Grab The Promo
Grab The Promo

Syahira Handsock yang sangat selesa, murah dan berkualiti


Pemilihan stokin tangan sangat penting bagi memastikan kita menepati syariat yang telah di tetapkan . Pemilihan sarung tangan yang mengikut syariat adalah sarung tangan yang tidak ketat . Jika sebelum ini kebanyakan sarung tangan yang cik iena beli di kedai agak mengikut susuk tangan atau boleh juga dikatakan ketat, berbeza dengan stokin tangan yang di jual di Syahira Handsock Exclusive.Handsock Syahira Handsock yang sangat selesa, murah dan berkualitiCik iena sendiri telah mencuba stokin tangan Syahira dan ianya sangat selesa, murah dan berkualiti serta tidak ketat dimana ianya hadir dengan beberapa saiz mengikut saiz pelanggan. Material yang sangat lembut dan selesa dipakai membuatkan cik iena rasa sangat selesa memakai sarung tangan ini di samping ianya tidak ketat dan sangat mesra wuduk.Syahira Handsock
IYSYA ECLUSIVE


Syahirah menawarkan kepada anda sarung lengan muslimah yang mempunyai kualiti fabrik yang bagus ,dimana kainya selesa dan sejuk untuk dipakai serta bertepatan dengan syariah agama islam.Kebiasaannya sarung tangan cuma simple sahaja berbeza dengan jenama ini dimana bagi menyelaraskan dengan trend semasa, sarung tangan ini hadir dengan pelbagai rekaan yang menarik di samping memenuhi syariah agama islam.


Syahira Handsock
Diantara 4 design yang cik iena miliki

Terdapat tujuh jenis rekaan terbaru untuk anda jadikan koleksi anda.bagi setiap rekaan pula terdapat pelbagai warna dan saiz.Dengan adanya sarung tangan ini mudah bagi anda untuk menutup aurat di bahagian pergelangan tangan kerana kebiasaannya jika kita memakai baju yang berlengan besar apabila anda bergerak, berkemungkinan besar lengan baju akan tersingkap dan seterusnya menampakkan aurat pergelangan tangan anda terutama sekali jika anda merupakan penumpang pengangkutan awam seperti bas,lrt,mrt,ktm dan monorail.


Syahira Handsock
RING DWITONESyahira Handsock


Mengapa cik iena katakan begitu kerana cik iena juga pernah merasainya suatu ketika dulu apabila kita berdiri dan berpaut pada tiang di dalam kenderaan awam secara automatik aurat pergelangan lengan kita akan nampak jika kita tidak memakai baju yang mempunyai butang di bahagian lengan seperti baju kurung dan sebagainya.

Syahira Handsock
sangat sesuai di pakai jika lengan baju adalah longgar
Syahira Handsock
AISYA LOVER


Selain daripada itu jika anda mengangkat barangan berat dan tinggi juga boleh menyebabkan terpamernya aurat anda. Jadi bagi cik iena amatlah bagus bagi anda untuk memakai sarung tangan ini .

Cik iena pun sudah mula memakai sarung tangan sejak cik iena menaiki LRT ke tempat kerja beberapa tahun yang lepas tetapi cik iena cuma pakai jika lengan baju yang cik iena pakai longgar , tapi tak salah jika jika kita biasakan diri bersarung tangan juga kan . benda yang baik . Berhijrah ke arah kebaikan.


 Koleksi Syahira Handsock yang menjadi Pilihan cik ienaSyahira Handsock
RING DWITONE

Syahira Handsock
RING DWITONE

Syahira Handsock

Syahira Handsock
IYSYA BRAND

Syahira Handsock
AISYA LOVER

Syahira Handsock
IYSYA ECLUSIVE

Syahira Handsock
AISYA PEARL

Syahira Handsock
AISYA LOVER

Syahira Handsock

Syahira Handsock
IYSYA ECLUSIVE
Okay , jom lihat pula koleksi beserta warna yang anda untuk pilihan anda  :)


AISYA PEARL


AISYA PEARL
AISYA PEARLAISYA LOVERAISYA LOVER
AISYA LOVERIYSYA BRAND
IYSYA ECLUSIVE


IYSYA ECLUSIVE
IYSYA ECLUSIVERING DWITONE


RING DWITONE
RING DWITONE

SYAHIRA SIGNATURESYAHIRA SIGNATUREMenarik kan sarung tangan Syahira ? Terdapat pelbagai koleksi beserta saiz . Jadi kepada anda di luar sana yang berminat untuk dapatkan koleksi sarung tangan dari Syahira sila layari laman sosial mereka di bawah atau hubungi mereka melalui whtasapp.


Facebook : https://www.facebook.com/syahirahandsock/?pnref=story
Instagram : https://www.instagram.com/syahirabrand/
Website :  http://www.syahirabrand.com/
WhatsApp : 0194612315

iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com
2 comments:

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve