Showing posts with label FriEnDs WeDDiNg. Show all posts
Showing posts with label FriEnDs WeDDiNg. Show all posts

Upacara Batal Air Sembahyang Kak Lieya Nasuludin




Setelah Selesai di ijabkabulkan di surau berdekatan rumah kak Lieya, Majlis Batal air sembahyamg diadakan di rumah . Semasa berada disurau hanya upacara akad nikah dilakukan . Majlis pembatalan air sembahyang dan jamuan ringan di adakan dirumah . JUmlah hantaran 5 berbalas 7.

Upacara Batal Air Sembahyang  Kak Lieya Nasuludin


Upacara Batal Air Sembahyang  Kak Lieya Nasuludin

Upacara Batal Air Sembahyang  Kak Lieya Nasuludin
 
Upacara Batal Air Sembahyang  Kak Lieya Nasuludin

Upacara Batal Air Sembahyang  Kak Lieya Nasuludin

Upacara Batal Air Sembahyang  Kak Lieya Nasuludin

Upacara Batal Air Sembahyang  Kak Lieya Nasuludin

Upacara Batal Air Sembahyang  Kak Lieya Nasuludin
 
Upacara Batal Air Sembahyang  Kak Lieya Nasuludin

Upacara Batal Air Sembahyang  Kak Lieya Nasuludin

Upacara Batal Air Sembahyang  Kak Lieya Nasuludin

Upacara Batal Air Sembahyang  Kak Lieya Nasuludin

Upacara Batal Air Sembahyang  Kak Lieya Nasuludin

Upacara Batal Air Sembahyang  Kak Lieya Nasuludin

Upacara Batal Air Sembahyang  Kak Lieya Nasuludin

Upacara Batal Air Sembahyang  Kak Lieya Nasuludin

Upacara Batal Air Sembahyang  Kak Lieya Nasuludin

Upacara Batal Air Sembahyang  Kak Lieya Nasuludin

Upacara Batal Air Sembahyang  Kak Lieya Nasuludin

Upacara Batal Air Sembahyang  Kak Lieya Nasuludin

Upacara Batal Air Sembahyang  Kak Lieya Nasuludin

Upacara Batal Air Sembahyang  Kak Lieya Nasuludin

Upacara Batal Air Sembahyang  Kak Lieya Nasuludin

Upacara Batal Air Sembahyang  Kak Lieya Nasuludin

Upacara Batal Air Sembahyang  Kak Lieya Nasuludin

Upacara Batal Air Sembahyang  Kak Lieya Nasuludin

Upacara Batal Air Sembahyang  Kak Lieya Nasuludin

Upacara Batal Air Sembahyang  Kak Lieya Nasuludin

Upacara Batal Air Sembahyang  Kak Lieya Nasuludin

Upacara Batal Air Sembahyang  Kak Lieya Nasuludin

Harap Maaf gambar tidak mengikut susunan (^_~)
Tuan empunya blog agak sibuk nak update blog .


iena eliena



Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

Wedding Abg Sapirol SMK Syed Mashor


Cerita dua minggu yang sudah , cik iena menghadiri majlis perkahwinan abg senior smk syed mashor. Abg Sapirol. Dia ni kawan kepada kakak cik iena. Tapi cik iena kan mesra alam, kawan kakak, kawan adik, semua cik iena kawan (^_~)

Okay biar lah gambar berbicara. Cerita lama macam dah lupa nak story apa :)


 sebelum pergi wedding abg sapirol singgah beli hadiah, mama budak-budak ni pergi beli hadiah. Cik iena and anak-anak dia tunggu dalam kereta je.
Tak larat aih bawak budak-budak ni pergi beli hadiah, confirm semua nak membeli. Pokai lah mama nye nanti.




Ambil gambar dengan abang sapirol and wife pulak



























Sebelum balik kita wefie dulu (^_~)








okay last sekali jemput tonton video kite
Lagu latar dia cik iena suka sangat dari zaman belajar dulu
Wahh rindu giler time belajar untuk subject web buat website untuk
Online Boutique Booking
Lagu ni ada guna dalam website tu
Rindu sangat. EH nanti kalau cik iena kawen harus pasang lagu "Kompang Di Palu"

 
 

Ni pulak video anak buah cik iena yang sibuk nak maen gopro cik iena
aihhh degil

Nasib makbam dia, adik cik iena garang siket.



Okay sekian untuk entry ini..

SELAMAT PENGANTIN BARU ABG SAPIROL





Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com
Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve