Beli Voucher Boatnoodle Murah di Shopee

Istimewa buat penggemar Boatnoodle, anda boleh dapatkan boatnoodle pada harga yang murah dimana anda cuma perlu membeli voucher boatnoodle yang di jual di Shopee. Berikut Cik iena kongsikan pautan untuk anda membeli voucher tersebut. Sebelum tu Cik iena nak maklumkan untuk voucher anda perlu ada apps shopee di talifon bimbit anda.

 

Beli Voucher Boatnoodle Murah di Shopee

 

 

Jadi sekiranya anda masih belum mempunyai apps shopee selepas klik pautan yang Cik iena beri, sila download terlebih dahulu ya. Kerana penebusan voucher-voucher ini nanti memerlukan anda membuka apps shopee .



Beli Voucher Boatnoodle Murah di Shopee

 

Noodle Prosperity RM8 Worth RM17.65

Noodle Prosperity RM8 Worth RM17.65

 

 Untuk pembelian voucher klik https://t.productlink.io/a1327kb

Harap maaf lattest update 2020-09-02 pagi iena tengok promo RM8 ni dah takde. Rugi lah siapa tak beli sebab memang murah sangat diskaun 55%. Tak rugi iena beli haritu. Iena sebenarnya dah plan nak beli lagi satu nak repeat makan boatnoodle lagi tapi hari ni 2 September tengok dah takde promo ni :(. iena ada tambah promo baru di bahagian bawah ya. teruskan membaca.

 

Sweet Savoury Combo RM15.90 Worth RM19

Sweet Savoury Combo RM15.90 Worth RM19

 

 Untuk pembelian voucher klik  https://t.productlink.io/a1327k3 

Sah Sehingga 30 September 2020 

 

3 Bowl RM6.60 (Shopee Game)

3 Bowl RM6.60 (Shopee Game)

 

 Untuk pembelian voucher klik  https://t.productlink.io/a527vx

 Valid sehingga 31 Disember 2020.


Single Combo RM 17.90 Worth RM22.50

Single Combo RM 17.90 Worth RM22.50

 Untuk pembelian voucher klik  https://t.productlink.io/a527vh

Sah Sehingga 30 September 2020


Lovers Combo RM 32.90 Worth RM32.90

 Lovers Combo RM 32.90 Worth RM32.90

 

 Untuk pembelian voucher klik   https://t.productlink.io/a527vc

Sah Sehingga 30 September 2020

 

Sweet Lovers Combo RM36.90 Worth RM44.50

Sweet Lovers Combo RM36.90 Worth RM44.50

 Untuk pembelian voucher klik  https://t.productlink.io/a527vb

Sah Sehingga 30 September 2020

 

New Promo updated on 2 September 2020

Noodle zodiac combo

 

Noodle zodiac combo

Untuk pembelian klik https://t.productlink.io/a52802

Sah Sehingga 30 September 2020 


Noodle bonanza combo

 

Noodle bonanza combo

 

Untuk pembelian klik https://t.productlink.io/a52803

Sah Sehingga 30 September 2020 

 

Aroi chill chill

 Aroi chill chill

Untuk pembelian klikhttps://t.productlink.io/a52804

Sah Sehingga 30 September 2020

 

 

Beli Voucher Boatnoodle Murah di Shopee

 

 

Cara untuk Tebus Voucher Boatnoodle dari Shopee.

Pada yang tertanya-tanya bagaimana untuk menggunakan voucher tersebut, anda boleh baca T&C yang dinyatakan atau boleh juga rujuk vlog Cik iena dibawah. Cik iena kongsikan vlog Cik iena redeem voucher boatnoodle yang cik iena beli dari shopee baru baru ini.




Beli Voucher Boatnoodle Murah di Shopee


Mudah sahaja kan caranya. Mungkin ada yang kurang yakin. Takut voucher tidak boleh digunakan. Jangan risau Cik iena sudah pun redeem voucher tersebut. Cara nak redeem pun mudah sahaja. Sebelum redeem pastikan outlet yang ingin anda pergi tersenarai dalam details promo yang diberikan. Dan juga pastikan tarikh sah voucher tersebut. Setiap voucher berlainan tarikh.
 



Beli Voucher Boatnoodle Murah di Shopee

Sebelum membuat pesanan pastikan anda menunjuk voucher tersebut yang perlu dibuka dari apps shopee. Tapi jangan swipe  dahulu . Cuma beri tahu anda ingin redeem voucher. Semasa pembayaran nanti anda perlu tunjuk sekali lagi dan swipe. Masa ini Cashier yang akan sweipe dan akan memilih lokasi boatnoodle yang anda makan, kemudian akan keluar barcode untuk cashier scan dalam sistem mereka.


Beli Voucher Boatnoodle Murah di Shopee


 Mudah sahaja. Jadi buat penggemar boat noddle jangan lepaskan peluang ini okay. Bukan Boat noodle sahaja terdapat bannyak voucher dari restoran lain yang anda boleh beli. Untuk voucher voucher lain sila klik  https://shopee.com.my/m/jom-cari-makan

 

 

How To Redeem


  1. When at outlet, select your voucher using Shopee App (Under Me > Deals, Top-Ups & Bills > Orders)
  2. Swipe to redeem and present the Redemption Page (Voucher Code) to the outlets staff.
  3. Swipe only when you are ready to redeem the voucher at the outlet.
  4. Terms & Conditions
  5. Limited to 1 voucher per transaction
  6. Voucher redemption cannot be combined with any other voucher and NOT VALID with any other ongoing promotions otherwise stated
  7. Voucher is to be presented before ordering
  8. This voucher is only redeemable at all BoatNoodle outlets in Malaysia
  9. Non-refundable, cannot be redeemed for cash and not transferable to other party
  10. No extension on the redemption of voucher that is expired
  11. Price shown is inclusive of 6% ServiceTax & 10% ServiceCharge
  12. Additional topup is required for any purchase exceeding this voucher value
  13. No exchange is given if the purchase amount is lesser than the cash voucher amount
  14. Illustrations shown are for representation only
  15. Boat Noodle Sdn Bhd reserves the right to reject any voucher deemed forged or expired and right to change or modify the terms and conditions without prior notice
  16. Printed Voucher and Screenshot will not be accepted  

Redeem Locations

Kuala Lumpur
 

BN Sunway Putra Mall
LOT 4-43D, LEVEL 4, SUNWAY PUTRA MALL, JALAN PUTRA 50350, KUALA LUMPUR. (018 - 6675768)


BN Berjaya Times Square
02-49-10 & 02-49-11, SECOND FLOOR, BERJAYA TIMES SQUARE 1, JALAN IMBI 55100 KUALA LUMPUR. (018 - 2049940)
 

BN Sogo KL
LOT L6-R4 & L6-R5, L6-R4 & L6-R5A, LEVEL 6, SOGO SHOPPING COMPLEX, JALAN TUANKU ABDUL RAHMAN, 50100 KUALA LUMPUR (018 - 3951710)
 

BN Sunway Velocity Mall
LEVEL 4, LOT O1C, SUNWAY VELOCITY MALL, LINGKARAN SV, SUNWAY VELOCITY, MALURI 55100 KUALA LUMPUR (018 - 8709407)
 

BN MyTown
B1-028, MYTOWN SHOPPING CENTER, NO 2B JALAN COCHRANE, SEKSYEN 90, 55100 KUALA LUMPUR (03 - 92010053)
 

BN Melawati Mall
LG-25 UP2-01, MELAWATI MALL, 355, JALAN BANDARA MELAWATI, PUSAT BANDAR MELAWATI, 53100 KUALA LUMPUR (019 - 3111090)
 

BN Aeon AU2
LOT G-45, GROUND FLOOR, AEON AU2 SHOPPING CENTRE, JALAN TAMAN SETIAWANGSA AU2, 54200 KUALA LUMPUR (011 - 28512372)
 

BN Setapak Sentral
LOT NO G-35, GROUNF FLOOR SETAPAK CENTRAL, NO 67 JALAN TAMAN IBU KOTA, TAMAN DANAU KOTA, 53300 SETAPAK, KUALA LUMPUR (018 - 2752207)
 

BN The Gardens
LOT LG-22, LOWER GROUND, LINGKARAN SYED PUTRA, MID VALLEY CITY, 59200, KUALA LUMPUR. (018 - 9862677)


Johor
 

BN Aeon Bandar Dato' Onn
LOT 517, SECOND FLOOR, AEON BANDAR DATO' ONN, NO. 3, JALAN DATO' ONN 3, BANDAR DATO' ONN, 81100, JOHOR BAHRU (011 - 62162481)
 

BN Angsana Mall
LOT L1.38, ARAS 1, ANGSANA JOHOR BAHRU MALL, PUSAT BANDAR TAMPOI JALAN SKUDAI,81200 JOHOR BAHRU. (011 - 62068033)
 

BN The South Key
LOT LG013, MID VALLEY SOUTHKEY THE MALL, 80150, JOHOR BAHRU. (017 - 7245257)
 

BN Kluang Mall
LOT G-50, GROUND FLOOR KLUANG MALL, JALAN RAMBUTAN, TAMAN SURIA, 56000 KLUANG, JOHOR. (011 - 39700924)
Kedah
 

BN Aman Central
LOT 4-38 TINGKAT 4, NO.1 AMAN CENTRAL, LEBUHRAYA DARULAMAN, ALOR SETAR, KEDAR DARULAMAN 05100 MALAYSIA. (013 - 2244893)
 

BN Central Square Sg. Petani
LOT 03-04-05, CENTRAL SQUARE,23 JALAN KAMPUNG BARU,TAMAN PATANI JAYA,08000,SUNGAI PETANI KEDAH ( 014 - 2875433)
Kelantan
 

BN Aeon Kota Bharu
LOT S 42, SECOND FLOOR, AEON MALL KOTA BHARU, KAMPUNG SIREH, JALAN JAMBATAN SULTAN YAHYA PETRA, 15050 KOTA BHARU. (014 - 2169466)
 

Melaka
 

BN Mahkota Parade
F12B, MAHKOTA PARADE SHOPPING CENTRE, NO.1, JALAN MERDEKA 75000 MELAKA (014 - 9134003)
 

BN Aeon Bandaraya Melaka
LOT G56, GROUND FLOOR, AEON BANDARAYA MELAKA SHOPPING CENTRE, NO. 2, JALAN LAGENDA, TAMAN 1, 75400 MELAKA (017 - 2608796)
 

Penang

 
BN Queensbay Mall
3F-19B, QUEENSBAY MALL,100, PERSIARAN BAYAN INDAH, 11900 BAYAN LEPAS, PULAU PINANG (013 - 7944366)
 

BN Sunway Carnival
LOT NO.S-05C, SECOND FLOOR, SUNWAY CARNIVAL MALL PUSAT,3068, JALAN TODAK, SEBERANG JAYA, 13700 PERAI, PULAU PINANG, MALAYSIA. (019 - 9910787)
 

Perak

 
BN Ipoh Parade
LOT NO.T16, 3RD FLOOR, IPOH PARADE MALL, NO.105, JALAN SULTAN ABDUL JALIL, GREENTOWN, 30450 IPOH PERAK (017 - 4611887)
 

Selangor
 

BN Aeon Shah Alam
LOT S-09 SECOND FLOOR, AEON MALL SHAH ALAM, NO 1 JALAN AKUATIK 13/64 SEKSYEN 13,40100 SHAH ALAM SELANGOR. (017 - 2980223)
 

BN Setia City Mall
L2-06 SETIA CITY MALL, NO 7 PERSIARAN SETIA DAGANG, BANDAR SETIA ALAM, SEKSYEN 13,40170 SHAH ALAM. ( 018 - 3695127)
 

BN Gamuda Walk
L2-06, GAMUDA WALK, NO 12 PERSIARAN ANGGERIK VANILLA KOTA KEMUNING, SEKSYEN 31, 40600 SHAH ALAM SELANGOR.(018 - 3959637)
 

BN D'Pulze Shopping Center
LOT UG-19, DPLUZE LINGKARAN CYBER POINT TIMUR CYBER 12 CYBERJAYA 63000 SELANGOR. (018 - 2822491)
 

BN IOI City Mall
LOT L2-19A & 19B, IOI CITY MALL, LEBUH IRC, IOI RESORT CITY,60502 PUTRAYJAYA SEPANG SELANGOR. (011 - 37751977)
 

BN Sunway Pyramid
F1,79, FIRST FLOOR, SUNWAY PYRAMID, NO 3, JALAN PJS 11/5, BANDAR SUNWAY, 46150 PETALING JAYA, SELANGOR (018 - 2720678)
 

BN Aeon Bukit TInggi
LOT F08 FIRST FLOOR, AEON BUKIT TINGGI SHOPPING CENTRE, PERSIARAN BATU NILAM 1, BANDAR BUKIT TINGGI2, 41200 KLANG, SELANGOR (011 - 28354403)
 

BN IPC
LG1.12, LOWER GROUND FLOOR 1, IPC SHOPPING CENTRE, NO.2, JALAN PJU 7/2, MUTIARA DAMANSARA, 47800 PETALING JAYA, SELANGOR (011 - 23106618)
 

BN Kota Warisan KIP Mall
G 06,KIP MALL KOTA WARISAN, 43900 SEPANG SELANGOR (019 - 2069178)
 

BN Metro Point Kajang
LOT NO G8 &G38 GROUND FLOOR, METRO POINT COMPLEX, JALAN JELOK 8, 43000 KAJANG, SELANGOR ( 011 - 27123038)
 

BN IOI Mall Puchong
LOT G00A1, IOI MALL, BATU 9, JALAN PUCHONG, BANDAR PUCHONG JAYA, 47170 PUCHONG , SELANGOR. (017 - 6814390)
 

BN Citta Mall
LOT NO.G-25, GROUND FLOOR, CITTA MALL, NO 1 JALAN PJU 1A/48, PJU 1A, ARA DAMANSARA, 47301 PETALING JAYA, SELANGOR (010 - 2437147)
 

BN One Utama
LOT LG321, LOWER GROUND FLOOR,1 UTAMA SHOPPING CENTRE 1, LEBUH BANDAR UTAMA, BANDAR UTAMA, 47800 PETALING JAYA , SELANGOR. (016 - 2185968)
 

BN Central I-City
LOT L3-41, CENTRAL I-CITY, I-CITY 40000, SHAH ALAM, SELANGOR. (017 - 2590179)
 

Boat Noodle Sri Gombak
No 60-G, Jalan Prima SG 3/1, Prima Sri Gombak, 68100 Batu Caves Selangor. (011-61131745)
Terengganu
 

BN Paya Bunga Square
PK -03. PAYA BUNGA SQUARE, LOT PT 331, JALAN MASJID ABIDIN, 20200 KUALA TERENGGANU (019 - 6833880)



26 comments:

  1. eh.kena beli ni.Dah la akak suka dengan menu boat noodles ni.Nak beli sesiap voucher ni

    ReplyDelete
  2. WOW! zul tak pernah tahu pun ada voucher boatnoodle dkt shopee! lagi jimat guna voucher tu bila pergi makan. next time nak purchase dulu lah voucher tu

    ReplyDelete
  3. disebabkan dlm penang island boat noodles punya ada satu ja...kena cepat ni sbb nanti full house all the time

    ReplyDelete
  4. jimat banyak kalau beli voucher makanan kan daripada datang ke restoran dan order satu2.okay bolehlah usha2 voucher nie nanti kot2 berkenan nak pergi ke boat noodles

    ReplyDelete
  5. voucher yg ditawarkan memang berbaloi..jimat berganda-ganda..best ni kalau dapat beli

    ReplyDelete
  6. Wahhh siap ada jual voucher kat shopee. Banyak cawangan boat noodle ni.

    ReplyDelete
  7. Bagusnya shopee ada voucer makan camni. Boleh la kita beli bila perlu kan. Voucher juga digital. Tak perlu nak bawa kertas voucher mcm dulu. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe betul tu kak..tunjuk voucher kat apps shopee je :)

      Delete
  8. Amboi meriahnya makan mentang-mentang ada voucher boatnooadle kat shopee terus berpinggan-pinggan makan tak hajak kita pun hehehe sedap nya tengok Iena makan...

    ReplyDelete
  9. Juga pada 9.9 nanti banyak tawaran murah yang boleh dibeli dari shopee... ada diskaun hgga RM1k tau.

    ReplyDelete
  10. Owh perasan gak kat SHopee skang ni ada jual bermacam voucher makanan. Berbaloi dengan harga dapat tu.

    ReplyDelete
  11. Wah! Booth Noodles ada jual voucher best dekat shopee rupanya. Alarh tapi cx tak sempat pon nak grab yang 55% tu. Murahnya!

    ReplyDelete
  12. Teringin nak cuba makan pastu susun mangkuk hehe. Macam tak percaya tengok orang makan bertingkat2. So kena test sendiri

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe iena makan memang bertingkat2 selalunya..sb mmg fav BN ni :D

      Delete
  13. Boleh jimat ni dengan adanya voucher macam ni. Siapa yang berdekatan, jangan lepaskan peluang... hehehe... saya tengok date tamat 30 September...

    Blog Sofinahlamudindotcom

    ReplyDelete
    Replies
    1. ouh yg tu date voucher iena beli.. now ade lg voucher lain.. bila bukak shopee blh view boatnoodle nye voucher..
      ada voucher da xde kalau klik link dia x keluar :D

      Delete

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve