Grab The Promo
Grab The Promo

Sambutan Riuh Raya 2017 IJM Land Bersama Akim & Majistret, Stacy, Zulin n Adam

Sambutan Riuh Raya 2017 IJM Land

Baru-baru ini cik iena telah menghadiri Majlis berbuka puasa dan Sidang Media Riuh Raya IJM Land bersama Akim & Majistret, Stacy, Zulin n Adam yang bakal diadakan pada 15 Julai 2017 bertempat di IJM Land Seremban 2 Sales Gallery.

Riuh Raya 2017 bersama IJM Land Erat Sillaturrahim

Sambutan Riuh Raya 2017 IJM Land


Sambutan Riuh Raya 2017 bersama IJM Land ini adakan untuk memberi peluang kepada pengunjung untuk turut serta dalam aktiviti-aktiviti yang disediakan .Program seperti ini juga akan mengeratkan sillaturrahim diantara pengunjung yang hadir bersama keluarga terutamanya. Bukan itu sahaja, jika anda bertuah, anda akan dapat pelbagai jenis hadiah pada hari tersebut termasuklah menikmati buffet makanan yang disediakan oleh IJM Land.  

 Permainan 'Spin The Wheel' dengan Pelbagai Hadiah menarik

Selain daripada itu, anda juga boleh mengabadikan kenangan anda dalam bentuk gambar di photo booth Riuh Raya 2017. Lebih menarik lagi jika anda sertai permainan 'Spin The Wheel' dan anda  berpeluang untuk memenangi pelabgai hadiah yang menarik. Kepada kanak-kanak pastinya kehadiran di sambutan Riuh Raya 2017 ini lebih meriah dengan  duit raya yang bakal di berikan oleh pihak IJM Land :)

Sambutan Riuh Raya 2017 IJM Land Bersama Akim & Majistret, Stacy, Zulin n Adam 


Sambutan Riuh Raya 2017 IJM Land

Riuh Raya 2017 IJM Land ini dimeriahkan lagi dengan kehadiran selebriti Malaysia seperti Akim & The Majistret, Stacy yang akan membuat persembahan ketika majlis tersebut dan majlis ini akan  diacarakan oleh Adam AO dan Zulin Aziz yang semestinya  havoc dan menceriakan . Kepada anda yang tinggal di Seremban dan juga kawasan yang berdekatan  jangan lepaskan peluang ini untuk temuai Artis kesayangan anda :)


Sambutan Riuh Raya 2017 IJM Land


Rebat istimewa sehingga RM10,000

Selain dari persembahan artis, apa yang menarik lagi adalah,istimewa buat pengunjung pada hari tersebut,  IJM Land turut menawarkan rebat istimewa sehingga RM10,000 untuk pembelian beberapa hartanah yang terpilih. Kepada mereka yang berminat. Jadi inilah masanya untuk anda merebut peluang ini.

Sambutan Riuh Raya 2017 IJM Land


Jangan lupa save the date tau. Kunjungi  Sambutan Riuh Raya 2017 IJM Land Bersama Akim & Majistret, Stacy, Zulin n Adam  di IJM Land Seremban 2 Sales Gallery pada 15 Julai 2017 bermula jam 3.00 hingga 6.00 petang.


Gambar di sekitar Majlis Berbuka Puasa dan Hebahan Media Riuh Raya 2017 Bersama IJM Land Sambutan Riuh Raya 2017 IJM Land
bersama rakan blogger

Sambutan Riuh Raya 2017 IJM Land
comel kan kami pakai baju kurung cotton  :)
Sambutan Riuh Raya 2017 IJM LandSambutan Riuh Raya 2017 IJM Land
cik iena sempat selfie bersama stacy dan akim yang sememangnya peramah :)

Sambutan Riuh Raya 2017 IJM Land
yeayy selfie bersama Jasmeen, anak kepada rakan blogger 


Pstttttt jangan lupa tau 15 Julai 2017 ni :)iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com
0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve