Grab The Promo
Grab The Promo
Grab The Promo
Showing posts with label OST. Show all posts
Showing posts with label OST. Show all posts

OST Chowrasta | Cinta Ke Akhir Cerita



Antara babak romantik dalam Chowrasta

 Lirik Lagu OST Chowrasta Cinta Ke Akhir Cerita


L
Aku selalu merasa ada kau bersama sama ku
Dalam susah dalam sedih dalam setiap resahku
Engkau selalu ada untuk membekal aku semangat
Merongkah arus dan onak duri yang membeban fikiran


P
Aku selalu akan ada bersamu tanpa engkau sedari
Kerna aku sedar keterbatasan cintaku ini
Aku tahu dan akui rasa ini bukan palsu
Kita kan berasama berlari hingga penghujung kisah


L & P
Kita cuma perlu berbicara dari hati ke hati
Kerna kau bagi ku cinta yang hadir tanpa di duga.

L
Kita juga harus percaya selamanya tentang illahi

P
Kerna himah cinta dengan hikmah pertemuan ini

L&P
Bila tiba masa kita kan bersama dalam cinta 

Kau dan aku masing masing mengerti hati sendiri
Tanpa perlu merungkap rasa tanpa berpura pura

P
Berlarilah akan ku tunggu bersamamu kekasih
Berlarilah pimpin aku hingga ke hujung dunia



* Maaf kalau cik iena tersalah dengar and tulis (^_~)

OST Chowrasta Cinta Ke Akhir Cerita

 


Tajuk : Cinta Ke Akhir CeritaOST filem ChowrastaPenyanyi : EEZA ZAINAL & TAUFIQ RODZIKomposer & Penggubah Lagu :...
Posted by ienaeliena.com on Sunday, November 29, 2015


Lagu ni cik iena record semasa cik iena mengadiri majlis pratonton bersama media di Nu Sentral 18 November yang lepas. First time dengar lagu ni terus suka tau. Maaflah cik iena record guna hp saje (^_~)



Antara babak romantik dalam Chowrasta
Antara babak romantik dalam Chowrasta


Antara babak romantik dalam Chowrasta

Untuk sinopsis dan trailer boleh baca Chowrasta Adaptasi kisah naib canselor UiTM







iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


OST Hello Mr Perfect | NOMAD - SORRY SORRY SAYANGKU


Pertama kali cik iena dengar lagu ni, cik iena jatuh cinta. Nomad suara memang best. Lirik lagu pun best. Adik cik iena yang whatapps lagu ni. Kemudian dia bagi tau lepas ni balik kampung get ready lah . Hihi cik iena dah faham dah. Mesti adik bongsu cik iena yang berusia 4 tahun akan hafal lagu ni dan selalu nyanyi. Si Bogsu tu pantang ade lagu best mesti dia hafal.


OST Hello Mr Perfect | NOMAD - SORRY SORRY SAYANGKU


Kalau baca sinopsis drama ni memang menarik. Nampaknya cik iena kene download lah nak tengok. Almaklumlah cik programmer kerja takda masa nak tengok TV, balik rumah dah malam . Biasanya download cerita best. On the way pergi kerja tengok dalam train (^_~). Itu jelah masa cik iena untuk tonton drama.  Pendek kata cik iena memang jarang tengok tv .

Okay jom tengok Video lagu ni, serius cik iena jatuh cinta dengan lagu ni.


Lirik Lagu SORRY SORRY SAYANGKU - NOMAD

 

Hello hello Mr Perfect

Siapakah kau? Cantikkah kau?

Perfect-kah mu untuk menjadi kekasihku

Namun ku tidak pernah mengalah

Tetap juga mahu bersama dengan aku

Akhirnya aku mula sedar

Yang aku mula menyintai mu

Tetapi disaat itu kau telah pergi


Dimanakah kau sayang

Puas ku mencari dirimu

Merajukkah kau dengan aku

Maafkahlah aku


Sorry Sorry Sayangku,

Love You

Sorry Sorry Sayangku

I Miss You

Sorry Sorry Sayangku

Kembalilah dikau kepadaku


Sorry Sorry Sayangku

I Hate You

Sorry Sorry Sayangku

I dont trust you

Sorry Sorry Sayangku

Kerna dulu ku mengkhianati dirimu


Maafkanlah aku sayang

Aku mengaku selalu curang

Selalu menyakiti hatimu

Selalu mencari salahmu

Ku tidak pernah menghargai kasih sayangmu

Namun kini segalanya telah terjawab

Baru ku tahu ku tidak boleh tanpamu

Dan sesungguhnya ku telah jatuh cinta denganmu


Dimanakah kau sayang

Puas ku mencari dirimu

Merajukkah kau dengan aku

Maafkahlah aku


Sorry Sorry Sayangku

I Love You

Sorry Sorry Sayangku

I Miss You

Sorry Sorry Sayangku

Kembalilah dikau kepadaku


Sorry Sorry Sayangku

I hate you

Sorry Sorry Sayangku

I dont trust you

Sorry Sorry Sayangku

Kerna dulu ku mengkhianati dirimu


Kembalilah padaku

 

Sinopsis Hello Mr Perfect


Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve