Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Thursday, November 12, 2015

LEPAS GERAM DI BOAT NOODLE BERJAYA TIMES SQUARE


Ahad yang lepas cik iena kempunan nak makan boat noodle sebab kene pick pocket . Terima kasih adik yang memahami cik iena. Melayan karenah kakaknya makan boat noodle kegemaran . 
BOAT NOODLE BERJAYA TIMES SQUARE



Setelah selesai urusan di DIGI CENTRE , kami ke boat noodle . Seperti biasa kene tunggu queue la. Sementara tunggu queue jalan-jalan dulu . Tapi kali ni cik iena lebih berhati-hati. Takot kene pick pocket buat kali kedua. Kali ni semua orang cik iena pandang macam ehh ko nak curik ke.. hahaha okay teruk betul fobia dia. Kalau masuk ke kedai-kedai pun habis semua orang cik iena nak tengok handbag risau ada tangan-tangan tengah mencuri ke kan. taparan hebat betul kes pick pocket hari tu.



Selesai waktu menunggu giliran, kami kembali ke boat noodle dan menikmati hidangan kegemaran cik iena iaitu Ayutthaya Chicken Boat Noodle , Sangkaya , Coconut Shake & Tea


Okay biarlah gambar berbicara. Dah ngantok nak tidur sebenarnya haha

BOAT NOODLE BERJAYA TIMES SQUARE
khusyuk order

sangkaya BOAT NOODLE BERJAYA TIMES SQUARE
may fav sangkaya

BOAT NOODLE BERJAYA TIMES SQUARE
sangkaya sedap tahap colek-colek kaya sampai habis


BOAT NOODLE BERJAYA TIMES SQUARE
nyummyyyyyy

BOAT NOODLE BERJAYA TIMES SQUARE
roti dia lembut sangat tau

BOAT NOODLE BERJAYA TIMES SQUARE
terima kasih rajin layan karenah kakak nya si hantu boat noodle, aha siap tapau air teh okay

BOAT NOODLE BERJAYA TIMES SQUARE
okay sangkaya licin.. sedap sangat




Selesai makan, kami ke http://www.ienaeliena.com/2015/11/pastikan-cc-tv-berfungsi-elak-kecurian.html?m=0





iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


No comments:

Post a Comment

Facebook Comment