Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Monday, November 23, 2015

A3 Poster Print Percuma bernilai RM47


Cetakan percuma untuk gambar bersize A3 daripada photobook yang di tawarkan oleh Groupon. Peminat photobook jom jangan lepaskan peluang. Cik iena dah beli , korang jangan lupa tau, siapa nak bagi percuma ni lagi kan. Cik iena memang suka voucher-voucher ni lagi-lagi kalau percuma.
(^_~)


Jom cik iena tunjukkan sekali lagi macam mana nak beli
 
 
Klik link di bawah jangan lupa tunggu and skip add 
(^_~)
 
PHOTO PRINT A3 FREE 
 
 
 
 
A3 Poster Print Percuma bernilai RM47
KLIK BUY NOW




A3 Poster Print Percuma bernilai RM47
pilih yang RM 0 kemudian klik BUY, pada yang berminat nak beli yang lain pn boleh tapi jangan lupe beli yang free juga ye :)




A3 Poster Print Percuma bernilai RM47
login menggunakan facebook









Photobbok percuma berharga RM79
kemudian isi apa yang patut seperti Alamat dan submit order, kredit card x perlu isi








A3 Poster Print Percuma bernilai RM47
okay dah berjaya beli, untuk dapatkan voucher code sila lihat di bawah





A3 Poster Print Percuma bernilai RM47
pada bahagian atas sebelah kanan, halakan cursor pada nama anda kemudian klik My Groupons




A3 Poster Print Percuma bernilai RM47
okay dah dapat voucher code boleh print gambar



Okay seperti biasa bagi memudah kan korang cik iena bagi link untuk print A3 poster ni
jangan lupa size tu sangat penting, jangan salah nanti tak sah voucher percuma tu
Pastikan pilih size
11.69” x 16.53” portrait 
ATAU
11.69” x 16.53” landscape

http://www.photobook.com.my/prints/poster-prints









iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


No comments:

Post a Comment

Mini Lazada