Grab The Promo
Grab The Promo

Clothes Buffet Malaysia Season 3


Clothes Buffet Malaysia Season 3


Dalam diam tak diam Clothes Buffet Malaysia telah masuk ke Musim ke 3 . Tahukah anda apa itu Clothes Buffet ?  

"Shopping Without Seing The Price Tag"
Clothes Buffet Malaysia Season 3


Ya membeli belah tanpa melihat tanda harga, sama seperti konsep makan buffet di mana anda hanya membayar satu amaun dan anda makan sepuas-puasnya sehingga waktu tamat.

Itu adalah konsep shopping yang ingin di ketengahkan oleh  Clothes Buffet Malaysia , anda hanya perlu membayar satu amaun sebagai pas masuk dan anda akan di beri ZIP LOCK BACK yang berukuran 35.5cm x 23cm untuk di gunakan bagi mengisi barang pilihan anda. Anda di beri tempoh selama 15 minit untuk memilih pakaian kesukaan anda untuk di muatkan di dalam ZIP LOCK BAG tersebut. 

Kesemua pakaian yang berjaya di muatkan di dalam ZIP LOCK BAG tersebut akan menjadi hak milik anda . Walaubagaimanapun anda di kehendaki untuk menjaga ZIP LOCK BACK tersebut agar tidak pecah. 

Sekiranya ia pecah anda perlu membayar RM20 untuk mendapatkan ZIP LOCK BACK yang baru.
Menarik bukan . Baru-baru ini cik iena telah di jemput oleh Clothes Buffet Malaysia untuk menyertai The `Secret Affair’ party yang dianjurkan oleh Clothes Buffet Malaysia dengan kerjasama  Elementum, Kelana Jaya sebagai Penaja tempat , Lab Vamor sebagai penaja rasmi Hairstylist and Make-up Artist  , Moiz Photography sebagai penaja photographer, Poh Kong Sebagai penaja hadiah berjumlah RM 2,000, Neesya Skin Care sebagai penaja Goodies Bag, Sothys Malaysia sebagai penaja Goodies Bag, Lily Sdn Bhd Sebagai Penaja Goodies Bag,Antara koleksi pakaian yang cik iena berpeluang untuk pilih pada event tempoh hari.Clothes Buffet Malaysia Season 3

Clothes Buffet Malaysia Season 3

Clothes Buffet Malaysia Season 3

Clothes Buffet Malaysia Season 3Walaubagaimanapun pada 26 & 27 March 2016 terdapat lebih kurang 30,000 helai pakaian untuk anda pilih . Berita gembira buat muslimah fashionista. Tarikh telah di tukar dari januari ke march kerana terdapat penambahan buat muslimah fashion. Wahhh menarik kan. Lagi banyak boleh shopping.


Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai acara clothes buffet ini boleh baca The `Secret Affair’ party
Ada tips juga cik iena kongsikan bagaimana untuk mendapakan pakaian yang banyak :)
Kepada anda di luar sana jangan lupa tau season 3 clothes buffet malaysia yang akan diadakan pada 26 & 27 March 2016 bertempat di Lot 10 Bukit Bintang
pada pukul 9.50 am hingga 9.00pm

Untuk maklumat lanjut dan pembelian pass
sila layari

Facebook:www.facebook.com/malaysiaclothesbuffet
Instagram : https://www.instagram.com/clothesbuffetmalaysia/


ORGANIZER

VENUE SPONSOR 

lot 10


CO-VENUE SPONSORCO-SPONSOR

pohkong

OFFICIAL FASHION SOCIAL NETWORK


clozette

 

SUPPORTER

Huntmer
 sothysneesya skin care

emprokey ngzalora
celebrity fitnesssunshade
iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com
0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve