Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Saturday, August 6, 2016

Promosi Raya Kaw Kaw Bersama Dominos

Promosi Raya Kaw Kaw Bersama Dominos

Bersempena hari raya baru-baru ini, Dominos telah mengadakan Promosi Raya Kaw Kaw istimewa buat peminat Dominos . Masih belum lambat lagi untuk anda menikmati promosi Raya Kaw-Kaw. Pesan 2 Pizza Deals dengan tambahan hanya RM15 untuk piza sederhana. Selain daripada itu anda juga boleh Pesan secara online untuk dapatkan Tropicana Frutz secara PERCUMA




Promosi Raya Kaw Kaw Bersama Dominos

Cik iena juga sebagai salah seorang peminat Dominos pasti tidak melepaskan peluang ini . Cik iena dan rakan-rakan juga telah beberapa kali membeli beberpa promosi yang di tawarkan secara online di pejabat mahupun secara walk in .


Pada anda yang ingin mengetahui tentang promosi ini boleh rujuk gambar di bawah atau pun boleh layari  Promosi Raya Kaw Kaw














 
Promosi Raya Kaw Kaw Bersama Dominos
Promosi Raya Kaw Kaw Bersama Dominos

Menarik kan, dengan itu jom cik iena belanja sedikit gambar cik iena kenduri dominos bersama rakan di pejabat dan juga di dominos :)



Promosi Raya Kaw Kaw Bersama Dominos
Bersama rakan pejabat , jika kami malas keluar kami akan order dominos :)

Promosi Raya Kaw Kaw Bersama Dominos
Kenduri dominos bersama rakan-rakan pejabat

Promosi Raya Kaw Kaw Bersama Dominos
kalau order dengan kawan lelaki mesti beli yang extra large sebab perut mereka extra large hahaha

Promosi Raya Kaw Kaw Bersama Dominos
Nyummyyy sedap nya banyak cheese tau

Promosi Raya Kaw Kaw Bersama Dominos

Promosi Raya Kaw Kaw Bersama Dominos
bersama rakan blogger, dilla
Promosi Raya Kaw Kaw Bersama Dominos
bersama rakan blogger

Promosi Raya Kaw Kaw Bersama Dominos
bersama rakan blogger

Promosi Raya Kaw Kaw Bersama Dominos
bersama rakan pejabat, tu megat yang lelaki tu teringin nak dominos, meh cik iena belanja memandangkan ada promosi raya kaw kaw ni

Promosi Raya Kaw Kaw Bersama Dominos
bersama rakan pejabat


Promosi Raya Kaw Kaw Bersama Dominos
amboi kemain dia suka sangat dominos tak perasan kite selfie

Promosi Raya Kaw Kaw Bersama Dominos
berdominos dengan rakan pejabat lagi..ida

Haa kalau ikutkan banyak sangat gambar makan dominos tapi cik iena belanja yang paling latest ni lah ye. Pic makan dominos bulan ogos :)

Cik iena ni memang malas keluar pejabat , kebiasaan nya akan order online . Dominos merupakan salah satu daripada makanan pilihan online cik iena .

Okies perkembangan promosi terkini dari dominos anda juga boleh layari laman facebook dan instagram  dominos

Instagram : @dominosmy 
Website : www.dominos.com.my
 




iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


No comments:

Post a Comment

Mini Lazada