Grab The Promo
Grab The Promo

Suara Yuna Kini Boleh Dimuat Turun Sebagai Nada Arahan Di Dalam Waze


Aplikasi Waze merupakan satu navigasi yang begitu luas di gunakan di seluruh dunia sekarang di mana rata-rata pengguna jalanraya di Malaysia menggunakan aplikasi ini jika memerlukan GPS.


Suara Yuna Kini Boleh Dimuat Turun Sebagai Nada Arahan Di Dalam WazeAplikasi Waze ini seperti yang semua tahu ianya didatangkan dengan pelbagai nada suara untuk arahan kepada pengguna.

Untuk pengetahuan anda, terbaru dan paling terkini, pihak Waze telah memuat naik suara arahan terbaru di dalam sistem mereka iaitu menggunakan suara penyanyi terkenal Malaysia iaitu Yuna Zarai.Suara Yuna yang dibawakan oleh Calpis berkenaan membolehkan para pengguna atau peminat Yuna mendengar Yuna memberi arahan di dalam Waze.
Jadi sekarang anda boleh memandu sambil di temani oleh suara penyanyi kesayangan anda . Cik iena pun excited cuba tau . Buat masa ni baru tukar setting nanti kalau cik ien drive cik iena nak cuba :)


Untuk memuat turun suara arahan Yuna anda boleh ke halaman Settings & Sound, dan memilih daripada pilihan pada Navigation Guidance. -
Suara Yuna Kini Boleh Dimuat Turun Sebagai Nada Arahan Di Dalam WazeSumber : www.siakapkeli.my
iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com
0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve