MARRYBROWN EGG-STRA ONG MEAL

Tahun baru Cina semakin menghampiri kita, terdapat pelbagai menu-menu tahun baru cina yang dikeluarkan oleh pelbagai perusahaan makanan terutamanya Hotel, restoran mahupun restoran makanan segera. Tidak terlepas juga Marrybrown  telah berkongsi "EGG-STRA ONG MEAL" menu terbaru mereka iaitu ayam dan burger dengan limpahan sos telur masin dengan citarasa tempatan  sempena perayaan Tahun Baru cina dan juga Valentine's Day. 

 

MARRYBROWN EGG-STRA ONG MEAL

 

MARRYBROWN EGG-STRA ONG MEAL


Untuk pengetahuan untuk menu Egg-stra Ong Meal ini marrybrown tawarkan ayam goreng dan burger istimewa berwarna pink dengan limpahan sos telur masin citarasa tempatan yang menggunakan rempah ratus istimewa bersama daun kari yang beraroma.

 

MARRYBROWN EGG-STRA ONG MEAL
MARRYBROWN EGG-STRA ONG MEAL

 

 

MARRYBROWN BURGER PINK EGG-STRA ONG MEAL

Menariknya tentang Egg-stra Ong Meal kali ini adalah bukan sekadar set sos telur masin  malah ada pembaharuan di mana warna roti burger Egg-stra Ong Meal berwarna pink dan disertakan dengan minuman Nestle's Pink Lemonade yang juga warnanya adalah pink. 


MARRYBROWN BURGER PINK EGG-STRA ONG MEAL

 

Bila warna pink automatik Cik iena nak cuba sebab Cik iena memang penggemar warna pink. Rasa unik pula burger bewarna pink. Untuk pengetahuan roti burger bewarna pink ini memberikan simbolik cinta, empathy dan kegembiraan. Selain itu warna pink ini dipilih sebab wujudnya Nestle's Pink Lemonade dalam set meal terbaru kali ini. 

Untuk makluman anda lagi, Marrybrown merupakan kedai makan makanan segera yang pertama menyediakan set makan bersama minuman Nestle's Pink Lemonade ini. 

 

MENU EGG-STRA ONG MEAL MARRYBROWN

Untuk promosi  EGG-STRA ONG MEAL ini, anda boleh membuat 3 pilihan set iaitu 

Marrybrown Egg-stra Ong Burger Combo 

Burger yang dihidangkan bersama jejari kentang , sos telur masin  dan minuman Nestle's Pink Lemonade


Marrybrown Egg-stra Ong Burger Combo :Harga dari RM15
Marrybrown Egg-stra Ong Burger Combo :Harga dari RM15  


Marrybrown Egg-stra Ong Burger Combo :Harga dari RM15
Marrybrown Egg-stra Ong Burger Combo :Harga dari RM15

 


 Marrybrown Egg-stra Ong Chicken Combo

Ayam goreng yang dipadankan bersama kentang lenyek, salad beserta sos telur masin dan minuman Nestle's Pink Lemonade . terdapat dua pilihan untuk combo ini
  •   2pcs Chicken Combo : RM16.90
  •  3pcs Chicken Combo : RM20.70


Marrybrown Egg-stra Ong Chicken Combo : 3pcs Chicken Combo : RM20.70
 Marrybrown Egg-stra Ong Chicken Combo : 3pcs Chicken Combo : RM20.70


Marrybrown Egg-stra Ong Chicken Combo : 3pcs Chicken Combo : RM20.70
Marrybrown Egg-stra Ong Chicken Combo : 3pcs Chicken Combo : RM20.70


 

Marrybrown Egg-stra Ong Burger & Chicken Combo

Burger yang dihidangkan bersama jejari kentang  dan dipadankan dengan ayam goreng beserta sos telur masin  dan minuman Nestle's Pink Lemonade 


Marrybrown Egg-stra Ong Burger & Chicken Combo : RM24.30
Marrybrown Egg-stra Ong Burger & Chicken Combo : RM24.30


Marrybrown Egg-stra Ong Burger & Chicken Combo : RM24.30
Marrybrown Egg-stra Ong Burger & Chicken Combo : RM24.30

 

 Untuk pengetahuan,  menu terbaru ini ada dipasaran sehingga 7 March 2021. Jadi anda mesti cuba okay.

 

REVIEW EGG-STRA ONG MEAL 

Secara keseluruhannya Cik iena suka rasa sos telur masin yang digunakan. Berbeza dengan sos telur masin di tempat lain yang Cik iena pernah makan. Rasa sos telur masin marrybrown lemak masin beraroma daun kari lagi pedas menyegit. 


MARRYBROWN EGG-STRA ONG MEAL
MARRYBROWN EGG-STRA ONG MEAL

 

Untuk burger pink memang pedas , ayam burger tu sendiri pedas ditambah dengan sos telur masin yang pedas juga bertambah pedas letups letups. Almaklumlah Cik iena tak makan pedas sangat. kalau yang makan pedas mungkin rasa biasa tapi bagi iena kalau burger tu kira pedas. Mujur ada roti lembut pink untuk tone down kan kepedasan. Biasanya iena makan burger tak makan roti sangat pun. iena akan makan isinya dan roti bahagian atas. Pelik tapi benar. Tapi memandangkan burger ni pink, iena makan semua roti dia :)

Untuk Minuman Nestle's Pink Lemonade  ni rasa dia pun Cik iena suka. Tak berapa manis sangat. Macam manis manis laici.. Kepada anda diluar sana jangan lupa cuba menu baru Marrybrown ni okay :)

PROMOSI SHOPEE

Bagi anda yang lebih suka membeli tawaran menjelang lawatan anda ke kedai-kedai dengan hanya datang ke kedai untuk menebusnya, anda juga akan teruja dengan tawaran-tawaran hebat dimana anda boleh dapatkan diskaun sehingga 30% diskaun yang tersedia secara eksklusif di Shopee.

Promosi bermulai sekarang hingga 14 Februari 2021:

 



PROMOSI SHOCKING SALES (LIMITED TIME)

Marrybrown Double Chick Delite - RM6.80 [RRP RM14.00] 

Marrybrown telah memperkenalkan ShopeePay sebagai penyelesaian pembayaran e-dompet di lebih dari 100 cawangan mereka di seluruh Malaysia untuk menyokong pembayaran tanpa sentuhan yang lebih selamat di tengah wabak tersebut. Oleh yang demikian, mulai sekarang hingga 31 Mac 2021, anda berpeluang meraih ganjaran tunai sehingga RM4 apabila anda membelanjakan minimum RM10 dengan ShopeePay di Marrybrown.

Untuk maklumat lanjut mengenai Marrybrown, promosi dan perkhidmatan penghantaran, sila layari: 


Facebook: MarrybrownMalaysia
Instagram: Marrybrownmy
Twitter: MarrybrownMY
YouTube: MarrybrownTV
Delivery: https://marrybrown.com/mb-delivery/




 



6 comments:

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve