Grab The Promo
Grab The Promo

Karnival Hartanah #U4RIA Pulau Pinang

Istimewa buat penduduk di Utara Malaysia, pada hujung minggu ini akan diadakan Karnival Hartanah U4RIA yang bertempat di Tapak Projek Crescent Dew, Bertam Pulau Pinang .Karnival Hartanah U4RIAApa itu U4RIA ?


Karnival Hartanah U4RIA dianjurkan oleh UDA Holdings Berhad . Pelbagai jualan hartanah dan pameran hartanah diadakan di Karnival Hartanah U4RIA ini. Istimewa buat anda yang berminat untuk memiliki hartanahh boleh lah hadir di Karnival ini , anda berpeluang untuk  memiliki hartanah pilihan mengikut pilihan and akerana terdapat pelbagai jenis hartanah yang akan di pamerkan .Karnival Hartanah #U4RIA Pulau Pinang

Imbas kembali Karnival Jualan Hartanah UDA U4RIA tahun 2014, UDA Holdings Berhad telah mensasarkan jualan sebanyak RM136.2 juta untuk  pelbagai jenis rumah di sepanjang dua hari karnival. Sejumlah 185 unit pelbagai jenis rumah ditawarkan dengan beberapa pilihan keluasan binaan dan harga jualan yang dijangka mampu menarik minat bakal pembeli ketika itu.

Karnival Hartanah #U4RIA Pulau Pinang


Tahun 2014, pelanggan berpeluang memiliki rumah idaman dengan harga tawaran serendah RM320,000 hingga ke kediaman mewah, harga bermula RM2.5 juta. Ternyata UDA Holdings Berhad berjaya menarik pengunjung yang datang dan rekod jualan mereka di Karnival Jualan Hartanah UDA U4RIA 2014 melebihi sasaran mereka iaitu RM142 juta


Karnival Hartanah #U4RIA Pulau Pinang


Pada tahun ini di Karnival Hartanah U4RIA 2016,  ianya juga akan diadakan di beberapa lokasi secara serentak seluruh negara,  dimana  karnival utama nya  akan berlansung di Pulau Pinang.


Karnival Hartanah #U4RIA Pulau Pinang 

Karnival Hartanah #U4RIA Pulau Pinang

 
Tarikh: 27-28 Ogos 2016
Masa: 9.00 pagi - 6.00 petang
Lokasi: Tapak Projek Crescent Dew, Bertam Pulau Pinang


Selain daripada pameran dan jualan hartanah, pelbagai aktiviti menarik juga akan diadakan seperti aktiviti hiburan keluarga, dan juga persembahan dari artis-artis seperti Dayang Nurfaizah dan Mark Adam.

Penampilan Boboiboy juga di Karnival Hartanah U4RIA dijangka mampu menarik lebih ramai pengunjung yang datang bersama keluarga.

Aktiviti yang paling menarik ialah Flying Fox, Zorb Ball dan Kapten Buehbossa.
kalau nak tau lebih lanjut mengenai aktiviti aktiviti ini jemput hadir ke  Karnival U4RIA di Pulau Pinang pada hujung minggu ni ya .


 Aturcara Karnival Hartanah U4RIA di Pulau Pinang
 Aturcara Karnival Hartanah U4RIA di Pulau Pinang Aturcara Karnival Hartanah U4RIA di Pulau Pinang

 Aturcara Karnival Hartanah U4RIA di Pulau Pinang
Hartanah Khas Bahagian Utara di Karnival Hartanah U4RIA Pulau Pinang
 Jangan lupa datang memeriahkan Karnival Hartanah U4RIA Pulau Pinang hujung minggu ini!
Untuk maklumat lanjut tentang U4RIA boleh terjah....

Website :
www.udaproperty.com.my

Facebook :
U4RIAiena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com
0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve