Riang Ria Raya Di Lazada Malaysia


Memandangkan Hari raya semakin hampir dan cik iena kesuntukan masa untuk keluar membeli belah kerana faktor kerja . Jadi cik iena gemar membeli secara online . Walaupun rancangan asal cuma survey harga tapi kadang-kadang akan terlekat juga barang yang akan cik iena beli.
Bila jenguk ke Lazada Malaysia, Meriah betul Jualan Hebat Bersempena Hari raya Di Lazada Malaysia tau . Untuk pengetahuan Lazada sedang mengadakan  jualan hari raya besar-besaran  dari 21 june hingga 24 july  2016 . Harga yang ditawarkan pun memang berbaloi. Diskaun sehingga 92%. Okay di sini cik iena nak kongsi 4 Barang yang cik iena ingin beli untuk keluarga .
Ouh yaa anda semua pun boleh lah cek link ni mana tau ada yang berkenan :)


1.  Langsir untuk Mak

Langsir


Nak raya ni mesti nak tukar langsir kan . Kesian pula dekat mak nak jahit langsir .Jadi cik iena bercadang untuk membeli langsir untuk mak . Simple je Langsir ni kan. Kalau nak lihat langsir lain yang lagi cantik-cantik boleh lihat di Langsir-Langsir Lain
HArga Langsir ni pun murah je tau RM 26.40 je


2. Beg Tangan untuk kaklong


Beg Tangan


Murah je tau handbag ni RM62.90 ada empat item lagi. Kesian kakak ramai anak. Perlu handbag besar sikit and banyak .  Jom tengok mana tau ada yang berminat, ada banyak lagi tau  http://bit.ly/morebags2

3.  Butang Baju melayu untuk adik apol



Butang Baju melayu

Butang baju melayu untuk Adik Apol . Murah je cuma RM35 . Selalu masa raya bulan puasa nak dekat raya mesti nak pergi beli butang baju melayu.

4.  Mixer untuk abah

Mixer


Kalau nak tau abah memang chef kat rumah tu. Jadi sempena nak raya ni nak beli satu mixer untuk abah. Boleh lah buat kuih raya :) Harga mixer ni pun memang murah tau , cuma RM 57.10


Total kesemuanya barang adalah

   RM26.40 + RM62.90 + RM35 + RM 57.10   =   RM 181.40

 Haa tak sampai 200 Pun (^_~)

Pada anda yang  masih belum shopping raya jom terjah Riang Ria Raya Lazada
Pada Anda yang bergelar Blogger jom join
(^_~)
Riang Ria Raya Di Lazada Malaysia



Lazada Malaysia



iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com




0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve