Photobook percuma bernilai RM79


Kepada peminat photobook jangan lepaskan peluang ini tau. Groupon menawarkan photobook percuma . Selain daripada itu terdapat juga tawaran lain yang menarik. Anda boleh beli jika berminat.
Cik iena memang selalu print gambar di Photobook dan hasilnya memuaskan. Jadi kalau ade tawaran percuma macam ni memang cik iena takkan lepaskan peluang
(^_~)
 
 
Okay jom cik iena tunjuk sikit macam mana nak beli
klik link di bawah, tunggu sekejap then skip add (^_~)
 
 
FREE PHOTOBOOK

 
 
Photobbok percuma berharga RM79
KLIK BUY NOW



Photobbok percuma berharga RM79
Pilih yang RM0 la kan then klik BUY , tapi kalau berminat yang lain pun blh beli dengan harga yg di tawarkan. Cik iena pernah beli yang RM40 tu, ahaa print gambar fashion show memang cun..satu buku gambar fashion show, besar2..puas tengok :)



Photobbok percuma berharga RM79
kemudian, login guna fb , sorry terlupa nampakkan button fb




Photobbok percuma berharga RM79
kemudian isi apa yang patut seperti Alamat dan submit order, kredit card x perlu isi



Photobbok percuma berharga RM79
taraaaaaaa dah berjaya beli voucher ni, nak tau macam mana nak tengok voucher code, tengok bawah



Photobbok percuma berharga RM79
pada bahagian atas kanan, halakan cursor pada nama kita kemudian pilih My Groupons




Photobbok percuma berharga RM79
haa tu voucher code yg korang perlu guna masa check out dekat photobook. Tapi sebelum tu pastikan pemilihan photobook yang betul tau
 
Untuk memudahkan korang cik iena bagi link untuk photobook tersebut
Pilih softcover  kemudian pilih  size 6X 6
sekiranya korang sala pilih, voucher tadi jadi tak sah
(^_~)



Wokay sekian terima kasih, nanti cik iena kongsi lagi kalau ada percuma
(^_~)


iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com




0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog