Grab The Promo
Grab The Promo

Rahsia Kulit Cantik dan Kekal Muda Datuk Aznil Hj Nawawi


Kulit  yang bersih dan licin serta cerah menjadi dambaan setiap insan khususnya kaum hawa . Ada segelintir diantara mereka yang sanggup menghabiskan wang ringgit untuk mendapatkan kulit yang di idamkan.


Tidak kurang juga buat kaum Adam pada masa kini, mereka sudah mula menitikberatkan soal penjagaan wajah sebagai contoh Artis Malaysia  yang tidak asing lagi  dan Artis Malaysia yang baru sahaja menerima Penganugerahan TOKOH IKON BAHASA iaitu Datuk Aznil Hj Nawawi.


Aneel By Aznil NawawiAnda semua pasti sedar akan sedar kecantikan kulit yang di miliki oleh beliau sehingga boleh dikatakan kulit beliau persis kulit bayi yang lembut dan licin. Jika di lihat pada wajahnya ianya tidak kelihatan seperti usianya sekarang . Ianya kelihatan jauh lebih muda .

Tahukan anda produk apa yang diamalkan beliau?


Disini cik iena ingin kongsikan bersama anda mengenai Rahsia Kulit Cantik dan Muda beliau iaitu Aneel By Aznil Nawawi.


Rahsia Kulit Cantik dan Kekal Muda Datuk Aznil Hj Nawawi 


Selain menjaga pemakanan bagi mendapatkan kulit yang cantik dan sihat, beliau juga mengamalkan set penjagaan wajah dari jenama keluarannya sendiri . Beliau memasarkan jenama ini kerana yakin akan keberkesanan produk ini dan bagi membantu anda-anda yang mempunyai masalah kulit untuk mendapatkan kulit idamamn anda. Aneel By Aznil Nawawi
Aneel By Aznil Nawawi

Aneel By Aznil Nawawi.


Produk penjagaan wajah keluaran beliau ini di beri nama berinspirasikan nama beliau iaitu Aneel By Aznil Nawawi. Ianya sesuai di gunakan oleh kaum lelaki dan juga perempuan . Terdiri dari 4 item yang masing-masing mempunyai fungsi dan kelebihan untuk kulit wajah kita.Ianya terdiri dari Deep Cleanser, Balancing toner, day cream dan night cream. 


Aneel By Aznil Nawawi
Aneel By Aznil Nawawi

Pembungkusan yang menarik membuatkan produk ini juga sesuai untuk di buat hantaran pertunangan ataupun perkahwinan mahupun sebagai hadiah atau cenderahati.Aneel By Aznil Nawawi
Aneel By Aznil Nawawi

Produk ini digunakan khas untuk mereka yang mengalami masalah kulit wajah seperti jerawat, jeragat, kulit kering , kulit berminyak dan berbagai masalah kulit yang lain. Untuk mereka yang nak mengekalkan kelembapan dan kesegaran kulit juga digalak kan menggunakan Aneel .Ini bermaknan Anell sesuai untuk semua jenis kulit sama ada untuk merawat atau mengekalkan kesihatan kulit wajah.


Aneel By Aznil Nawawi


1)Deep Cleanser- Ianya berfungsi untuk membersihkan kulit wajah. Hadi dalam bentuk cecair dan ianya hanya  digunakan 1-2 titis sahaja.Ianya mampu membersih jauh ke dalam pori-pori kulit dan bersifat anti bakteria.


Aneel By Aznil Nawawi


2)Balancing Toner- Ianya berfungsi untuk menyegarkan kulit wajah dan mencerahkan kulit.Ianya juga lebih efektif untuk menyerap nutrisi produk yang kita gunakan.Titiskan 2-3 titis ke atas kapas muka.kemudian ratakan keseluruhan kulit wajah dan leher. Elakkan dari terkena bibir dan mata.


Aneel By Aznil Nawawi


3)Day Cream- Krim muka yang  tidak berminyak. Hanya perlu di pakaisedikit sahajaKrim siang yang tidak melekit dan sangat selesa di pakai. Kulit akan terasa lembut.Membantu melindungi kulit kita dari cahaya UV yang boleh buat wajah kita cepat nampak tua.

Aneel By Aznil Nawawi

4)Night Cream- Krim muka yang di gunakan pada waktu malam sebelu tidur.Ianya mampu merawat kulit dan memperbaharui sel-sel kulit ketika kita tidur. Selain itu ianya juga boleh hilangkan lebam bawah mata.Menarikkan  produk dari Datuk Aznil Hj Nawawi . Cik iena juga tidak lepaskan peluang untuk mencuba produk ini . Kalau dah cuba tu mestilah cik iena nak selfie dengan produk . Baiklah cik iena kongsi gambar cik iena tanpa make up dan bermake up ya :)Aneel By Aznil Nawawi
selfie Tanpa  meke up

Aneel By Aznil Nawawi
selfie tanpa make up

Aneel By Aznil Nawawi
selfie dengan wajah ber make up .Untuk maklumat lanjut silafollow laman social mereka

Instagram : https://www.instagram.com/anell_official
Facebok : https://www.facebook.com/anellofficial/

iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com
0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve