Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Saturday, October 3, 2015

Chatime | King of Mango Shake



Chatime | King of Mango Shake


Hai Kawan-kawan  cik iena nak share promosi ni masih lagi valid di Chatime Avenue K . Sementara masih ada promosi cik iena tak lepaskan peluang untuk beli sebab air mango ni memang sedap. Cik iena memang suka mango shake dari chatime.

Chatime | King of Mango Shake



Semalam semasa lunch hour cik iena dan kawan-kawan pejabat makan di KLCC, haa seperti biasa kalau makan di KLCC kami memang akan beli air chatime. Cik iena ingat promosi ni dah habis . Rupanya masih ada lagi. Apa lagi kami pun beli lah. Cik iena share dengan kawan cik iena. Beli dua then bahagi dua lah harganya . Kan dah jimat . Haan kawan-kawan lain pun buat macam tu. Dua air dalam satu resit .



Chatime | King of Mango Shake




Chatime | King of Mango Shake

Selain daripada air mango shake, cik iena suka strawberi puding au liat :)



Website

Facebook


iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


No comments:

Post a Comment

Mini Lazada