Nando's Memperkenalkan Perisa Baru Smoky PERi-PERi


Nando's  merupakan salah sebuah rangkaian restoran terulung di Malaysia, sebuah jenama ikonik yang digemari di seluruh dunia dan terkenal dengan sajian ayam panggang PERi-PERi yang terdiri dari pelbagai perisa telah memperkenalkan perisa baru iaitu Smoky PERi-PERi .


Nando's Perkenalkan Perisa Baru Smoky PERi-PERi
Nando's  Perkenalkan Perisa Baru Smoky PERi-PERi


Menikmati hidangan di Nando's pasti akan membuat anda berasa sangat puas dengan keenakan ayam yang di perap cukup sempurna rasanya. Terdapat pelbagai pilihan perasa untuk anda cuba bersama-sama insan tersayang . Ianya pasti dapat memberi memori indah buat anda dan keluarga menikmati pelbagai perisa ayam bersama keluarga disamping dapat mengeratkan lagi sillaturrahim.


Nando's Perkenalkan Perisa Baru Smoky PERi-PERi
Cik iena dan adek sedang menikmati keenakan smoky peri peri
Baru-baru ini cik iena telah di jemput sama  bersama rakan blogger serta media untuk menikmati perisa terbaru daripada Nando's  iaitu Smoky PERi-PERi   .  Terima kasih di ucapkan kepada pihak Nando's Malaysia diatas jemputan dan penghargaan ini .


Nando's Perkenalkan Perisa Baru Smoky PERi-PERi
Nando's  Perkenalkan Perisa Baru Smoky PERi-PERi


Perisa Terbaru Nando’s Malaysia 2018 : Smoky PERi-PERiNando’s menawarkan pelbagai cara unik untuk memenuhi selera anda dengan ayam PERi-PERi yang dipanggang menggunakan api, dalam perisa-perisa pengenalan Lemon & Herb, Mild, Hot dan Extra Hot! Dan kini Nando's hadir dengan perisa baru  Smoky PERi-PERi


Nando's Perkenalkan Perisa Baru Smoky PERi-PERi
Nando's  Perkenalkan Perisa Baru Smoky PERi-PERi

Nando's Perkenalkan Perisa Baru Smoky PERi-PERi

Diilhamkan oleh gabungan ajaib warna-warni Afrika, warisan unik dan rasa berasap hasil kaedah memasak terbuka, maka Smoky PERi-PERi yang ‘super-natural’ terhasil.


Ia memberikan rasa paprika yang kaya, manis dan berasap, sedikit rasa limau, gabungan herba yang menarik dan sememangnya sentuhan Cili Api PERi-PERi tersendiri Nando’s. Semua gabungan ini memberikan rasa berasap unik yang mengimbau suasana barbeku yang baik.


Menurut  PERi-ometer Nando’s, Smoky PERi-PERI lebih pedas daripada Lemon & Herba (yang juga mengandungi cili ajaib secara kebetulan) tetapi kurang pedas daripada rasa Sederhananya. Ia sesuai untuk mereka yang menggemari makanan berperisa tetapi tidak terlalu pedas dan ia memperkenalkan satu dimensi baharu ke rangkaian rasa ayam Nando's.
Nando's Perkenalkan Perisa Baru Smoky PERi-PERi
Nando's  Perkenalkan Perisa Baru Smoky PERi-PERi"Kami mahu memberi peminat kami rasa sesuatu yang ajaib musim ini dengan ayam PERi-PERi kami yang dipanggang dengan api dan itulah bagaimana wujudnya Smoky PERi-PERi. Selama bertahun-tahun kami telah mencuba pelbagai resipi yang berbeza untuk mencari rasa istimewa yang akan memberi peminat kami sesuatu yang baharu yang dapat dinikmati dan kami memutuskan untuk mencuba dengan Smoky PERi-PERi. Ia memberikan gabungan rasa hebat yang menarik dan unik, tetapi sinonim dengan Nando’s pada masa yang sama," kata Stephen Chew, Ketua Pegawai Eksekutif Nando's Malaysia.

Nando's Perkenalkan Perisa Baru Smoky PERi-PERi
Nando's  Perkenalkan Perisa Baru Smoky PERi-PERi

Nikmati Smoky PERi-PERI baru yang mempesonakan bersama semua sajian anda
sebelum ia hilang. Cara terbaik adalah untuk meraikan musim perayaan dengan hidangan Smoky PERi-PERI untuk 4 dengan hanya RM99.00. Ini termasuk sajian menyelerakan dengan 4 sajian sampingan lazat, 4 minuman ringan tanpa had dan Salted Caramel Cake Bites yang baharu!


Nando's Perkenalkan Perisa Baru Smoky PERi-PERi
Nando's  Perkenalkan Perisa Baru Smoky PERi-PERi


Nando’s memberi tumpuan bukan sahaja pada ayam bakar sempurna, tetapi juga perisa dan sentiasa bersedia menyahut cabaran untuk meningkatkan pengalaman bersantap mereka ke dimensi yang lain. Nando’s bercita-cita untuk mengumpul dan menyajikan hanya yang terbaik di atas pinggan anda.


Fakta-fakta Menarik mengenai PERi-PERi

 

Nando's Rai Ulang tahun ke-20


•  Cili PERi-PERi adalah unik kepada Nando's

•  42,000 cili diperlukan untuk mengisi satu beg 14kg dan 25,000 beg dipenuhi setiap tahun – jumlahnya adalah lebih daripada satu bilion cili!

•  Setiap kilang cili menghasilkan kira-kira 300 cili yang dipilih dengan tangan dan dipetik satu demi satu

•  Mereka juga diasingkan dengan tangan dan dikeringkan secara semula jadi di bawah sinaran matahari Afrika

•  Cili PERi-PERi mengandungi ‘capsaicin’ yang memberikan kesan 'terasa baik' – anak mata anda akan membesar dan kadar metabolisme anda akan meningkat apabila anda merasakan peningkatan endorfin

•   PERi-PERi juga kaya dengan Vitamin A, B dan C

Untuk Maklumat LAnjut :

Facebook : https://www.facebook.com/NandosMY/
Instagram : https://www.instagram.com/nandosmy/Photo Credit to  Zulhilmi zaini


2 comments:

 1. ASS..WR.WB.SAYA PAK RISKY TKI BRUNAY DARUSALAM INGIN BERTERIMA KASIH BANYAK KEPADA EYANG WORO MANGGOLO,YANG SUDAH MEMBANTU ORANG TUA SAYA KARNA SELAMA INI ORANG TUA SAYA SEDANG TERLILIT HUTANG YANG BANYAK,BERKAT BANTUAN EYANG SEKARAN ORANG TUA SAYA SUDAH BISA MELUNASI SEMUA HUTAN2NYA,DAN SAWAH YANG DULUNYA SEMPAT DI GADAIKAN SEKARAN ALHAMDULILLAH SUDAH BISA DI TEBUS KEMBALI,ITU SEMUA ATAS BANTUAN EYANG WORO MANGGOLO MEMBERIKAN ANGKA RITUALNYA KEPADA KAMI DAN TIDAK DI SANGKA SANGKA TERNYATA BERHASIL,BAGI ANDA YANG INGIN DIBANTU SAMA SEPERTI KAMI SILAHKAN HUBUNGI NO HP EYANG WORO MANGGOLO (0823-9177-2208) JANGAN ANDA RAGU ANGKA RITUAL EYANG WORO MANGGOLO SELALU TEPAT DAN TERBUKTI INI BUKAN REKAYASA SAYA SUDAH MEMBUKTIKAN NYA TERIMAH KASIH
  NO HP EYANG WORO MANGGOLO (0823-9177-2208)
  BUTUH ANGKA GHOIB HASIL RTUAL EYANG WORO MANGGOLO
  DIJAMIN TIDAK MENGECEWAKAN ANDA APAPUN ANDA MINTA INSYA ALLAH PASTI DIKABULKAN BERGAUNLAH SECEPATNYA BERSAMA KAMI JANGAN SAMPAI ANDA MENYESAL

  angka;GHOIB: singapura
  angka;GHOIB: hongkong
  angka;GHOIB; malaysia
  angka;GHOIB; toto magnum
  angka”GHOIB; laos…
  angka”GHOIB; macau
  angka”GHOIB; sidney
  angka”GHOIB: vietnam
  angka”GHOIB: korea
  angka”GHOIB: brunei
  angka”GHOIB: china
  angka”GHOIB: thailand

  ReplyDelete
 2. Wow! Perisa baru.. Kena try ni. Nando's memang antara favorite saya. Ayam peri2 yang pedas giler tu mmg sedap.

  ReplyDelete

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve