Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Sunday, October 4, 2015

Nasi Lemak Ayam Berempah Sedap di Taman Tenaga Cheras




Nasi Lemak Ayam Berempah Sedap di Taman Tenaga Cheras
 
 
Kepada anda yang berada di sekitar Kuala Lumpur , jom cuba Keenakan Nasi Lemak Ayam Berempah yang terletak di Taman Tenaga Cheras. Terletak di Kedai Suria TomYam Seafood (Kedai bewarna kuning)  berdekatan Speedmart 999 taman tenaga.


Nasi Lemak Ayam Berempah Sedap di Taman Tenaga Cheras
 
 
Pada asalnya cik iena keluar makan bersama bff cik iena untuk makan malam. Kebiasaan nya cik iena suka makan tomyam dan akan order tomyam. Sedap tak sedap belakang cerita. Memang semua kedai cik iena pergi cik iena suka tomyam. Kalau tak sedap no more next time :)


Nasi Lemak Ayam Berempah Sedap di Taman Tenaga Cheras
Ayam goreng berempah ni sangat sedap, serdak-serdak tu pun sedap cik iena makan tau



Tapi nak di jadikan cerita semasa cik iena lalu di hadapan abang yang tengah siapkan pesanan nasi lemak ni. Pergh bau dia manusuk kalbu. Tiba-tiba cik iena taknak makan tomyam dan teringin mencuba nasi lemak ni. Memandangkan bau nya cukup mengujakan cik iena maka cik iena pun cuba dan ternyata betul ianya sedap. ya nasi lemak kat sini memang sedap. Cik iena makan habis tau. Kebiasaan nya cik iena makan nasi 1/3 daripada biasa. Tapi kali ni sangat luar biasa sebab cik iena boleh habiskan nasi nya. Wahh mantop memang sedap sangat.
 



Nasi Lemak Ayam Berempah Sedap di Taman Tenaga Cheras
Taraaaaaa, habis cik iena makan

 

Nasi dia berlemak, terasa lemak nya halia nya serainya. Pergh memang berasa lah. Sambal nya pulak tidak terlalu pedas, Memang memenuhi citarasa cik iena. Ha tengok atas ni .Habis nasi nya cik iena makan tau. Telur tu memang cik iena tak suka sebab tu tak makan hehe


 
 
 
Nasi Lemak Ayam Berempah Sedap di Taman Tenaga Cheras
Cik iena bersama bff dan suami beserta anaknda tercinta

Nasi Lemak Ayam Berempah Sedap di Taman Tenaga Cheras
Ni si manja aunty iena rindu aunty iena lama tak jumpa kan

Nasi Lemak Ayam Berempah Sedap di Taman Tenaga Cheras
Mama & ayah dating kat depan, aunty iena and ami dating kat belakang hehe

 
 






iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


No comments:

Post a Comment

Facebook Comment