SIMCARD BARU DI DIGI BERJAYA TIMES SQUARE


BErikutan kes cik iena di pick pocket tempohari, cik iena terpaksa membuat banyak urusan seperti membuat IC, LESEN, BANK CARD dan juga mengambil SIM CARD baru di DIGI BERJAYA TIMES SQUARE  

SIMCARD BARU DI DIGI BERJAYA TIMES SQUARE



Menurut encik polis sekiranya kehilangan simcard akibat kecurian, tiada bayaran di kenekan . Ahaaa tak betul tu tau kawan-kawan. Kene bayar meh. Dengan yakin nya cik iena ingat tak perlu bayar. Yelah Dah polis kata macam tu kan . Nasib baik lah bawa dut kan dan nasib baik lah RM10.60 sahaja (^_~) . Okay lepas ni cik iena perlu buat yang lain-lain pula. Memandangkan cuti tahunan cik iena dah habis. Huhu kene pandai-pandai lah cari masa untuk pergi buat kan :)





SIMCARD BARU DI DIGI BERJAYA TIMES SQUARE



Selesai ambil sim card DIGI, cik iena melepaskan geram di Boat Noodle. Hahah sebelum ni kene pick pocket sebab menunggu masa 20 minit nak makan boat noodle lah. Dah booking , then penuh kene tunggu 20 minit, sementara tunggu jalan-jalan lah cuci mata. Terbekenan baju kat kedai tu . Dan terjadilah kisah Pick Pocket yang sungguh menyedihkan cik iena. Sedih tau.. Susah kerja carik duit. Orang senang-senang je nak pick pocket. Kerugian hampir 3K . Boleh Baca  http://www.ienaeliena.com/2015/11/pick-pocket-di-my-new-fashion-times.html?m=0











iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com




0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog