Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Thursday, February 11, 2016

Aiskrim Gulung Monzeter Premium Fried Ice Cream


  Aiskrim gulung atau lebih di kenali dengan Fried Ice Cream di Thailand kini terdapat di malaysia. jika sebelum ini perlu ke Langkawi mahupun Thailand untuk memakan Aiskrim gulung tersebut , Kini ianya boleh di dapati di Kuala Lumpur .
 
 
Aiskrim Gulung Monzeter Premium Fried Ice Cream

Sebelum ini cik iena pernah makan aiskrim ini di Chiang Mai Thailand. Ababila video yang di muatnaik cik iena mendapat banyak view dan ramai yang bertanya di mana untuk dapatkan aiskrim ini di Malaysia. Cik iena mula mencari tempat di mana aiskrim ini di jual di Malaysia. 
Daripada yang cik iena google aiskrim ini di dapati di Langkawi. Tapi jauh sangat cik iena nak pergi kan.
Ada kawan yang kata di Nu Sentral, cik iena pergi tapi aiskrim tersebut sememangnya menggunakan teknik yang sama Fried di atas kuali leper yang sejuk cuma aiskrim tersebut tidak di gulung.

Jadi cik iena teruskan lagi misi, sehinggalah terjumpa Aiskrim tersebut.
Sebenarnya banyak je tempat yang kawan-kawan bagi tahu ada. Tapi cik iena tak da masa nak pergi terjah betul ke tidak hehe. Sehinggalah cik iena jumpa di time square. Masa tu baru lepas makan di boatnoodle . ahaa tempat kegemaran cik iena tu.
Okies jemput tonton video blogger gediks nie 
(^_~)
gediks ngan henset sendiri je :D
 
 
Aiskrim Gulung Thai di Monzeter Premium Fried Ice Cream Berjay...
Akhirnya cik iena jmp jugak aiskrim gulung yg pernah cik iena makan di Chiang Mai Thailand Di Malaysia,[http://bit.ly/aiskrimGulungThai]Sebelum ni cuba di Nu Sentral tapi tak sama [http://bit.ly/freshyfreeze]yg ni baru sebijik aiskrim gulung thai yg cik iena makan (^_~)Location : LG-18 | Monzeter Premium Fried Ice Cream Berjaya Time Square [Besebelahan Jipangi Ice Cream & Berdekatan Guardian]www.ienaeliena.comwww.instagram.com/ienaeliena
Posted by ienaeliena.com on Wednesday, February 10, 2016


Aiskrim Gulung Monzeter Premium Fried Ice Cream
ehh nak possing depan kedai ni, pekerja kat sini baik baik dan peramah tau

Aiskrim Gulung Monzeter Premium Fried Ice Cream
menu aiskrim yang anda boleh pilih

Aiskrim Gulung Monzeter Premium Fried Ice Cream
menu aiskrim yang anda boleh pilih

Aiskrim Gulung Monzeter Premium Fried Ice Cream
Nahhhh promosi istimewa, dapat aiskrim free tu. cik iena suka auchhhhhhh

Aiskrim Gulung Monzeter Premium Fried Ice Cream
okay jemput terjah fb dan ig mereka untuk tgk gambar ice cream yg menari tertarik the boomm



Nyummyyyyyyyy sedap tau. Cik iena and adik memang penggemar ais krim. Sedap aiskrim gulung kat sini tak manis potong kaki habaq hang. hehe makan banyak pun tak risau . Tapi harus pandai pilih kombinasi perasa dan sebagainya supaya tak manis tahap potong kaki lah. Cik iena cuba flavour Vanilla + Strawbery + Bluebery + Chocolate Cream . Kombinasi yang sangat sedap dan tak manis sangat. Just Nice :)

Lokasi : LG-18 | Monzeter Premium Fried Ice Cream Berjaya Time Square [Besebelahan Jipangi Ice Cream & Berdekatan Guardian]



iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


No comments:

Post a Comment

Facebook Comment