OST Hello Mr Perfect | NOMAD - SORRY SORRY SAYANGKU


Pertama kali cik iena dengar lagu ni, cik iena jatuh cinta. Nomad suara memang best. Lirik lagu pun best. Adik cik iena yang whatapps lagu ni. Kemudian dia bagi tau lepas ni balik kampung get ready lah . Hihi cik iena dah faham dah. Mesti adik bongsu cik iena yang berusia 4 tahun akan hafal lagu ni dan selalu nyanyi. Si Bogsu tu pantang ade lagu best mesti dia hafal.


OST Hello Mr Perfect | NOMAD - SORRY SORRY SAYANGKU


Kalau baca sinopsis drama ni memang menarik. Nampaknya cik iena kene download lah nak tengok. Almaklumlah cik programmer kerja takda masa nak tengok TV, balik rumah dah malam . Biasanya download cerita best. On the way pergi kerja tengok dalam train (^_~). Itu jelah masa cik iena untuk tonton drama.  Pendek kata cik iena memang jarang tengok tv .

Okay jom tengok Video lagu ni, serius cik iena jatuh cinta dengan lagu ni.


Lirik Lagu SORRY SORRY SAYANGKU - NOMAD


Hello hello Mr Perfect
Siapakah kau? Cantikkah kau?
Perfect-kah mu untuk menjadi kekasihku
Namun ku tidak pernah mengalah
Tetap juga mahu bersama dengan aku
Akhirnya aku mula sedar
Yang aku mula menyintai mu
Tetapi disaat itu kau telah pergi

Dimanakah kau sayang
Puas ku mencari dirimu
Merajukkah kau dengan aku
Maafkahlah aku

Sorry Sorry Sayangku,
Love You
Sorry Sorry Sayangku
I Miss You
Sorry Sorry Sayangku
Kembalilah dikau kepadaku

Sorry Sorry Sayangku
I Hate You
Sorry Sorry Sayangku
I dont trust you
Sorry Sorry Sayangku
Kerna dulu ku mengkhianati dirimu

Maafkanlah aku sayang
Aku mengaku selalu curang
Selalu menyakiti hatimu
Selalu mencari salahmu
Ku tidak pernah menghargai kasih sayangmu
Namun kini segalanya telah terjawab
Baru ku tahu ku tidak boleh tanpamu
Dan sesungguhnya ku telah jatuh cinta denganmu

Dimanakah kau sayang
Puas ku mencari dirimu
Merajukkah kau dengan aku
Maafkahlah aku

Sorry Sorry Sayangku
I Love You
Sorry Sorry Sayangku
I Miss You
Sorry Sorry Sayangku
Kembalilah dikau kepadaku

Sorry Sorry Sayangku
I hate you
Sorry Sorry Sayangku
I dont trust you
Sorry Sorry Sayangku
Kerna dulu ku mengkhianati dirimu

Kembalilah padaku


Sinopsis Hello Mr Perfect





iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com




0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve