Grab The Promo

Kebaya Cantik Pada Harga Mampu Milik di Cahaya TajAidilfitri menjelang tiba , pasti anda sibuk menyediakan persiapan raya . Begitu juga dengan cik iena. Baju Raya merupakan antara  perkara penting untuk persiapan Aidilfitri lagi-lagi buat yang sudah bekeluarga.Disini cik iena ingin mencadangkan salah satu tempat yang boleh anda dapatkan koleksi baju raya yang cantik.

Kebaya Cantik Pada Harga Mampu Milik di Cahaya TajKebaya Cantik Pada Harga Mampu Milik di Cahaya Taj


Cik iena merupakan salah seorang peminat kebaya.Cik iena sememangnya menggemari baju kebaya berfashion sejak kecil lagi. Cik iena juga pernah menjahit sendiri baju kebaya moden yang di reka sendiri oleh cik iena.Cuma sekarang cik iena dah terlalu lama meninggalkanesin jahit jadi sekarang cik iena terpaksa beli siap sahaja.


Kebaya Cantik Pada Harga Mampu Milik di Cahaya Taj


Di Cahaya taj terdapat pelbagai koleksi baju kebaya yang menarik dan yang istimewanya adalah kebaya di sini didatangkan sekali beserta brooch atau keronsang.Jadi kita tidak perlu tercari-cari dan beli di kedai yang berasingan.
Sebelum cik iena kongsi gambar koleksi yang ada di Cahaya Taj cik iena ceritakan serba sedikit mengenai Cahaya Taj

Kebaya Cantik Pada Harga Mampu Milik di Cahaya Taj

Butik CahayaTaj


Butik CahayaTaj mula beroperasi pada 05 Mei 2015 bertempat di  Melaka . Cahaya Taj Boutique mengangkat pakaian Muslimah sebagai pakaian Utama sebagai usaha mempelbagaikan lagi Design-design yang boleh meperlihatkan kejelitaan wanita-wanita di luar sana. 

Mengapa Cahaya Taj di Melaka? 

Antara faktor yang menyebabkan pembukaan Butik Cahaya Taj di Melaka adalah :-
1) Melaka merupakan tempat tumpuan para pelancong 
2) Terdapat institusi-institusi pengajian tinggi yang terdapat disini. 
   Jadi tidak hairanlah terlalu ramai golongan wanita yang berada di Melaka. 


Apa yang menarik  mengenai CahayaTaj butik adalah mereka sentiasa menampilkan rekaan terbaru pada setiap 3 bulan. Jadi para pengikut setia mereka tidak menunggu lama untuk memiliki koleksi rekaan terbaru dari butik Cahaya Taj.Kebaya Cantik Pada Harga Mampu Milik di Cahaya Taj
bergambar bersama rakan blogger di booth cahaya taj bazar paknil

Usahasama bersama Designer pakaian dari Universiti Lim Kok Wing 

Selain itu CahayaTaj Butik sangat menitikberatkan soal kualiti, rekaan & jahitan. Oleh itu mereka  hanya mengambil hasil rekaan terbaik dan menjual dengan harga yang mampu milik dimana mereka  juga mengadakan usahasama bersama designer pakaian dari Universiti Lim Kok Wing dan institusi institusi pengajian swasta yang lain. 
Maka tidak hairanlah design baju  dari cahaya taj cantik-cantik terutama kebaya. Jahitan juga kemas dan kualiti kain yang bagus pada harga mampu milik.
Kebaya Cantik Pada Harga Mampu Milik di Cahaya Taj
sambil tengok koleksi terkini kita selfie :)Material  diimport dari Korea, china dan Indonesia

Material kain pakaian yang dijenamakan di atas CahayaTaj Butik kesemuanya diimport dari Korea, china dan Indonesia . Dengan kualiti kain yang terbaik serta  gabungan diantara  pereka yang terbaik dari Universiti Lim Kok Wing dan institusi institusi pengajian swasta yang lain ianya menjadi satu kabolarisasi sempurna dalam penjenamaan Pakaian Muslimah CahayaTaj Butik. 
Untuk makluman CahayaTaj butik tidak hanya menumpukan kepada jualan onlinesahaja, rekaan Cahaya Taj juga boleh didapati di Butik lain hasil kerjasama bersama Vendville Johor Bahru yang berada di nong chik, johor bahru. Selain itu mereka juga tidak ketinggalan mengikuti jelajah keseluruh Malaysia bersama Mood Republik,Eh Eh Bazaar serta organisasi fashion yang lain.

Jualan Hari Raya Aidilfitri Cahaya Taj


Bersempena Raya pada 2017 ini, CahayaTaj butik  telah mengeluarkan koleksi-koleksi pakaian muslimah terbaru . Jadi jangan lepaskan peluang untuk memiliki koleksi-koleksi terbaru Cahaya Taj dengan walk-in di :-
  1. Bazaar di KipMall Bangi Sentral
  2. Mood Republik Raya
  3. Vendville Johor Bahru,
  4. Bazaar Jalan Hang Tuah Melaka 
  5. Bazaar Klebang Melaka. 
Selain itu pembelian Secara online pula boleh di beli di website kami www.cahayataj.my di  instagram serta facebook Cahaya Taj.

Koleksi Terkini Cahaya Taj

Okay di sini cik iena ingin kongsikan design terkini yang cik iena suka

Iris Kebaya Peplum 

Iris Kebaya Peplum

Iris Kebaya Peplum


Iris Kebaya Peplum direka khas bagi peminat yang menyukai baju kebaya dan baju peplum. Ia terhasil daripada gabungan dua jenis baju yang berbeza menjadi satu design yang baharu. Rekaannya exclusive dan elegant


 PEPLUM LABUH – ORKED

PEPLUM LABUH – ORKED

PEPLUM LABUH – ORKED
Peplum Labuh Orked direka khas bagi peminat yang menyukai baju peplum tetapi dalam keadaan labuh dari kebiassan peplum yang ada.Rekaannya exclusive dan elegant

 BAJU KURUNG RIAU – HAWABAJU KURUNG RIAU – HAWA
BAJU KURUNG RIAU – HAWA
Baju kurung riau Hawa direka khas bagi peminat yang menyukai baju kurung Pahang. Ia sesuai dipakai untuk semua golongan umur. Rekaannya yang ringkas dan elegant

Serra Kebaya Labuh

Serra Kebaya Labuh
Serra Kebaya Labuh
Serra Kebaya Labuh direka khas bagi peminat yang menyukai baju kebaya panjang. Didatang khas dengan kerongsang tradisional. Rekaannya yang ringkas, elegant dan classic.


Terdapat banyak lagi design yang menarik , anda boleh rujuk website Cahaya Taj iaitu : www.cahayataj.my

Jualan Penghabisan Stock Cahaya Taj

Selain koleksi terkini, Cahaya Taj juga mengadakan jualan penghabisan Stoc bagi koleksi :-

  1. Lady Dee
  2. Ezzah
  3. Azalea
  4. Khylla

Jualan Penghabisan Stock Cahaya Taj

Okay di sini juga cik iena ingin kongsikan gambar cik iena menggayakan dua koleksi dari Cahaya Taj
 Maaf cik iena tak ingat nama koleksi ni, Kalau tak silap koleksi ini telah habis terjual :)


Kebaya Cantik Pada Harga Mampu Milik di Cahaya TajKebaya Cantik Pada Harga Mampu Milik di Cahaya Taj


Yang ini pula Koleksi Iris Kebaya Peplum, kebaya ni sangat cantik. Pertma kali cik iena nampak cik iena terus jatuh cinta. Kualiti kain yang cantik, jahitan yang kemas serta tidak ketat. Sangat sesuai untuk muslimah. Untuk pengetahuan kebaya ini di datangkan sekali dengan brooch. Jadi anda tidak perlu lagi membeli brooch untuk baju kebaya ni. Tak perlu susah-susah lagi :)


Koleksi Iris Kebaya Peplum


Cantikkan, nampak klasik sangat baju ni. Klasik yang dimodenkan dengan design peplum.
Nanti kalau cik iena pakai baju ni lagi cik iena share lagi di social media cik iena ya 
(^_~)


Untuk Maklumat Lanjut Sila Layari :-

Website : www.cahayataj.my
Facebook : CahayaTaj
Instagram :  @cahayataj.my
Alamat HQ : NO.10, JALAN BBP 1, TAMAN BUKIT BERUANG PERMAI, 
                  75450, BUKIT BERUANG, MELAKA
0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve