Grab The Promo

JACK n JILL CREAM-O MERAIKAN RAKYAT MALAYSIA YANG EKSTRA O-SOME

 JACK n JILL merupakan antara jenama makanan ringan yang dikenali ramai di Malaysia. Aneka produk keluaran  JACK n JILL sentiasa mendapat tempat dihati rakyat Malaysia.

Bersempena sambutan Hari Kebangsaan dan Hari Malaysia yang akan datang, JACK ‘n JILL Cream-O telah memulai kemeriahan sambutan kali ini dengan memberikan penghargaan kepada pejuang barisan hadapan negara kita yang ‘Ekstra O-Some’.


JACK n JILL CREAM-O MERAIKAN RAKYAT MALAYSIA YANG EKSTRA O-SOME

 JACK n JILL CREAM-O MERAIKAN RAKYAT MALAYSIA YANG EKSTRA O-SOMESebagai pembuka tirai, JACK 'n JILL Cream-O telah mengaturkan satu kejutan istimewa untuk barisan penunggang penghantaran yang jasanya tidak ternilai di sepanjang tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP). Awal minggu ini, apa yang sepatutnya tugasan harian menghantar makanan kepada pelanggan bertukar luar biasa buat seramai 100 penunggang foodpanda. Setibanya di lokasi masing-masing, mereka terkaget apabila mendapati makanan yang ditempah itu sebenarnya adalah untuk diri mereka! Lebih seronok, mereka juga dihadiahkan dengan  kit terima kasih Cream-O ‘Ekstra O-Some’ yang mengandungi beberapa paket Cream-O yang lazat serta satu set fon kepala Bluetooth untuk memudahkan penghantaran mereka agar selamat dan cekap.


JACK n JILL CREAM-O MERAIKAN RAKYAT MALAYSIA YANG EKSTRA O-SOME

Sambutan mengenang jasa Cream-O ‘Ekstra O-Some’ akan sampai ke kemuncaknya pada Hari Malaysia dengan satu video penghargaan yang dihasilkan melalui kerjasama dengan penyanyi dan pencipta lagu terkemuka, Ismail Izzani. Di sepanjang bulan Ogos, JACK ‘n JILL Cream-O menyeru semua rakyat Malaysia untuk menyampaikan penghargaan kepada barisan petugas hadapan dengan menghantar gambar diri kreatif bersama nota terima kasih dalam apa jua bahasa. Sebanyak 63 karya akan disenarai pendek dan ditampilkan dalam kompilasi video penghargaan yang akan disiarkan pada 16 September 2020. Kesemua penyertaan yang terpilih itu akan diberikan cenderahati edisi terhad serta satu jemputan ekslusif untuk bertemu Ismail Izzani secara dalam talian.
JACK n JILL CREAM-O MERAIKAN RAKYAT MALAYSIA YANG EKSTRA O-SOME
Audrey Lee, Assistant Brand Manager, URC Snack Foods Malaysia Sdn. Bhd. memberikan kit hadiah
JACK n JILL CREAM-O MERAIKAN RAKYAT MALAYSIA YANG EKSTRA O-SOME
Cream-O meraikan frontliners food panda riders dengan kejutan 'Ekstra O-some'
JACK n JILL CREAM-O MERAIKAN RAKYAT MALAYSIA YANG EKSTRA O-SOME
 JACK n JILL CREAM-O MERAIKAN RAKYAT MALAYSIA YANG EKSTRA O-SOME


“Sejak beberapa bulan kebelakangan ini, sememangnya hebat sekali melihat seluruh rakyat Malaysia menonjolkan semangat kekitaan yang begitu utuh di saat kita mengharungi salah satu cabaran terbesar dalam hidup kita. Pejuang barisan hadapan kami telah memainkan peranan yang sangat penting dan sebagai sebuah syarikat yang telah menjadi sebahagian daripada fabrik Malaysia selama bertahun-tahun, kami diilhamkan oleh dedikasi, pengorbanan dan perkhidmatan mereka. Kempen Cream-O ‘Ekstra O-Some’ adalah cara kita menzahirkan penghargaan kepada pejuang barisan hadapan kita yang bukan sahaja telah mengabdikan diri, malah pada masa yang sama juga telah mendorong semua rakyat Malaysia dari pelbagai lapisan masyarakat untuk sama-sama meraikan semangat kesepakatan, kasih sayang dan perkongsian. Kami berharap orang ramai akan turut serta bersama Cream-O untuk mengenang jasa wira-wirawati negara bersempena Hari Kebangsaan dan Hari Malaysia ini,”


kata Emmanuel B. Puno, Naib Presiden Kanan (SVP) URC Snack Foods Indonesia, Malaysia, Indonesia dan Singapura.JACK n JILL CREAM-O MERAIKAN RAKYAT MALAYSIA YANG EKSTRA O-SOMEBiskut sandwic Cream-O adalah pilihan terbaik untuk 'Menjadikan Kehidupan Seharian Anda O-Some' (Make Everyday O-Some). Padat dengan pelbagai perisa krim yang kaya dan enak, setiap gigitan biskut sandwic Cream-O memberikan rasa hebat dan sekaligus menjadikan hari anda lebih meriah. Bersempena Hari Kebangsaan dan Hari Malaysia, pelanggan-pelanggan di seluruh negara akan menikmati tambahan 15% biskut percuma dalam setiap pek Cream-O 132g dan Cream O-Tart 120g.


SERTAI JACK ‘N JILL CREAM-O DAN ZAHIRKAN PENGHARGAAN ANDA KEPADA PEJUANG BARISAN HADAPANJACK n JILL CREAM-O MERAIKAN RAKYAT MALAYSIA YANG EKSTRA O-SOME


Rebutlah peluang untuk karya anda dipilih dan ditampilkan dalam kompilasi video penghargaan khas kami dan menangi sesi pertemuan secara dalam talian eksklusif bersama Ismail Izzani, serta memorabilia bertandatangan:

Langkah 1

Beli JACK ‘n JILL Cream-O dan/atau Magic bernilai RM5 dan ke atas dalam satu resit. Tarikh pembelian sah hendaklah di antara 1 Ogos 2020 hingga 31 Ogos 2020.

Langkah 2
WhatsApp resit, <nama>, <no MyKad> dan gambar anda dengan mesej penghargaan kepada ‘frontliners’

Langkah 3
Jawab soalan dan hantar ke +6011-55001878: “Pek Promosi Cream-O PERCUMA 15% terdapat dalam 4 variasi – Ya/Tidak?”


Untuk Maklumat Lanjut

Facebook : https://www.facebook.com/creamomalaysia/
Instagram : https://www.instagram.com/creamo_malaysia/
Website : https://www.urc.com.my/

1 comments:

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve