TEXAS CHICKEN MERDEKA DEAL



Texas Chicken merupakan antara makanan segera yang menjadi kegemaran rakyat Malaysia . Sajian utama Texas Chicken iaitu ayam goreng sangat diminati ramai termasuklah Cik iena kerana rasanya yang lazat, rangup di luar dan berjus di dalam selain saiznya besar berbanding restoran makanan segera lain. Ini membuatkan Texas Chicken Restoran makanan segera yang berbeza dengan restoran makanan segera yang lain.


TEXAS CHICKEN MERDEKA DEAL




Terdapat pelbagai menu yang ditawarkan oleh Texas Chicken bukan sekadar Ayam Goreng sahaja. Banyak lagi menu yang terdapat di Texas Chicken. Bersempena dengan sambutan kemerdekaan Malaysia, Texas Chicken menghargai para pelanggan mereka dengan menawarkan promosi diluar jangkaan yang boleh dikatakan sangat murah dan berbaloi untuk anda dapatkan.


TEXAS CHICKEN MERDEKA DEALS
Texas Chiken Sunway Velocity

TEXAS CHICKEN MERDEKA DEAL




Texas Chicken menawarkan combo istimewa yang murah dan berbaloi untuk anda dapatkan iaitu 2 pieces combo.



2 Pieces Chicken & 1 Soft Drink Combo RM6.90 Worth RM14.90



Combo berharga RM6.90 menawarkan signature dish dari Texas Chicken Malaysia iaitu 2 ketul Ayam Goreng Original atau Spicy dan 1 soft drink saiz regular. Cik iena juga Add On beberapa side dish lain seperti berikut:

TEXAS CHICKEN MERDEKA DEALS
2 Pieces of Chicken & 1 Soft Drink Combo RM6.90 dan add on 1pc Honey-Butter Biscuit (RM1.60) dan Coleslaw (RM1.60)

  1. 2 ketul Ayam Goreng Original atau Spicy
  2. Coleslaw
  3. Soft drink (R)
  4. 1pc Honey Butter Biscuit
Menarik bukan 4 item diatas pada harga RM10.10. Lebih menarik lagi air boleh refill secara percuma! :)


TEXAS CHICKEN MERDEKA DEALS



Selain daripada itu anda juga boleh memesan add on menu pada harga RM 1.60 setiap satu. Antara Add on menu  yang boleh anda pesan adalah

  1. 1pc Honey Butter Biscuits
  2. Mashed Potato (R)
  3. Coleslaw (R)
  4. Flavoured Rice
Promosi ini valid di kesemua cawangan Texas Chicken Malaysia dan hanya valid pada tarikh 31 Ogos 2019 sahaja tau.

Review 2 Pieces Chicken Combo RM6.90 

Secara keseluruhannya bagi Cik iena tawaran promosi untuk set ini sangat murah dan amat berbaloi untuk anda dapatkan. Tambahan lagi ayam goreng di Texas Chicken bersaiz besar sedikit dan rasa ayamnya juicy didalam serta rangup diluar memang amat menyelerakan. Cik iena ambil Ayam goreng Spicy. Cik iena lidah melayu mesti ada pedas sikit walaupun tak berapa makan Pedas.



TEXAS CHICKEN MERDEKA DEALS

Pada Cik iena harga promosi ini sangat murah . Dengan hanya RM6.90 boleh dapat

  1. 2 ketul Ayam Goreng Original atau Spicy
  2. 1 Soft drink (R) (Refill Percuma)
Cik iena yakin mesti ramai yang akan serbu Texas Chiken Malaysia nanti. Kenyang juga Cik iena berdua sahaja dengan deqnor makan 1 set 2-pc chicken combo ni dengan add on Mashed Potatoes (R), Coleslaw (R), Flavoured Rice dan Honey-Butter Biscuit.

TEXAS CHICKEN MERDEKA DEALS



Honey-Butter Biscuit memang terbaik. Ramai suka makan Honey-Butter Biscuit termasuk Cik iena. Kawan pejabat pun suka makan . Selain tu Cik iena juga tersangat suka Flavoured Rice. Nampak macam pucat warnanya tapi rasanya sedap berasa nasi tu. Memang kenyang makan dengan ayam goreng tambah lagi coleslaw dan mashed potatoes.


TEXAS CHICKEN MERDEKA DEALS


Yang lebih menarik air boleh refill. Jadi anda boleh lah nak lepak lama disini. Sambil berborak boleh refill air.  Cik iena dapati ramai juga golongan remaja yang suka makan di sini. Mungkin juga kerana disini membolehkan mereka refill air. Jadi mereka lebih memilih Texas Chicken berbanding restoran makanan segera lain yang tidak mempunyai kelebihan ini.

Untuk maklumat lanjut dan promosi terkini layari laman web atau ikuti laman sosial Texas Chicken Malaysia


Website : http://www.texaschickenmalaysia.com/
Facebook : https://web.facebook.com/TexasChickenMalaysia
Instagram : https://www.instagram.com/texaschickenmalaysia/

 


1 comments:

  1. While there hasn't been a considerable increase in the number of social media platforms, we are seeing the consolidation of popular services under Facebook's control. Before you leave work for the day, make a list of five to eight goals that you would like to accomplish the following day, said Julie Morgenstern, a time management expert based in New York. We have created a social media marketing strategy checklist that should aid your online marketing operations. How they can benefit your business: Like the major relationship networks, these sites are invaluable for brand awareness, lead generation, audience engagement, and most of your other social marketing goals. However, the energy you gain from taking micro-breaks throughout the day will allow you to work at peak levels of productivity for longer periods at a time as the day goes on. You will therefore at the end of the day be far more productive working in short uninterrupted spurts, then trying to work for several hours at a time.

    This time-management strategy can drastically improve your productivity by eliminating procrastination and helping you accomplish more tasks in a day. Several studies have found that most people feel they deserve a response over social media within the same day. The best way to increase your productivity is to develop a few strong habits in your daily life… and the results might surprise you. Social media often feeds into the discovery of new content such as news stories, and discovery” is a search activity. Social media management tools can take analytics and funnel it into customer relationship management (CRM) tools to give you more informed and nuanced customer interactions. For instance, attending a mundane meeting can feel like a single task, but recognizing that the activity has more than one component (listening, giving feedback, taking notes to use later) can trigger perceptions of multitasking, and therefore improve your engagement, efficiency, and comprehension, Srna explains. https://www.reviewengin.com/best-way-to-manage-social-media-time-to-improve-productivity/

    ReplyDelete

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve