Grab The Promo
Grab The Promo

Jualan honor 5C Cecah 9,000 Unit Sejak Dilancarkan di Malaysia


Pre-Order Honor 5C Pada Harga RM799


Sejak Pre-Order dibuka hingga kini, terdapat lebih 9,000 unit Honor 5C terjual. Ini merupakan permulaan yang baik bagi model terbaru dari honor Malaysia ini. Sebagai tanda penghargaan kepada peminat honor yang telah membuat tempahan awal (pre-order) bagi honor 5C  ini melalui VMall Malaysia dan Lazada Malaysia, Pihak Honor Malaysia telah meletakkan hadiah tambahan bagi setiap pembelian Honor 5C yakni honor selfie stick yang berharga RM78.


Pre-Order Honor 5C Pada Harga RM799
Honor 5C  boleh didapati pada harga RM799 (Grey dan Silver) dan RM849 (Gold).Hadiah tambahan ini akan dihantar sekali bersama Honor 5C yang  telah ditempah awal oleh pihak platform e-commerce yang berkenaan.

Untuk pengetahuan , Honor 5C boleh menjadi milik anda pada harga RM799 bagi warna Grey dan Silver, manakala Honor 5C bewarna Gold pula pada harga RM849. Sekaligus menjadikan ia salah satu peranti terbaik bagi golongan pertengahan pada harga dibawah RM1,000.


Pre-Order Honor 5C Pada Harga RM799
Sama seperti model terdahulu, Honor 5C hadir dengan one-to-one exchange policy bagi tempoh 6 bulan dari Honor Malaysia.

Kepada anda di luar sana yang berhasrat untuk mendapatkan smartphone berspesifikasi tinggi pada harga bawah RM1000 boleh la dapat kan Honor 5C ini .
Anda boleh dapatkan di laman rasmi VMall Malaysia Dan Lazada Malaysia .
 Cik iena sendiri telah mencuba Honor 5C dan cik iena sangat suka kan telefon bimbit ini .  Review dari cik iena mengenai Honor 5C yang mendapat 18,937 view sehingga tarikh 14 july 2016


Jualan honor 5C Cecah 9,000 Unit Sejak Dilancarkan di MalaysiaUntuk maklumat lanjut mengenai produk, sila layari http://www.hihonor.com/my 

#ThePowerFromWithin #honorMY #ForTheBrave


iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com
1 comments:

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve