apa warna kehitaman..
wahh suka kalau tergigit..memang sedap rasa nya
ketam ratah gituw je tak yah kuah2 char kuey teow tu
Rasa macam nak order ketam je
tapi memandangkan makan ramai2 malu la nak keluarkan perangai makan ketam yang sebenar
hahahah nanti semua lari
control ayu siket lalalallalalalaaaaaa


Majlis Blogger Raya di TuDia Char Kuey Teow

 Tu diaaaaaaaaaaa
jari bengkok cik iena
hahah


Majlis Blogger Raya di TuDia Char Kuey Teow
 ni nak habak mai nie memang terbaek la char kuey teow ketam special dia !

Jemput tonton video kemeriahan beraya di sini


 Majlis blogger raya ini juga turut dimeriahkan dengan kehadiran Sakura Band. Terharu sangat dengan mereka, mereka sangat down to earth, humble, sporting, best! memang terbaik la tak sombong pula tu. Semoga mereka terus berjaya dalam industri seni tanah air Malaysia kalau boleh sampai satu Dunia haha. Memang Best dorang ni cik iena sukakannya Yeayy



Majlis Blogger Raya di TuDia Char Kuey Teow

Majlis Blogger Raya di TuDia Char Kuey Teow

Majlis Blogger Raya di TuDia Char Kuey Teow

Gambar Bersama rakan blogger disepanjang Majlis Berlansung




Majlis Blogger Raya di TuDia Char Kuey Teow


Majlis Blogger Raya di TuDia Char Kuey Teow

Majlis Blogger Raya di TuDia Char Kuey Teow


Majlis Blogger Raya di TuDia Char Kuey Teow

Majlis Blogger Raya di TuDia Char Kuey Teow


 


Harga Tudia! Char Kuey Teow

 

Majlis Blogger Raya di TuDia Char Kuey Teow

 

Char Kuey Teow Biasa : RM5.00
Char Kuey Teow Special Telur Mata :RM6.50
Char Kuey Teow Special Telur Sotong : RM7.50
Char Kuey Teow Special Ketam : RM15.00 

Alamat


Warong Bahagia Tudia! Char Kuey Teow
Putra Height, Subang Jaya.
Waze : Petron Putra Height

Facebook:

Instagram :







Majlis Blogger Raya di TuDia Char Kuey Teow







Majlis Blogger Raya di Tu Dia! Char Kuey Teow.
01.08.2015 | 4.00 – 8.00pm
Lokasi : Putra Height Subang Jaya
Anjuran : @haibloggerofficial
Menu : Char Kuey Teow Ketam Special, Kuih Muih & Minuman
Makanan disediakan oleh : @tudiacharkueyteowhq
Artis jemputan : @sakurabandmy
Live update, photo & video : @reezqicinematography
Blogger yang hadir :Halim Nadzeri(Founder Hai Blogger) ,Mahamahu, Rafzan Tomomi, Hanny Abdullah, Fadzi Razak, Projek Travel,Syafiqah Hashim, Ayue Idris, Yaya Cendana, Mawardi Yunos, Dikbee, Fazrol Amer, Ahmad Fauzi Aryaan, Rosmiza Ali, Helena, Iena Eliena, Bro Framestone.

Majlis Blogger Raya di TuDia Char Kuey Teow




Instagram Live Update



A photo posted by Malaysian Blogger💄👠👗👜🍴🍹 (@ienaeliena) on


A video posted by Malaysian Blogger💄👠👗👜🍴🍹 (@ienaeliena) on




iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


No comments:

Post a Comment

UBER PROMO CODE - IENA

UBER PROMO CODE - IENA