Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Thursday, December 29, 2016

Manfaat Spa, Manjakan Tubuh Segarkan Jiwa Di Beringin Spa & Beauty

Beringin Spa & Beauty


Spa menjadi salah satu cara untuk mengembalikan kesegaran tubuh kita. Bukan hanya kembali segar saja, spa juga  tersedia dengan berbagai macam treatment yang ditawarkan untuk perawatan kecantikan dan kesehatan tubuh. Spa bukan hanya konsumsi kaum Hawa saja tapi kaum Adam pun juga dapat menikmati berbagai treatment spa yang dikhususkan buat mereka.

 Berbicara tentang spa ini cik iena ingin kongsikan bersama rkan pembaca sekalian mengenai spa istimewa yang dapat menjadi tempat untuk anda merawat kecantikan, kesehatan dan mengembalikan tubuh menjadi segar.

Beringin Spa & Beauty

SPA atau pusat kecantikan yang dimaksudkan adalah Beringin Spa & Beauty yang terletak di Bandar Baru Bangi. Cik iena sendiri telah melakukan dua rawatan disini iaitu Pakej Dahlia Dan Pakej Roselle dimana setiap satu berharga RM100 .




Pakej Dahlia RM100

Untuk Pakej ini harga biasa adalah Rm140. Apa yang anda akan dapat untuk pakej ini adalah :-
Satu jam setengah Cucian rambut serta rawatan rambut untuk rambut berkelemumur dan rambut gugur serta percuma AROMA NECK MASSAGE

Pakej Dahlia RM100


Pengalaman cik iena sangat selesa mendapatkan rawatan rambut disini . Pekerja SPA yang sangat baik dan sporting juga. Sangat memahami dan bersabar dengan rambut cik iena yang sangat panjang. Cik iena rasa jenuh juga Pekerja SPA nak mengeringkan rambut cik iena sehingga perlu tunduk kebawah kerana rambut cik iena paras punggung :)

Pakej Dahlia RM100


Selepas mendapatkan rawatan ini kulit kepala rasa segar dan ringan . Menurut Pekerja SPA untuk mengekalkan kesihatan kulit kepala bagi rambut bermasalah seperti cik iena, sekurang-kurangnya sebulan sekali cik iena perlu dapatkan rawatan ini.


Pakej Roselle RM100


Untuk pakej ini harga biasa adalah RM135 . Apa yang anda akan dapat untuk pakej ini adalah :-
Dua jam Deep Facial dengan Facial Scrub beserta Urutan Muka . Anda juga akan dapat Percuma Mask & Serum With Photon Ultrasound Machine .
Pakej Roselle RM100


Semasa rawatan ini, cik iena berasa sangat selesa sehingga tertidur. Sebelum cik iena tertidur cik iena juga ada berbual dengan pekerja SPA mengenai kondisi kulit cik iena dan produk apakah yang sesuai untuk cik iena pakai. Cik iena tertidur semasa wajah cik iena di kenakan Mask wajah . Agak nyenyak cik iena tidur. Sangat selesa dapatkan rawatan wajah disini.



Di Beringin Spa & Beauty

Package RM100


Untuk pengetahuan para pembaca, pakej RM100   ini sah sehingga 31 Disember 2016 sahaja.Jadi cik iena rasa anda tidak patut lepaskan peluang penjimatan ini . Terdapat 4  pakej untuk pilihan anda. Sila rujuk gambar diatas. Selain daripada pakej RM100 terdapat juga BRidal Pakej untuk bakal mempelai.


Bridal Package


Bridal Package


Di sini, pakej pengantin juga disediakan bagi anda yang bakal berkahwin tidak lama lagi. Terdapat  3 pakej pengantin iaitu :

  1. Pakej Mempelai di mana menyediakan servis urut pengantin, sauna / tangas, basic hair treatment, mandi bunga dan susu, pedicure dan juga manicure
  2. Pakej Ratu menyediakan servis normal facial, scrub seri mutiasa, urut pengantin, mandi bunga dan susu, sauna dan tangas, pedicure & manicure, hair treatment
  3. Pakej Seri Ayu pula menyediakan normal facial, urut pengantin, hair treatment, sauna / tangas, pedicure dan manicure.

VIDEO CIK IENA DI BERINGIN SPA


Suasana dalam Beringin Spa







Beringin Spa & Beauty



Beringin Spa & Beauty

Beringin Spa & Beauty


Beringin Spa & Beauty

Beringin Spa & Beauty

Beringin Spa & Beauty

Beringin Spa & Beauty

Beringin Spa & Beauty


Beringin Spa & Beauty

Beringin Spa & Beauty

Beringin Spa & Beauty

Beringin Spa & Beauty



SPA Terbaik 

SPA Terbaik

SPA Terbaik

SPA Terbaik

Untuk pengetahuan anda  spa ini menggunakan produk - produk yang diiktiraf HALAL , iaitu produk ZARRAZ.

Kepada anda yang ingin mendapatkan diskaun anda boleh lah membuat kad ahli  dengan hanya RM10.00 sahaja untuk setahun.

Ada pelbagai kelebihan yang korang akan dapat jika buat kad keahlian ni , antaranya :

  • Birthday voucher RM50 untuk pembelian ke atas (valid untuk 1 bulan sahaja)
  • Percuma 1 Ala Carte treatment untuk setiap koleksi 4 stamp spa
  • 5% diskaun untuk product Zarraz Paramedical
  • Referral deal : 5% diskaun ala carte treatment jika dapat refer 1 rakan / family sebagai member spa
  • Vucher spa 10% untuk treatment ala carte seterusnya

Beringin Spa & Beauty

Beringin Spa & Beauty
Terima kasih cik iena ucapkan  buat cik Husna iaitu pemilik spa serta dua orang staf beliau yang amat caring dan baik hati , iaitu puan Lisa dan juga cik Echa. Merekamerupakan  therapist yang telah lama berkhidmat dalam bidang ini dan juga mempunyai lulusan Sijil Kecantikan KKM.

Bagi mereka yang ingin mendapatkan rawatan istimewa di Beringin Spa ini , boleh terus ke sana dan juga lawati laman sesawang spa, atau boleh juga terus hubungi nombor yang tertera di bawah.



Beringin Spa & Beauty


Lokasi:

No 31C, Tingkat 1, jalan Medan Pusat Bandar 4,
Seksyen 9, Bandar Baru Bangi,
4350, Selangor.

Waktu operasi:
Setiap hari termasuk Public holiday (10.00 pagi – 7.00 mlm)

Contact:
Spa (019 254 2721)
Husna (019 264 2721)
Asma (019 669 1169)

Laman web :
Beringin Spa & Beauty

Facebook
Beringin Spa & Beauty

Instagram
@beringinspa






iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


1 comment:

UBER PROMO CODE - IENA

UBER PROMO CODE - IENA