Grab The Promo

ECOWELL ORGANIC SKINCARE | Liquid Facial Soap

ECOWELL ORGANIC SKINCARE | Liquid Facial Soap
Produk penjagaan wajah Ecowell terdiri daripada Sabun pembersih wajah Liquid Facial Soap  yang berfungsi untuk membersihkan kotoran dan sisa sisa solekan. Pencuci wajah yang bagus mampu membuang kotoran minyak di bahagian wajah di samping memberi kesegaran pada wajah .

Terdapat banyak jenisFacial Soap yang berada di pasaran, diantaranya yang harus anda cuba adalah Liquid Facial Soap dari Ecowell . Ianya merupakan Organic Skincare yang di cipta has buat anda untuk mengekalkan dan merawat masalah kulit anda secara semulajadi tanpa bahan yang boleh memudaratkan kulit anda.

Kandungan yang terdapat dalam Liquid Facial Soap ini adalah dari sumber organik . Ianya juga tidak menggunakan pewangi dan bahan pengawet yang dikatakan mampu menyebabkan kesan alahan pada kulit.

Bahan yang di gunakan adalah organik dan haruman nya juga dari organc orange oil yang sangat harum . Haruman ini mampu menanangkan minda anda ketika anda mencuci wajah anda


Make Up Cleanser Milk sangat bagus untuk membersihkan solekan dari wajah di samping memberikan nutrisi pada wajah serta mengekalkan kelembapan wajah . Buat anda yang berkulit kering.

Cik iena sendiri telah mencuba Liquid Facial Soap ini selama 25 hari . Setelah menggunakan Make Up Cleanser Milk cik iena akan menggunakan facial soap ini bagi membersihkan lagi wajah cik iena secara mendalam . Hasilnya Solekan dapat di bersihkan dengan mendalam di samping memberi kesegaran serta kelembapan pada wajah  .


ECOWELL ORGANIC SKINCARE | Liquid Facial SoapPackaging nya juga sangat memudahkan anda untuk mengaplikasikan  Facial Soap ini . Ianya dalam bentuk spray. jadi sangat mudah untuk menggunakannya.  Hanya spray pada tapak tangan anda dan usapkan pada wajah anda . Lakukan sedikit urutan lembut supaya ianya meresap ke dalam kulit kemudian bersihkan dengan air.


Kepada anda yang berminat untuk mencuba produk ini bolah dapatkan di senarai online store di bawah . Ianya juga di jual dalam bentuk trial pack bagi memudahkan anda untuk mencuba produk ini terlebih dahulu . 

Kebiasaannya tahap kesesuaian sesuatu produk kepada seseorang adalah berlainan . Jadi anda boleh mencuba trial pack tersebut terlebih dahulu untuk mengetahui keberkesanannya . Cik iena sendiri mencuba trial pack tersebut. Nanti cik iena akan kongsikan lagi apa yang ada dalam trial pack ini dalam artikel berikutnya .
DI MANA ANDA BOLEH DAPATKAN PRODUK INI ?


ECOWELL ORGANIC SKINCARE | Liquid Facial Soap
ECOWELL ORGANIC SKINCARE | Liquid Facial Soap


Set Lengkap Ecowell yang mengandungi Face Tonic, Ecowell Make Up Cleanser Milk , Ultra Moisturizing Eco Bio Face Cream, Liquid Facial Soap dan Cell Renewal & Hydrating Face Mask.
Set Lengkap Ecowell yang mengandungi Face Tonic, Ecowell Make Up Cleanser Milk , Ultra Moisturizing Eco Bio Face Cream, Liquid Facial Soap dan Cell Renewal & Hydrating Face Mask.iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com
0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve