Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Monday, June 20, 2016

10 SEBAB KENAPA PERLU GUNA EPHYRA SKINCARE SERIES


Miliki kulit yang anda impikan selama ini dengan set penjagaan wajah Ephyra SkinCare Series yang terdiri dari gabungan produk-produk SELLING FAST daripada Ephyra yang telah teruji secara klinikal dan terbukti berkesan kepada semua jenis kulit.



Mempunyai wajah yang cantik, halus, mulus adalah dambaan semua wanita . Wajah yang cantik boleh meningkatkan keyakinan diri seseorang untuk berhadapan dengan umum. Wajah yang kusam boleh membuatkan wanita hilang keyakinan untuk berdepan dengan umum terutamanya ketika berhadapan dengan orang-orang penting.

Kecantikan merupakan aset yang sangat penting bagi wanita untuk menunjang kepercayaan diri. Berikut merupakan 10 sebab kenapa anda perlu menggunakan EPHYRA SKINCARE SERIES sebagai rangkaian produk penjagaan kulit anda.


10 SEBAB KENAPA PERLU GUNA EPHYRA SKINCARE SERIES
 EPHYRA SKINCARE SERIES



10 SEBAB KENAPA PERLU GUNA EPHYRA SKINCARE SERIES


  1. Telah Mendapat kelulusan KKM dimana ianya telah teruji secara klinikal dan terbukti berkesan kepada semua jenis kulit.
  2.  Di hasilkan daripada bahan semulajadi 
  3. Hanya dengan tiga langkah mudah iaitu Mencuci (Ephyra Skin Bar), merawat ( Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum) dan melindungi (Ephyra Skin Snow) 
  4. Kulit menjadi lebih lembap, halus dan mudah untuk mengaplikasi kan solekan
  5. Diformulasi 100% dengan bahan semulajadi dan tanpa sebarang bahan kimia terlarang
  6. Sesuai digunakan oleh semua jenis kulit, lelaki dan perempuan
  7. Tidak mengandungi paraben, hydroquinone dan merkuri
  8. Serum dengan Nano Teknologi
  9. Pelembap wajah dengan Geno White Teknologi
  10. Mengandungi UV protection

Terdapat banyak lagi sebab mengapa anda perlu menggunakan EPHYRA SKINCARE SERIES.
Cik iena juga merupakan pengguna  EPHYRA SKINCARE SERIES. Walaupun kulit cik iena tiada masalah jerawat namun amat penting bagi cik iena dan anda di luar sana untuk mengekalkan kecantikan kulit wajah anda. Untuk pengetahuan cik iena sudah pun menjangkau usia 31 tahun . Namun ada yang mengatakan cik iena berusia 25 tahun dan ada juga yang menyatakan cik iena berusia 23 tahun . Ini adalah kerana cik iena sangat mementingkan aspek penjagaan kuli wajah.

Semakin berusia seseorang semakin penting untuk menjaga kecantikan kulit .Kulit wajah kita boleh di umpamakan seperti belon. Ketika usia kita muda, ianya dipenuhi udara. Apabila usia semakin meningkat, kandungan udara akan kurang kulit kita akan mengecut dan hilang ketegangan. Jadi amatlah penting bagi kita untuk menjaga dan mengekalkan kecantikan dan ketegangan kulit kita dari awal lagi sebelum kulit manjadi lebih bermasalah.


Ephyra Skincare Series adalah set penjagaan wajah yang terkini daripada jenama terkenal Ephyra selepas kejayaan mereka untuk produk minuman kolagen Ephyra.  Melalui produk terkini mereka iaitu pelembap muka Ephyra Skin Snow, Ephyra Skincare Series adalah sesuai kepada semua jenis kulit termasuk lelaki dan wanita.

Set ini mengandungi :
  •    Ephyra Skin Bar (sabun cucian muka)
  •    Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum (Serum dengan Nano Teknologi)
  •    Ephyra Skin Snow Advanced White Repair (Pelembap wajah dengan Geno White Teknologi)

Untuk mengekalkan kecantikan kulit dengan menggunakan  EPHYRA SKINCARE SERIES anda hanya perlu mengamalkan tiga langkah mudah iaitu Mencuci, Merawat dan Melindungi.





Langkah 1
MENCUCI dengan sabun Ephyra Skin Bar. Formulasi semulajadi Glutathione, Alpha Arbutin dan Kolagen membersihkan wajah daripada sel kulit mati, minyak berlebihan dan kotoran yang hinggap pada wajah setelah seharian terdedah di luar.
Ephyra Skin Bar
Ephyra Skin Bar


Langkah  2 
MERAWAT dengan serum Ephyra Skin Nano Advance Repair. Serum dengan NANO TECHNOLOGY yang dipatenkan di Switzerland menjadikan serum ini sangat mudah menyerap sehingga ke lapisan kulit yang paling dalam, tidak melekit dan tidak berminyak.

Ephyra Skin Nano Advance Repair
Ephyra Skin Nano Advance Repair


Langkah 3
MELINDUNGI dengan pelembap Ephyra Skin Snow White Repair. Pelembap muka PERTAMA dengan GENO WHITE TECHNOLOGY ini merupakan pelembap dengan "smart peptide" yang boleh mengawal kadar penghasilan melanin dalam kulit mengikut keperluan kulit kita. Melanin yang terlalu banyak menjadi faktor masalah jeragat dan kulit kusam . Pelembap ini juga memberikan kelembapan dan mengekalkannya sehingga 24 jam.
Ephyra Skin Snow White Repair
Ephyra Skin Snow White Repair


Berikut merupakan maklumat lengkap mengenai tiga produk terhebat dari Ephyra ini


EPHYRA SKINCARE SERIES


EPHYRA SKINCARE SERIES
EPHYRA SKINCARE SERIES

EPHYRA SKIN BAR  

Ephyra Skin Bar adalah sabun cucian muka yang diformulasi 100% dengan bahan semulajadi dan tanpa sebarang bahan kimia terlarang. Dengan gabungan khasiat Glutathione, Alpha Arbutin dan Kolagen, Ephyra Skin Bar adalah antara “TOP PRODUCT” untuk jenama Ephyra. 

EPHYRA SKIN BAR
EPHYRA SKIN BAR

KELEBIHAN EPHYRA SKIN BAR

-    Merawat kulit berjerawat
-    Menghilangkan parut jerawat dan jeragat
-    Menanggalkan kotoran, minyak dan sel kulit mati
-    Mencerahkan wajah secara semulajadi
-    Menghilangkan bintik-bintik hitam

EPHYRA SKIN NANO ADVANCED REPAIR SERUM (dengan Nano Technology)

Serum untuk kulit yang sangat berkuasa dan dipatenkan oleh SWISS NANO TECHNOLOGY yang berfungsi dalam mengembalikan kulit cantik dan berseri. Serum yang tidak melekit, tidak berminyak serta sangat mudah meresap ke dalam kulit ini memperbaiki struktur sel kulit dari luaran sehingga ke lapisan kulit yang paling dalam.
Gabungan bahan antioksida seperti Glutathione, Vitamin E dan Vitamin C memberi manfaat kepada kulit untuk memulihkan, memperbaharui dan melindungi kulit dari radikal bebas dan pencemaran. Serum ini juga amat sesuai untuk menghilangkan masalah jeragat yang degil.


EPHYRA SKIN NANO ADVANCED REPAIR SERUM (dengan Nano Technology)
EPHYRA SKIN NANO ADVANCED REPAIR SERUM (dengan Nano Technology)

NANO TECHNOLOGY (SWISS PATENTED)

Nano Technology adalah teknologi yang digunakan untuk mengecilkan saiz partikel serum. Perkara ini akan menjadikan serum sangat mudah diserap dan masuk jauh sehingga ke lapisan kulit yang paling dalam dan membantu memperbaiki struktur kulit menjadi anjal, tegang dan cantik.

KELEBIHAN SERUM EPHYRA SKIN NANO ADVANCED REPAIR SERUM

-    Menghilangkan jeragat degil dan parut jerawat
-    Memperbaiki tona kulit tidak sekata
-    Menganjalkan, menegangkan dan mengembalikan keremajaan kulit yang kendur
-    Mencerahkan kulit kusam
-    Menghilangkan lebam bawah mata serta sunburn


EPHYRA SKIN SNOW  ADVANCED WHITE REPAIR  (dengan teknologi Geno White)

Ephyra Skin Snow adalah pelembap wajah berteknologi Geno- White yang digunakan selepas menggunakan serum Ephyra Skin Nano.  Kesan penggunaan seawal 9-14 hari.  Sesuai digunakan oleh semua jenis kulit, lelaki dan perempuan. Tiada paraben, tiada hydroquinone mahupun merkuri malahan pelembap ini tidak melekit, tidak berminyak dan sangat mudah meresap ke dalam kulit.

Bahan:
-    Natural arbutin dari Berry
-    Vitamin C (ekstrak dari buah)
-    Vitamin E (ekstrak dari buah)
Vitamin C : begus utk perlindungan kulit dari UV dan memperbaiki struktur kulit yang rosak.
Vitamin E : melembapkan kulit dan melambatkan tanda penuaan serta memulihkan kulit dri sebarang parut



EPHYRA SKIN SNOW  ADVANCED WHITE REPAIR  (dengan teknologi Geno White)

EPHYRA SKIN SNOW  ADVANCED WHITE REPAIR  (dengan teknologi Geno White)

GENO WHITE –

Geno white adalah teknologi “SMART PEPTIDE yang mampu mengawal pengeluaran melanin dalam kulit. Melanin ada pada kulit semua orang dan ia adalah protection kulit daripada sinaran UV. Tetapi terlalu banyak melanin aktif akan menjadikan kulit berjeragat, bintik hitam dan banyak masalah kulit lain sehingga paling serius adalah kanser kulit.
Faktor melanin tidak terkawal/terlalu aktif :
-    Umur
-    Sinar Matahari
-    Hormon tidak stabil
-    Ubatan

KELEBIHAN EPHYRA SKIN SNOW ADVANCED WHITE REPAIR

- Melembapkan dan mengekalkan kelembapan wajah
- Mencerahkan kulit seawal 9 -14 hari
- Menggunakan teknologi Geno White (teknologi yang mengawal pengeluaran melanin)
- Menambahkan agen perlindungan kulit (UV protection)
- Membantu mengurangkan minyak berlebihan pada kulit yang menjadi punca jerawat
- Mengurangkan kesan-kesan penuaan (garis halus & jeragat)
- Menambahkan keserian kepada wajah untuk kekal muda & bersih.



 Review Dari Cik iena mengenai EPHYRA SKINCARE SERIES
Dengan menggunakan rangkaian produk penjagaan wajah Ephyra Skincare Series kulit wajah kekal lembut, lembap sepanjang hari. Tekstur kulit yang lembut, lembap dan licin membuatkan kulit kelihatan lebih cantik berseri apabila mengenakan solekan.
Selain daripada itu parut jerawat datang bulan cik iena juga sudah tidak kelihatan dengan menggunakan produk ini. 

Jemput tonton video selfie yang cik iena rakamkan ya. 

 


Seperti yang anda lihat di dalam video diatas, dengan kulit yang lembap dan licin anda akan mendapatkan hasil solekan yang cantik . Jadi amatlah penting bagi kita untuk menjaga kecantikan kulit kita supaya kita kelihatan cantik samaada tanpa solekan atau dengan solekan.



Testimoni Pengguna Lain




CARA MENENTUKAN ORIGINAL ATAU  TIDAK PRODUK INI


CARA MENENTUKAN ORIGINAL ATAU  TIDAK PRODUK INI



CARA MENENTUKAN ORIGINAL ATAU  TIDAK PRODUK INI

CARA MENENTUKAN ORIGINAL ATAU  TIDAK PRODUK INI

CARA MENENTUKAN ORIGINAL ATAU  TIDAK PRODUK INI



Harga Ephyra Skincare Series  :
RM 140 (SM) dan RM 150 (SS) 
Sekiranya beli secara loose, harga adalah berbeza iaitu : 

EPHYRA SKIN BAR : RM 39 (SM) ; RM 45 (SS)
EPHYRA SKIN NANO : RM 68 (SM) ; RM 72 (SS)
EPHYRA SKIN SNOW : RM 48 (SM) ; RM 52 (SS)
* Untuk mendapatkan penjimatan anda Digalakkan untuk membeli satu set. :)

EPHYRA SKINCARE SERIES
Dapatkan Bekas sabun ini Berharga RM10, jika anda membeli atas belian(Purchase with purchased) anda berpeluang membeli dengan harga RM5 bagi Bekas sabun ini.



Kepada anda yang berminat untuk dapatkan EPHYRA SKINCARE SERIES ini, anda boleh membeli secara online melalui

www.oceanlife2u.com atau Whatsapp ke HOTLINE :  019 - 7373770 / 019 -3800779

Untuk maklumat lanjut dan perkembangan terkini serta promosi-promosi terkini sila follow dan like facebook dan instagram Ephyra

Facebook : https://www.facebook.com/oceanlife2u
Instagram : @ephyra2u
Website :  www.oceanlife2u.com

Selain daripada itu anda Juga boleh dapatkan produk ini di semua rangkaian pengedar sah Ephyra termasuk Brunei dan Singapura dan terdapat juga dia farmasi terpilih serta kedai/toko jamu.


Jemput baca : KEMPEN KESEDARAN SAYANGI KULIT WAJAH ANDA DENGAN EPHYRA








iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


7 comments:

  1. ephyra memang terbaik...makin cantik ina

    ReplyDelete
  2. ephyra memang terbaik...makin cantik ina

    ReplyDelete
  3. Ena suka minuman kesihatannya sebab nampak kelebihannya setelah amalkan 3 bulan, lepas tu stop sekejap sebab kesempitan kewangan. Now minum balik. Tapi kulit ena tak sesuai dengan skinbarnya. T_T

    ReplyDelete
  4. Suka baca review...terbaiklah...memang Ephyra adalah produk natural yang di iktiraf oleh Kementerian Kesihatan Malaysia...sebab tu tak ragu2 nak guna...

    Nak beli boleh wassup agen sah Ephyra (julia) 013-6327 333 (FREE POSTAGE + FREE GIFT)

    ReplyDelete
  5. Betul 2 minuman ephyra ni slpas ambilnya mmg akan nmpk kelebuhanya. Saya walaupun pregnent stiil berpuasa smpi berbuka. Just masa sahur minum ephyra+susu je.

    Berminat boleh whatsapp 011 28589747

    ReplyDelete

Mini Lazada