Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Saturday, October 24, 2015

aQu - It's Me | Set Penjagaan Wajah Berasaskan air, Buah-buahan dan Tumbuhan


Miliki kulit yang anda impikan selama ini dengan serum yang diformulasi dari gabungan istimewa ekstrak buah bearberry, aloe vera dan ekstrak bamboo. aQu - It's Me  merupakan produk penjagaan wajah buatan Malaysia, yang berasaskan air, buah-buahan dan tumbuhan. dimana ianya selamat, suci bersih dan Halal untuk di gunakan. aQu telah mendapat kelulusan dari KKM dan Halal JAKIM .



aQu - It's Me | Set Penjagaan Wajah Berasaskan air, Buah-buahan dan Tumbuhan Buatan Malaysia



Sangat penting untuk kaum wanita melindungi dan mengekalkan kecerahan semulajadi kulit, terutama sekali dengan cuaca yang panas di Malaysia. Jadi untuk itu cik iena mencadangkan produk buatan Malaysia Berasaskan air, Buah-buahan dan Tumbuhan untuk ada cuba . Produk aQu terdiri daripada Face Wash , Face Scrub , Refreshing Toner , Radiant Moisturiser dan CC Cream SPF 35 . Kelima lima item ini boleh di dapati dengan harga RM 132.90 di Watsons Berhampiran anda dan juga boleh di beli secara online di www.aqu.my . Anda juga boleh membeli setiap item berasingan dengan harga serendah RM20 ke RM35.



Majlis  Pelancaran Rasmi aQu eksklusif di Watsons Malaysia


aQu - It's Me | Set Penjagaan Wajah Berasaskan air, Buah-buahan dan Tumbuhan Buatan Malaysia
Pendaftaran pihak Media

Tanggal 9 Oktober 2015 yang lepas, cik iena berkesempatan untuk menghadirkan diri di Majlis Perlancaran aQu - it's Me di The Royal Selangor Golf Club,Kuala Lumpur . Majlis perlancaran ini cukup meriah dengan kehadiran rakan media dan juga tetamu-tetamu kehormat yang lain.

Majlis  Pelancaran Rasmi aQu eksklusif di Watsons Malaysia
Cik iena bersama rakan blogger Lyssa Faizuren semasa sesi pendaftaran


Majlis  Pelancaran Rasmi aQu eksklusif di Watsons Malaysia


 Dari kiri:
aQu Brand Ambassador; Carey Ng, Miss Universe Malaysia 2013
Adura Kamarul Zaman,Marketing Director of Fountain of Health Sdn.Bhd.
Caryn Loh, General Manager of Trading Watsons Malaysia
Yang Mulia Tengku Mudzaffar Tengku Zaid,Executive Director of Fountai of Health Sdn.Bhd.




Majlis  Pelancaran Rasmi aQu eksklusif di Watsons Malaysia
Set Penjagaan Wajah aQu - It's Me

Majlis  Pelancaran Rasmi aQu eksklusif di Watsons Malaysia
aQu Brand Ambassador; Carey Ng, Miss Universe Malaysia 2013

Majlis  Pelancaran Rasmi aQu eksklusif di Watsons Malaysia
Adura Kamarul Zaman,Marketing Director of Fountain of Health Sdn.Bhd.
Puan Adura Berkata  “We are very proud to be exclusively available at Watsons as this is a major stepping stone for us seeing that our target markets preferred personal  health care store is Watsons. aQu – it’s me is not another skin care product but a product which is made out of natural plant and fruit extracts in which we are particularly proud of as we have only the best ingredients to offer at an affordable price.”




Kekal Berseri dengan 5 Langkah


Kekal Berseri dengan 5 Langkah
Kekal Berseri dengan 5 Langkah

Face Wash - Mencuci Wajah
Face Scrub - Membuang Sel Kulit Mati
Refreshing Toner - Menyerap Minyak
Radiant Moisturiser - Melembapkan wajah
CC Cream - Melindungi wajah dari sinaran UV

Kenapa anda perlu beli dan cuba skin care ini ?

  • mengekalkan KELEMBAPAN kulit
  •  MENYEGARKAN dan MELEMBUTKAN kulit
  •  mengembalikan KEANJALAN kulit
  • menyingkirkan WHITEHEADS & BLACKHEADS
  • menyingkirkan SEL KULIT MATI
  •  mengimbangi TONA KULIT
  • memberi perlindungan UV tambahan
  • mengatasi masalah PENUAAN kulit

Selain daripada itu kelebihan aQu Skin Care ini adalah ianya sesuai untuk semua peringkat umur tidak mengira jantina, sesuai untuk lelaki mahupun perempuan dan yang paling penting sekali ianya sangat jimat dan menguntungkan. harga yang di tawarkan adalah harga mampu milik yang cukup murah . Pelajar pun mampu memiliki set penjagaan ini dimana harga bagi setiap item bermula daripada RM 20 ke RM 35 Manakala harga bagi 1 set penjagaan wajah aQu Skin care adalah RM 132.90 .




STEP 1 : FACE WASH

FACE WASH
FACE WASH


Pembersih yang mencerahkan kulit diperkaya dengan Licorice dan Chamomile ekstrak sesuai untuk semua jenis kulit. Menyediakan pembersihan yang mendalam untuk membuang kotoran dan make-up remover tanpa menanggalkan minyak semula jadi kulit meninggalkan kulit anda dengan cahaya yang sihat semula jadi.

Dapatkan SEKARANG dengan harga RM 25 SAHAJA. 







STEP 2 : REFRESHING TONER
TONER
REFRESHING TONER


Selepas mencuci muka, tekapkan muka secara perlahan dengan Cecair Penyegar aQu. Ia berfungsi mengecilkan liang pori pada muka, membantu menyegarkan dan melembutkan kulit.

Hasilnya ? Mestilah kulit terasa lembut dan berseri !

Dapatkan SEKARANG dengan harga RM 23 SAHAJA.





STEP 3 :  RADIANT MOISTURISER

 RADIANT MOISTURISER
 RADIANT MOISTURISER


Memulihkan kulit semasa anda tidur dengan mengunci kelembapan sehingga 24 jam. Wake- sehingga lembut dan satin kulit licin seperti garis-garis halus dan kedutan dilicinkan keluar.

Dapatkan SEKARANG dengan harga RM 23 SAHAJA.  







STEP 4 : AQU CC CREAM SPF 35


AQU CC CREAM SPF 35
AQU CC CREAM SPF 35



-Memberi pelindungan UV tambahan
-Mengimbangi tona kulit muka
-Mengekalkan kelembutan kulit
-Memberi kesegaran pada kulit sepanjang hari

dan yang paling BEST CC Cream kami sesuai untuk semua kulit dan mengikuti tona kulit muka anda.

Dapatkan SEKARANG dengan harga RM 29.90 SAHAJA.



 

STEP 5 : FACE SCRUB 

FACE SCRUB
FACE SCRUB




Face Scrub amat penting untuk penjagaan kulit muka, kerana ia membantu menyingkirkan blackheads dan whiteheads. Selain itu ia juga berfungsi sebagai pembersih yang menyingkirkan sel kulit mati. Gunakan AQU Face Scrub seminggu 2 atau 3 kali untuk mendapatkan kulit muka yang bersih, tona kulit sekata dah cerah.

Dapatkan SEKARANG dengan harga RM 20 SAHAJA.





aQu - it's Me peneman setia cik iena sewaktu percutian di Chiang Mai & Chiang Rai Thailand 


aQu - it's Me peneman setia cik iena sewaktu percutian di Chiang Mai & Chiang Rai Thailand
SET PENJAGAAN WAJAH AQU CIK IENA BERSAMA TRAVELLINGBERUANG CIK IENA


aQu - it's Me peneman setia cik iena sewaktu percutian di Chiang Mai & Chiang Rai Thailand
INI MUKA TANPA MAKE UP SEBELUM TIDUR, EHE TAK BOLEH TINGGAL AQU IT'S ME (^_~)




aQu - it's Me peneman setia cik iena sewaktu percutian di Chiang Mai & Chiang Rai Thailand
CC CREAM YANG BEST, SENTIASA BAWA

aQu - it's Me peneman setia cik iena sewaktu percutian di Chiang Mai & Chiang Rai Thailand
WHITE TEMPLE, CHIANG RAI THAILAND | BUKAN CC CREAM JE, SEMUA CIK IENA BAWA :)

aQu - it's Me peneman setia cik iena sewaktu percutian di Chiang Mai & Chiang Rai Thailand
HARI TERAKHIR DI CHIANG MAI, POSSING DENGAN AQU DULU :)

Review Dari Cik iena : Semasa awal penggunaan aQu, cik iena memang sedia ada jerawat batu seketul yang mana memang setiap bulan muka cik iena akan tumbuh jerawat sewaktu datang bulan. Tetapi kebiasaannya jerawat biasa. Kali ni agak luar biasa. hadiah sempena set penjagaan wajah baru kot. Cik iena dapat jerawat batu yang cukup besar di dahi . Walau tutup dengan make up still nampak. Tetapi dengan penggunaan set penjagaan wajah aQu ni, jerawat batu cik iena mengecut lebih awal berbeza dengan situasi-situasi sebelum ini jika cik iena ada jerawat batu. Memakan masa yang agak lama untuk kecut. Selain daripada itu kulit cik iena pun terasa lembab dan lembut seperti kulit bayi. Dengan kulit yang lembab dan lembut ini lebih bertambah mudah untuk cik iena mengenakan make up. Senang nak blend make up, nampak cantik dan flawless kulit. Sebelum mengenakan make up, jangan lupa pakai CC Cream dulu tau. Hasil dia memang glowing (^_~)



Okay jemput tonton video  aQu - It's Me




Hubungi aQu Skin Care


Fountain of Health Sdn Bhd (1058337-U)
B-6-2 Jalan Selaman 1,
Dataran Palma, 68000 Ampang,
Selangor, Malaysia

+6019 276 2aQu
+603 4270 5830
+603 4270 7431


Website : www.aqu.my
Email: operation@aqu.my
Facebook: AQU - Skin Care
Instagram: @aqu.official





iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


No comments:

Post a Comment

Facebook Comment