Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Monday, August 10, 2015

Photobook Bernilai RM85 dengan harga RM4.90 di 11street.my


 
Photobook Bernilai RM85 dengan harga RM4.90 di 11street.my



Dapatkan diskaun 94% untuk photobook 40 page personalised softcover square Photobook  6 X 6 .
Sangat murah korang mesti dapatkan . Cik iena memang peminat tegar photobook, banyak photobook kat rumah dan kesemuanya di beli dengan voucher-voucher.


Sangat berbaloi kalau kita ambil peluang ni okay . Pada yang dah beli voucher ni dan masih ragu-ragu nak tau macam mana nak redeem boleh directly email cik iena. Insya Allah cik iena akan bantu korang ajar macam mana nak reedem.
Sebab dulu mula-mula cik iena takut-takut juga. Bila sekali dah redeem guna voucher-voucher yang cik iena beli. huh pantang ade promo mesti beli terus tau .



Photobook Bernilai RM85 dengan harga RM4.90 di 11street.my



Lagi satu korang jangan lupe subscribe update dari 11street.my . Paling mudah korang download apps dia. Memang apps tu akan hantar update terbaru. Cik iena tau promosi ni melalui apps 11street.my
 
Photobook Bernilai RM85 dengan harga RM4.90 di 11street.my
 



So cik iena nak share dengan kawan-kawan kat luar sana .


Pada yang tak tau macam mana nak beli, cik iena kongsikan macam mana cik iena beli menggunakan apps :)
Kalau dekat apps , home page tu klik shocking deals and cari photobook  nye promotion ni .  Yang pasti korang akan rambang mata dengan promosi-promosi dari 11street.my . Memandangkan 11street.my ni banyak sangat promosi, kalau tak jumpa guna apps tu , bahagian atas ade tempat untuk search, korang just taip photobook kemudian search . hehe sila pilih 40 page personalised softcover photobook 6 X 6 RM4.90 . nak beli yang lain pun boleh :)

kalau dekat web ni cik iena bagi direct link . Btw nak bagi tau tak rugi download apps 11street.my , banyak promosi, kupon , voucher yang 11street.my bagi kat kita . Nak atau tidak je .

 Untuk pelbagai promosi yang lain korang boleh tengok  di http://www.11street.my/html_nocache/deal.html atau klik pada menu SHOCKING DEALS . Terdapat pelbagai promosi menarik yang ditawarkan oleh 11street.my.

Selain daripada promosi-promosi yang di tawarkan . 11street.my  juga mempunyai kelebihan lain iaitu Coupon . Terdapat pelbagai kupon yang di tawarkan kepada pelanggan 11street.my  untuk melihat kelebihan kupon-kupon yang terdapat di  11street.my  sila klik http://www.11street.my/benefit/gradeBenefit.do 

 Selain daripada kupon-kupon yang diberikan juga, disamping membeli belah pelanggan boleh
mendapat credit, point dan juga BCARD point daripada hasil membeli belah . Ketiga2 nya boleh di tebus  . Nak tau macam mana nak earn credit, point dan juga BCARD  boleh klik http://www.11street.my/benefit/exchangePointToCouponList.do


Okay berbalik pada promosi diatas,
 Ni Link untuk promosi tersebut :



Photobook Bernilai RM85 dengan harga RM4.90 di 11street.my

Photobook Bernilai RM85 dengan harga RM4.90 di 11street.my
korang isi berapa korang nak beli. Cik iena beli 5 sebab cik iena memang dah pernah beli photobook ni. cik iena sangat suka

Photobook Bernilai RM85 dengan harga RM4.90 di 11street.my
masukkan email aktif , untuk korang receive voucher code nanti.voucher code ni yang akan di guna untuk redeem dkt photobook

Photobook Bernilai RM85 dengan harga RM4.90 di 11street.my
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V

Photobook Bernilai RM85 dengan harga RM4.90 di 11street.my
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V
Photobook Bernilai RM85 dengan harga RM4.90 di 11street.my
Haa tengok tu harga asal RM400.50, dibeli dgn harga RM24.50 , memang berbaloi-baloi okay
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V
Photobook Bernilai RM85 dengan harga RM4.90 di 11street.my
korang boleh pilih payment method, cik iena guna maybank2u
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V
Photobook Bernilai RM85 dengan harga RM4.90 di 11street.my
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V
Photobook Bernilai RM85 dengan harga RM4.90 di 11street.my
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V
Photobook Bernilai RM85 dengan harga RM4.90 di 11street.my

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V
Photobook Bernilai RM85 dengan harga RM4.90 di 11street.my
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V
Photobook Bernilai RM85 dengan harga RM4.90 di 11street.my
okay dah success bayar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V
Photobook Bernilai RM85 dengan harga RM4.90 di 11street.my


Haa mudah je kan . Lepas tu jangan lupa cek email untuk voucher code tersebut :)

Selain daripada photobook banyak lagi promosi2 menarik korang boleh tengok tau . Cik iena pun ada shopping benda lain juga di 11street.my . Apa yang cik iena suka di  11street.my ni harga dia murah . Terdapat pelbagai promosi-promosi yang menarik. Rambang mata di buatnya. Lagi-lagi bila dah install apps 11street.my . Setiap hari ada je promosi menarik. Kalau email cik iena jarang bukak. Bila notifications melalui apps ni menarik sikit. Dalam notification bar tu ada gambar promosi sekali. Haha tak minat terus jadi minat. Ehh korang jangan over shopping pulak.
Buat pilihan yang terbaik okay .
Nanti cik iena share ape yang cik iena beli lagi yang pasti harga murah la hahaha..
cik iena memang akan buat perbandingan dulu sebelum beli
(^_~)



NOTA BLOG : UNTUK MAKLUMAN PROMOSI DIATAS DAH TAMAT :) . TAHNIAH PADA YANG BERJAYA BELI .  KALAU ADA PROMOSI HEBAT YANG MENARIK LAGI NANTI CIK IENA SHARE OKAY (^_~)



iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


No comments:

Post a Comment

UBER PROMO CODE - IENA

UBER PROMO CODE - IENA