Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Saturday, November 22, 2014

Wedding Abg Sapirol SMK Syed Mashor


Cerita dua minggu yang sudah , cik iena menghadiri majlis perkahwinan abg senior smk syed mashor. Abg Sapirol. Dia ni kawan kepada kakak cik iena. Tapi cik iena kan mesra alam, kawan kakak, kawan adik, semua cik iena kawan (^_~)

Okay biar lah gambar berbicara. Cerita lama macam dah lupa nak story apa :)


 sebelum pergi wedding abg sapirol singgah beli hadiah, mama budak-budak ni pergi beli hadiah. Cik iena and anak-anak dia tunggu dalam kereta je.
Tak larat aih bawak budak-budak ni pergi beli hadiah, confirm semua nak membeli. Pokai lah mama nye nanti.




Ambil gambar dengan abang sapirol and wife pulak



























Sebelum balik kita wefie dulu (^_~)








okay last sekali jemput tonton video kite
Lagu latar dia cik iena suka sangat dari zaman belajar dulu
Wahh rindu giler time belajar untuk subject web buat website untuk
Online Boutique Booking
Lagu ni ada guna dalam website tu
Rindu sangat. EH nanti kalau cik iena kawen harus pasang lagu "Kompang Di Palu"

 
 

Ni pulak video anak buah cik iena yang sibuk nak maen gopro cik iena
aihhh degil

Nasib makbam dia, adik cik iena garang siket.



Okay sekian untuk entry ini..

SELAMAT PENGANTIN BARU ABG SAPIROL





Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

UBER PROMO CODE - IENA

UBER PROMO CODE - IENA