OST Hello Mr Perfect | NOMAD - SORRY SORRY SAYANGKU


Pertama kali cik iena dengar lagu ni, cik iena jatuh cinta. Nomad suara memang best. Lirik lagu pun best. Adik cik iena yang whatapps lagu ni. Kemudian dia bagi tau lepas ni balik kampung get ready lah . Hihi cik iena dah faham dah. Mesti adik bongsu cik iena yang berusia 4 tahun akan hafal lagu ni dan selalu nyanyi. Si Bogsu tu pantang ade lagu best mesti dia hafal.


OST Hello Mr Perfect | NOMAD - SORRY SORRY SAYANGKU


Kalau baca sinopsis drama ni memang menarik. Nampaknya cik iena kene download lah nak tengok. Almaklumlah cik programmer kerja takda masa nak tengok TV, balik rumah dah malam . Biasanya download cerita best. On the way pergi kerja tengok dalam train (^_~). Itu jelah masa cik iena untuk tonton drama.  Pendek kata cik iena memang jarang tengok tv .

Okay jom tengok Video lagu ni, serius cik iena jatuh cinta dengan lagu ni.


Lirik Lagu SORRY SORRY SAYANGKU - NOMAD

 

Hello hello Mr Perfect

Siapakah kau? Cantikkah kau?

Perfect-kah mu untuk menjadi kekasihku

Namun ku tidak pernah mengalah

Tetap juga mahu bersama dengan aku

Akhirnya aku mula sedar

Yang aku mula menyintai mu

Tetapi disaat itu kau telah pergi


Dimanakah kau sayang

Puas ku mencari dirimu

Merajukkah kau dengan aku

Maafkahlah aku


Sorry Sorry Sayangku,

Love You

Sorry Sorry Sayangku

I Miss You

Sorry Sorry Sayangku

Kembalilah dikau kepadaku


Sorry Sorry Sayangku

I Hate You

Sorry Sorry Sayangku

I dont trust you

Sorry Sorry Sayangku

Kerna dulu ku mengkhianati dirimu


Maafkanlah aku sayang

Aku mengaku selalu curang

Selalu menyakiti hatimu

Selalu mencari salahmu

Ku tidak pernah menghargai kasih sayangmu

Namun kini segalanya telah terjawab

Baru ku tahu ku tidak boleh tanpamu

Dan sesungguhnya ku telah jatuh cinta denganmu


Dimanakah kau sayang

Puas ku mencari dirimu

Merajukkah kau dengan aku

Maafkahlah aku


Sorry Sorry Sayangku

I Love You

Sorry Sorry Sayangku

I Miss You

Sorry Sorry Sayangku

Kembalilah dikau kepadaku


Sorry Sorry Sayangku

I hate you

Sorry Sorry Sayangku

I dont trust you

Sorry Sorry Sayangku

Kerna dulu ku mengkhianati dirimu


Kembalilah padaku

 

Sinopsis Hello Mr Perfect




0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve