Grab The Promo
Grab The Promo
Grab The Promo

Photoshoot With Senigala Studio & Photography


Photo by Akid Berexperimentasi | Wardrobe by Pinkzfashion
Photo by Akid Berexperimentasi | Wardrobe by Pinkzfashion

Senigala Studio &  Photography merupakan nama yang tidak asing lagi di dalam dunia Seni Fotografi. Hasil kerja fotografi yang di hasilkan sentiasa memenuhi kehendak dan citarasa pelanggan.
Antara perkhidmatan Fotografi yang di tawarkan oleh Senigala Studio & Photography  adalah Fotografi Perkahwinan, Fotografi Potrait dan fotografi Model.

Kepuasan pelanggan sentiasa menjadi keutamaan mereka. Dalam menghasilkan gambar yang cantik, kolaborasi diantara fotografer dan subjek juga adalah sangat penting . 
Senigala Studio & Photography menawarkan servis yang sangat bagus di mana mereka sendiri akan membantu pelanggan untuk mendapatkan gambar yang terbaik dengan memberi tunjuk ajar mahupun cadangan kepada pelanggan mereka agar gambar yang di hasilkan kelihatan sangat cantik dan menarik.
Sehari sebelum tibanya ramadhan 2016, cik iena berkesempatan menghadiri satu sesi Photoshoot bersama sama dengan Senigala Studio & Photography di Taman Tasik Perdana yang telah dianjurkan oleh founder Hai Blogger iaitu saudara Halim Nadzeri. Ini bukan merupakan pengalaman pertama cik iena berphotoshoot kerana sebelum ini cik iena pernah menceburi dunia peragaan/modelling .
Photo by gaban koishi | Wardrobe : PinkzFashion
Photo by Gaban Koishi | Wardrobe : PinkzFashion

Dari pengalaman cik iena bekerjasama dengan photographer-photographer lain ada juga diantara photographer yang hanya mengambil gambar tanpa memberi tunjuk ajar. Berbeza dengan servis yang di tawarkan oleh Senigala Studio &  Photography . Anda akan di bantu untuk memberikan pose/moment yang bersesuaian dengan lokasi untuk mendapatkan hasil gambar yang terbaik.
Selain memberi khidmat nasihat untuk tatacara bergambar, mereka juga sangat komited dalam melakukan sesuatu tugasan dimana setiap tugasan akan di bahagi supaya dapat menyelesaikan sesi fotografi dalam masa yang telah di anggarkan . Konsep pengagihan kerja ini membuatkan sesi fotografi berjalan dengan lancar dan berakhir dengan pantas beserta kualiti yang baik.


Jemput lihat sebahagian gambar yang di hasilkan dari sesi fotografi tersebut .

Photo by akid berexperimentasi | Wardrobe by Pinkzfashion
Photo by Akid Berexperimentasi | Wardrobe by Pinkzfashion

Photo by akid berexperimentasi | Wardrobe by Pinkzfashion
Photo by Akid Berexperimentasi | Wardrobe by Pinkzfashion
Photo by Gaban Koishi | Wardrobe : PinkzFashion
Photo by Gaban Koishi | Wardrobe : PinkzFashion

Photo by Gaban Koishi | Wardrobe : PinkzFashion
Photo by Gaban Koishi | Wardrobe : PinkzFashion

Photo by Gaban Koishi | Wardrobe : PinkzFashion
Photo by Gaban Koishi | Wardrobe : PinkzFashion

Photo by Gaban Koishi | Wardrobe : PinkzFashion
Photo by Gaban Koishi | Wardrobe : PinkzFashion

Photo by Akid Berexperimentasi | Wardrobe by Pinkzfashion
Photo by Akid Berexperimentasi | Wardrobe by Pinkzfashion

Photo by Akid Berexperimentasi | Wardrobe by Pinkzfashion
Photo by Akid Berexperimentasi | Wardrobe by Pinkzfashion
Photo by Gaban Koishi | Wardrobe : PinkzFashion
Photo by Gaban Koishi | Wardrobe : PinkzFashion


Photo by Akid Berexperimentasi | Wardrobe by Pinkzfashion
Photo by Akid Berexperimentasi | Wardrobe by Pinkzfashion

Photo by Akid Berexperimentasi | Wardrobe by Pinkzfashion
Photo by Akid Berexperimentasi | Wardrobe by Pinkzfashion

Photo by Akid Berexperimentasi | Wardrobe by Pinkzfashion
Photo by Akid Berexperimentasi | Wardrobe by Pinkzfashion
Photo by Gaban Koishi | Wardrobe : PinkzFashion
Photo by Gaban Koishi | Wardrobe : PinkzFashion

Photo by Gaban Koishi | Wardrobe : PinkzFashion
Photo by Gaban Koishi | Wardrobe : PinkzFashion

Photo by Gaban Koishi | Wardrobe : PinkzFashion
Photo by Gaban Koishi | Wardrobe : PinkzFashion

Photo by Gaban Koishi | Wardrobe : PinkzFashion
Photo by Gaban Koishi | Wardrobe : PinkzFashion


Untuk pengetahuan semua pada sesi fotografi ini cik iena telah menggayakan Koleksi Hari Raya Dari PinkzFashion . Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan koleksi tersebut anda boleh membuat pembelian secara dalam talian mahupun di Butik Mereka . Untuk mengetahui lebih lanjut sila layari Baju Kurung Moden Cantik di PinkzFashion
Kepada anda yang berminat untuk mendapatkan servis photograhy dari Senigala Studio &  Photography anda boleh email pertanyaan anda kepada senigalastudio@gmail.com atau pun anda juga boleh menghubungi mereka di laman sosial mahupun menerusi talifon bimbit mereka.
Facebook : Akid Berexperimenitasi  017- 536 65 25 (akid)
Facebook : Gaban Koishi 019-2734015 (amirul) 
Email :  senigalastudio@gmail.com







iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


Diskaun 50% Koleksi Raya Dari Pereka Fesyen di 11street



11Street Lebaran Luster  Menampilkan rekaan daripada Adam Liew Melbourne, Ruzz Gahara, Gupta PLUS by SyomirIzwa dan VARIANTE, Koleksi Lebaran Luster  di 11street ini menawarkan seleksi pilihan fesyen Raya untuk wanita, dalam pelbagai saiz.

Diskaun 50% Koleksi Raya Dari Pereka Fesyen di 11street


Istimewa buat pelanggan 11Street , anda boleh mendapatkan diskaun 50 % untuk koleksi terbaru dari pereka fesyen  terpilih bagi koleksi baju raya 2016 .
Cik iena sudah pasti tidak akan melepaskan peluang ini . Minggu lepas, tanggal 18 Jun 2016 bersamaan hari sabtu cik iena telah membeli sehelai Qerna Dhia Kurung Melissa in Blue di 11Street dengan harga RM64 daripada harga asal RM160 dimana diskaun sebanyak 60% di berikan. Qerna Dhia Kurung Melissa in Blue telah pun cik iena terima pada hari isnin .  Servis penghantaran 11Street agak pantas, cik iena agak terkejut baju sampai awal.

Qerna Dhia Kurung Melissa in Blue


Setelah melihat Kualiti Material Baju Kurung tersebut cik iena jadi jatuh cinta dan ingin membeli lagi koleksi baju raya di 11street . Seperti yang cik iena maklumkan tentang Lebaran Luster diatas sebelum ini semasa cik iena membeli Qerna Dhia Kurung Melissa in Blue, kadar diskaun yang diberikan dari kempen tersebut adalah sebanyak 20% sahaja .

Qerna Dhia Kurung Melissa in Blue
Qerna Dhia Kurung Melissa in Blue


Jadi hari ini apabila cik iena melayari 11Street sekali lagi, cik iena menjadi sangat teruja apabila melihat diskaun yang di berikan sebanyak 50%.untuk koleksi terpilih. Jadi,  cik iena pun mengorak langkah untuk mendapatkan  koleksi dari pereka fesyen tersebut.




Untuk pengetahuan, Cik iena merupakan seorang yang suka membeli jika terdapat tawaran promosi . jadi memandangkan diskaun 50% tersebut merupakan baju daripada pereka fesyen, cik iena terus mengatur langkah untuk membeli. Cik iena suka mengumpul koleksi-koleksi baju kurung, baju kebaya dan baju-baju tradisional lain . Ianya akan cik iena simpan sehingga lah cik iena berkahwin dan beranak cucu mungkin.

Seperti puan ibunda cik iena, beliau juga suka berbuat demikian dan banyak antara koleksi baju tradisional beliau yang diwariskan kepada cik iena . Untuk Koleksi Lebaran Luster ini  cik iena telah pun membeli  dua helai baju.  Okay jemput lihat baju yang berjaya menambat hati cik iena dengan diskaun 50% .


Variante GlamoRaya - Audrey Onyx Fishtail Dress
Variante GlamoRaya - Audrey Onyx Fishtail Dress


Variante GlamoRaya - Audrey Onyx Fishtail Dress
Variante GlamoRaya - Audrey Onyx Fishtail Dress

Wahhh cantikkan , cik iena memang penggemar baju ikat tepi , ikat belakang, ikan depan . Selipar pun beriben (^_~)


Selain dari koleksi Audrey Onyx Fishtail Dress ni cik iena juga berkenan dengan koleksi Audrey Tourmaline Kurung .

Audrey Tourmaline Kurung
Audrey Tourmaline Kurung
Audrey Tourmaline Kurung
Audrey Tourmaline Kurung
Diskaun 50% Koleksi Raya Dari Pereka Fesyen di 11street


 Nampak tak diskaun 50% . Wah jimat banyak tau . Jadi kepada penggemar dunia fesyen di luar sana jangan lepaskan peluang ini untuk mendapatkan koleksi raya dari pereka fesyen terpilih.
Untuk pengetahuan, Cik iena membeli baju ini pada 20 Jun 2016 lebih kurang  jam 11.30 PM . Memandangkan Rabu Cuti Umum . Mungkin koleksi ini akan cik iena terima  pada hari Khamis.



Sekiranya cik iena  sudah  terima baju tersebut cik iena akan kongsikan gambar dan review tentang kualiti kain dan jahitan baju tersebut buat pembaca blog :)




Diskaun 50% Koleksi Raya Dari Pereka Fesyen di 11street
Ini semua salah Si baju biru T____T cik irna dah tershopping lagi hahaha

Diskaun 50% Koleksi Raya Dari Pereka Fesyen di 11street




Okay tak sabar nak dapat baju yeayyyyyy
Untuk Dapatkan Diskaun 50% buat koleksi pereka fesyen terpilih sila layari
Cepat-cepat cik iena tak jamin bila promosi akan tamat sebab cik iena pun terkejut ada diskaun 50%
Selain daripada itu terdapat juga koleksi Raya Lain
Untuk Koleksi Lebaran In The City ini terdapat pelbagai jenis baju pada pelbagai harga dari mahal sehingga murah. Jadi anda perlu rajin scroll dan scroll dan searh dan search .
Sebenarnya cik iena jumpa baju kurung biru yang menjadi punca cik iena shopping lagi tu pada kategori ini lah . Cik iena cari yang murah dan cantik
(^_~)
Jadi anda pun boleh mendapatkan koleksi baju raya anda mengikut budget anda . Terdapat juga baju raya di dalam lingkungan harga RM50 ++ tau .


Untuk Pengetahuan Lanjut Layari 11street di:
Laman Web : http://www.11street.my
Facebook : https://www.facebook.com/11street.my
Instagram : https://instagram.com/11streetmy


Nota Blog : Psssttt Nak Bagi Tau Cik iena beli Guna Voucher & Credit dari 11Street . Terima Kasih 11Street  bagi iena 3 pasang baju raya tahun nie :)


New Update : Cik iena dah dapat lagu dua helai baju tu tau.


Diskaun 50% Koleksi Raya Dari Pereka Fesyen di 11street

Diskaun 50% Koleksi Raya Dari Pereka Fesyen di 11street


If nak tengok gambar cik iena menggayakan busana dari 11street boleh klik #ienaeliena11street



iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


10 SEBAB KENAPA PERLU GUNA EPHYRA SKINCARE SERIES


Miliki kulit yang anda impikan selama ini dengan set penjagaan wajah Ephyra SkinCare Series yang terdiri dari gabungan produk-produk SELLING FAST daripada Ephyra yang telah teruji secara klinikal dan terbukti berkesan kepada semua jenis kulit.



Mempunyai wajah yang cantik, halus, mulus adalah dambaan semua wanita . Wajah yang cantik boleh meningkatkan keyakinan diri seseorang untuk berhadapan dengan umum. Wajah yang kusam boleh membuatkan wanita hilang keyakinan untuk berdepan dengan umum terutamanya ketika berhadapan dengan orang-orang penting.

Kecantikan merupakan aset yang sangat penting bagi wanita untuk menunjang kepercayaan diri. Berikut merupakan 10 sebab kenapa anda perlu menggunakan EPHYRA SKINCARE SERIES sebagai rangkaian produk penjagaan kulit anda.


10 SEBAB KENAPA PERLU GUNA EPHYRA SKINCARE SERIES
 EPHYRA SKINCARE SERIES



10 SEBAB KENAPA PERLU GUNA EPHYRA SKINCARE SERIES


  1. Telah Mendapat kelulusan KKM dimana ianya telah teruji secara klinikal dan terbukti berkesan kepada semua jenis kulit.
  2.  Di hasilkan daripada bahan semulajadi 
  3. Hanya dengan tiga langkah mudah iaitu Mencuci (Ephyra Skin Bar), merawat ( Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum) dan melindungi (Ephyra Skin Snow) 
  4. Kulit menjadi lebih lembap, halus dan mudah untuk mengaplikasi kan solekan
  5. Diformulasi 100% dengan bahan semulajadi dan tanpa sebarang bahan kimia terlarang
  6. Sesuai digunakan oleh semua jenis kulit, lelaki dan perempuan
  7. Tidak mengandungi paraben, hydroquinone dan merkuri
  8. Serum dengan Nano Teknologi
  9. Pelembap wajah dengan Geno White Teknologi
  10. Mengandungi UV protection

Terdapat banyak lagi sebab mengapa anda perlu menggunakan EPHYRA SKINCARE SERIES.
Cik iena juga merupakan pengguna  EPHYRA SKINCARE SERIES. Walaupun kulit cik iena tiada masalah jerawat namun amat penting bagi cik iena dan anda di luar sana untuk mengekalkan kecantikan kulit wajah anda. Untuk pengetahuan cik iena sudah pun menjangkau usia 31 tahun . Namun ada yang mengatakan cik iena berusia 25 tahun dan ada juga yang menyatakan cik iena berusia 23 tahun . Ini adalah kerana cik iena sangat mementingkan aspek penjagaan kuli wajah.

Semakin berusia seseorang semakin penting untuk menjaga kecantikan kulit .Kulit wajah kita boleh di umpamakan seperti belon. Ketika usia kita muda, ianya dipenuhi udara. Apabila usia semakin meningkat, kandungan udara akan kurang kulit kita akan mengecut dan hilang ketegangan. Jadi amatlah penting bagi kita untuk menjaga dan mengekalkan kecantikan dan ketegangan kulit kita dari awal lagi sebelum kulit manjadi lebih bermasalah.


Ephyra Skincare Series adalah set penjagaan wajah yang terkini daripada jenama terkenal Ephyra selepas kejayaan mereka untuk produk minuman kolagen Ephyra.  Melalui produk terkini mereka iaitu pelembap muka Ephyra Skin Snow, Ephyra Skincare Series adalah sesuai kepada semua jenis kulit termasuk lelaki dan wanita.

Set ini mengandungi :
  •    Ephyra Skin Bar (sabun cucian muka)
  •    Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum (Serum dengan Nano Teknologi)
  •    Ephyra Skin Snow Advanced White Repair (Pelembap wajah dengan Geno White Teknologi)

Untuk mengekalkan kecantikan kulit dengan menggunakan  EPHYRA SKINCARE SERIES anda hanya perlu mengamalkan tiga langkah mudah iaitu Mencuci, Merawat dan Melindungi.





Langkah 1
MENCUCI dengan sabun Ephyra Skin Bar. Formulasi semulajadi Glutathione, Alpha Arbutin dan Kolagen membersihkan wajah daripada sel kulit mati, minyak berlebihan dan kotoran yang hinggap pada wajah setelah seharian terdedah di luar.
Ephyra Skin Bar
Ephyra Skin Bar


Langkah  2 
MERAWAT dengan serum Ephyra Skin Nano Advance Repair. Serum dengan NANO TECHNOLOGY yang dipatenkan di Switzerland menjadikan serum ini sangat mudah menyerap sehingga ke lapisan kulit yang paling dalam, tidak melekit dan tidak berminyak.

Ephyra Skin Nano Advance Repair
Ephyra Skin Nano Advance Repair


Langkah 3
MELINDUNGI dengan pelembap Ephyra Skin Snow White Repair. Pelembap muka PERTAMA dengan GENO WHITE TECHNOLOGY ini merupakan pelembap dengan "smart peptide" yang boleh mengawal kadar penghasilan melanin dalam kulit mengikut keperluan kulit kita. Melanin yang terlalu banyak menjadi faktor masalah jeragat dan kulit kusam . Pelembap ini juga memberikan kelembapan dan mengekalkannya sehingga 24 jam.
Ephyra Skin Snow White Repair
Ephyra Skin Snow White Repair


Berikut merupakan maklumat lengkap mengenai tiga produk terhebat dari Ephyra ini


EPHYRA SKINCARE SERIES


EPHYRA SKINCARE SERIES
EPHYRA SKINCARE SERIES

EPHYRA SKIN BAR  

Ephyra Skin Bar adalah sabun cucian muka yang diformulasi 100% dengan bahan semulajadi dan tanpa sebarang bahan kimia terlarang. Dengan gabungan khasiat Glutathione, Alpha Arbutin dan Kolagen, Ephyra Skin Bar adalah antara “TOP PRODUCT” untuk jenama Ephyra. 

EPHYRA SKIN BAR
EPHYRA SKIN BAR

KELEBIHAN EPHYRA SKIN BAR

-    Merawat kulit berjerawat
-    Menghilangkan parut jerawat dan jeragat
-    Menanggalkan kotoran, minyak dan sel kulit mati
-    Mencerahkan wajah secara semulajadi
-    Menghilangkan bintik-bintik hitam

EPHYRA SKIN NANO ADVANCED REPAIR SERUM (dengan Nano Technology)

Serum untuk kulit yang sangat berkuasa dan dipatenkan oleh SWISS NANO TECHNOLOGY yang berfungsi dalam mengembalikan kulit cantik dan berseri. Serum yang tidak melekit, tidak berminyak serta sangat mudah meresap ke dalam kulit ini memperbaiki struktur sel kulit dari luaran sehingga ke lapisan kulit yang paling dalam.
Gabungan bahan antioksida seperti Glutathione, Vitamin E dan Vitamin C memberi manfaat kepada kulit untuk memulihkan, memperbaharui dan melindungi kulit dari radikal bebas dan pencemaran. Serum ini juga amat sesuai untuk menghilangkan masalah jeragat yang degil.


EPHYRA SKIN NANO ADVANCED REPAIR SERUM (dengan Nano Technology)
EPHYRA SKIN NANO ADVANCED REPAIR SERUM (dengan Nano Technology)

NANO TECHNOLOGY (SWISS PATENTED)

Nano Technology adalah teknologi yang digunakan untuk mengecilkan saiz partikel serum. Perkara ini akan menjadikan serum sangat mudah diserap dan masuk jauh sehingga ke lapisan kulit yang paling dalam dan membantu memperbaiki struktur kulit menjadi anjal, tegang dan cantik.

KELEBIHAN SERUM EPHYRA SKIN NANO ADVANCED REPAIR SERUM

-    Menghilangkan jeragat degil dan parut jerawat
-    Memperbaiki tona kulit tidak sekata
-    Menganjalkan, menegangkan dan mengembalikan keremajaan kulit yang kendur
-    Mencerahkan kulit kusam
-    Menghilangkan lebam bawah mata serta sunburn


EPHYRA SKIN SNOW  ADVANCED WHITE REPAIR  (dengan teknologi Geno White)

Ephyra Skin Snow adalah pelembap wajah berteknologi Geno- White yang digunakan selepas menggunakan serum Ephyra Skin Nano.  Kesan penggunaan seawal 9-14 hari.  Sesuai digunakan oleh semua jenis kulit, lelaki dan perempuan. Tiada paraben, tiada hydroquinone mahupun merkuri malahan pelembap ini tidak melekit, tidak berminyak dan sangat mudah meresap ke dalam kulit.

Bahan:
-    Natural arbutin dari Berry
-    Vitamin C (ekstrak dari buah)
-    Vitamin E (ekstrak dari buah)
Vitamin C : begus utk perlindungan kulit dari UV dan memperbaiki struktur kulit yang rosak.
Vitamin E : melembapkan kulit dan melambatkan tanda penuaan serta memulihkan kulit dri sebarang parut



EPHYRA SKIN SNOW  ADVANCED WHITE REPAIR  (dengan teknologi Geno White)

EPHYRA SKIN SNOW  ADVANCED WHITE REPAIR  (dengan teknologi Geno White)

GENO WHITE –

Geno white adalah teknologi “SMART PEPTIDE yang mampu mengawal pengeluaran melanin dalam kulit. Melanin ada pada kulit semua orang dan ia adalah protection kulit daripada sinaran UV. Tetapi terlalu banyak melanin aktif akan menjadikan kulit berjeragat, bintik hitam dan banyak masalah kulit lain sehingga paling serius adalah kanser kulit.
Faktor melanin tidak terkawal/terlalu aktif :
-    Umur
-    Sinar Matahari
-    Hormon tidak stabil
-    Ubatan

KELEBIHAN EPHYRA SKIN SNOW ADVANCED WHITE REPAIR

- Melembapkan dan mengekalkan kelembapan wajah
- Mencerahkan kulit seawal 9 -14 hari
- Menggunakan teknologi Geno White (teknologi yang mengawal pengeluaran melanin)
- Menambahkan agen perlindungan kulit (UV protection)
- Membantu mengurangkan minyak berlebihan pada kulit yang menjadi punca jerawat
- Mengurangkan kesan-kesan penuaan (garis halus & jeragat)
- Menambahkan keserian kepada wajah untuk kekal muda & bersih.



 Review Dari Cik iena mengenai EPHYRA SKINCARE SERIES
Dengan menggunakan rangkaian produk penjagaan wajah Ephyra Skincare Series kulit wajah kekal lembut, lembap sepanjang hari. Tekstur kulit yang lembut, lembap dan licin membuatkan kulit kelihatan lebih cantik berseri apabila mengenakan solekan.
Selain daripada itu parut jerawat datang bulan cik iena juga sudah tidak kelihatan dengan menggunakan produk ini. 

Jemput tonton video selfie yang cik iena rakamkan ya. 

 


Seperti yang anda lihat di dalam video diatas, dengan kulit yang lembap dan licin anda akan mendapatkan hasil solekan yang cantik . Jadi amatlah penting bagi kita untuk menjaga kecantikan kulit kita supaya kita kelihatan cantik samaada tanpa solekan atau dengan solekan.



Testimoni Pengguna Lain




CARA MENENTUKAN ORIGINAL ATAU  TIDAK PRODUK INI


CARA MENENTUKAN ORIGINAL ATAU  TIDAK PRODUK INI



CARA MENENTUKAN ORIGINAL ATAU  TIDAK PRODUK INI

CARA MENENTUKAN ORIGINAL ATAU  TIDAK PRODUK INI

CARA MENENTUKAN ORIGINAL ATAU  TIDAK PRODUK INI



Harga Ephyra Skincare Series  :
RM 140 (SM) dan RM 150 (SS) 
Sekiranya beli secara loose, harga adalah berbeza iaitu : 

EPHYRA SKIN BAR : RM 39 (SM) ; RM 45 (SS)
EPHYRA SKIN NANO : RM 68 (SM) ; RM 72 (SS)
EPHYRA SKIN SNOW : RM 48 (SM) ; RM 52 (SS)
* Untuk mendapatkan penjimatan anda Digalakkan untuk membeli satu set. :)

EPHYRA SKINCARE SERIES
Dapatkan Bekas sabun ini Berharga RM10, jika anda membeli atas belian(Purchase with purchased) anda berpeluang membeli dengan harga RM5 bagi Bekas sabun ini.



Kepada anda yang berminat untuk dapatkan EPHYRA SKINCARE SERIES ini, anda boleh membeli secara online melalui

www.oceanlife2u.com atau Whatsapp ke HOTLINE :  019 - 7373770 / 019 -3800779

Untuk maklumat lanjut dan perkembangan terkini serta promosi-promosi terkini sila follow dan like facebook dan instagram Ephyra

Facebook : https://www.facebook.com/oceanlife2u
Instagram : @ephyra2u
Website :  www.oceanlife2u.com

Selain daripada itu anda Juga boleh dapatkan produk ini di semua rangkaian pengedar sah Ephyra termasuk Brunei dan Singapura dan terdapat juga dia farmasi terpilih serta kedai/toko jamu.


Jemput baca : KEMPEN KESEDARAN SAYANGI KULIT WAJAH ANDA DENGAN EPHYRA

Grand Launch of Lip-Lap Lip-Lap Aidilfitri Sungei Wang Plaza



Tanggal 17 Jun 2016 telah berlansung satu majlis perlancaran  Lip-Lap Lip-Lap Aidilfitri  yang bertempat di Sungei Wang Plaza dimana Majlis ini juga turut meraikan anak-anak yatim dari Rumah Bakti Al-Kausar. Majlis di meriahkan lagi dengan penampilan selebriti tanah air Azwan Kombos, Atikah Suhaime, vicha saywho dan Natasha Charmaine selaku emcee Serta majlis di serikan lagi dengan penerbit filem yang tidak Asing lagi David Teo.
 

Grand Launch Of Lip Lap Lip Lap Aidilfitri | Foto oleh Yusri Ibrahim

Grand Launch Of Lip Lap Lip Lap Aidilfitri | Foto oleh Yusri Ibrahim
 
 
Dengan Bertemakan Lip-Lap Lip-Lap Aidilfitri , sambutan HAri Raya pada tahun ini di Sungei Wang Plaza meriah dengan di hiasi lampu-lampu yang berwarna warni dengan dekorasi indah yang membawa seribu erti.Hiasan Raya yang berwarna-warni digantung di sekitar rumah dekorasi raya yang di beri nama Kamupung House yang akan membawa keluar mood perayaan Raya yang meriah kepada pengunjung. Konsep Warung Bazar Ramadhan pasti memikat pasti memikat hati pengunjung dan menimbulkan rasa kemeriahan membeli belah sempena hari raya. 
 

Grand Launch Of Lip Lap Lip Lap Aidilfitri | Foto oleh Yusri Ibrahim
Grand Launch Of Lip Lap Lip Lap Aidilfitri | Foto oleh Yusri Ibrahim
 
 
Majlis bermula dengan persembahan tarian dari Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara dan seterusnya ia dirasmikan  dengan memukul gong di atas pentas bersama-sama oleh Encik Joseph Teo, selaku Ketua Pemasaran Komunikasi, artstes dan selebriti. Selepas itu di ikuti dengan persembahan artis dan juga pemberian goodies bag kepada anak-anak yatim yang telah di taja oleh pihak Giant. Kemudian majlis di teruskan dengan Majlis berbuka Puasa Bersama anak-anak yatim dan Selebriti di Nando's.




Grand Launch Of Lip Lap Lip Lap Aidilfitri | Foto oleh Yusri Ibrahim
Cik iena dan Azwan Kombos di Grand Launch Of Lip Lap Lip Lap Aidilfitri | Foto oleh Yusri Ibrahim
 
 

Kepada anda yang terlepas untuk mengikuti majlis perlancaran ini untuk turut serta bemesra bersama selebriti, anda tidak perlu khuatir kerana pada 19 dan 25 Jun 2016 juga anda berpeluang berjumpa dan beramah mesra bersama selebriti iaitu Aizat Hassan, Syaa Nasir, Nina Iskandar, Ernie Shaheerah, Julia Marin, Epy Kodiang dan ramai lagi.
 
 
Grand Launch Of Lip Lap Lip Lap Aidilfitri | Foto oleh Yusri Ibrahim
Cik iena dan Vicha Saywho di Grand Launch Of Lip Lap Lip Lap Aidilfitri | Foto oleh Yusri Ibrahim
 
 
Untuk menambahkan lagi kemeriahan membeli belah sempena hari raya, Pembeli akan mempunyai peluang untuk bertemu idola idola artis mereka dan pembeli juga akan di hiburkan dengan tarian kebudayaan dari JKKN sepanjang bulan ramadhan . Disamping itu pembeli juga berpeluang untuk turut serta bersama penari untuk turut menari bersama-sama bagi menimbulkan lagi kemeriahan  dan mengimarahkan lagi festival tersebut
 
Terdapat juga pelbagai aktiviti menarik telah dirancang untuk semua pembeli yang hadir sepanjang tempoh bulan ramadhan ini . Pembeli juga berpeluang untuk melihat demonstrasi membuat kuih raya oleh ifa Raziah  pada 18 & 26 Jun 2016. Bukan itu sahaja, Baking And Culinary Academy akan mengadakan sesi  Demonstrasi pada 19 & 25 Jun dan 2 & 3 july 2016 juga. Mereka akan memberikan 1,000 buku cookies resipi tradisional dan 500 kotak cookies untuk pembeli bertuah .



Grand Launch Of Lip Lap Lip Lap Aidilfitri | Foto oleh Yusri Ibrahim
Grand Launch Of Lip Lap Lip Lap Aidilfitri | Foto oleh Yusri Ibrahim


Seperti yang anda sedia maklum, Teh Tarik  merupakan minuman kebangsaan kita. Dengan itu Sungei Wang Plaza ingin menganjurkan pertandingan Teh Tarik yang di beri nama RAJA TARIK SUNGEI WANG yang akan diadakan pada 10 July 2016. Kepada anda-anda yang berminat jangan lupa hadir untuk rebut peluang ini. Terdapat hadiah istimewa untuk dimenangi.


Selain daripada itu juga Sungei Wang Plaza menjadi tuan rumah kepada Warna Warni Miss Kebaya 2016 di Centre Court, Concourse Level pada 23 July 2016 . Saksikan keunikan para peserta  berpakaian kebaya tradisional berwarna-warni dan nantikan siapakah yang bakal di nobatkan sebagai  Miss Kebaya 2016.

Kepada para pelanggan yang membelanjakan sekurang-kurangnya minimum RM 150 dalam maksimum dua resit terkumpul anda berpeluang mendapatkan Set Ekslusif dari Sungei Wang Plaza. Kepada pelanggan yang membelanjakan sekurang-kurangnya minimum RM350 dalam maksimum dua resit terkumpul , jangan lupa untuk menebus Sungei Wang Plaza Colourfull Premium Cookies Container . Tertakluk pada terma dan syarat.



Grand Launch Of Lip Lap Lip Lap Aidilfitri | Foto oleh Yusri Ibrahim
Grand Launch Of Lip Lap Lip Lap Aidilfitri | Foto oleh Yusri Ibrahim


Kepada anda di luar sana jangan lupa terokai Sungei Wang Plaza kerana terdapat pelbagai jenis jualan sempena Hari Raya yang bakal tiba nanti. Selain membeli belah anda juga turut di hiburkan dengan persembahan-persembahan kebudayaan dari JKKN , kehadiran selebriti-selebriti tanah air dan pelbagai lagi aktiviti serta promosi menarik .

Untuk Maklumat Lanjut Sila Layari  www.sungeiwang.com atau anda boleh melihat update terkini di laman facebook https://www.facebook.com/sungeiwangplaza


Majlis berbuka Puasa Bersama anak-anak yatim dan Selebriti di Nando's.







 Majlis berbuka Puasa Bersama anak-anak yatim dan Selebriti di Nando's.

Majlis berbuka Puasa Bersama anak-anak yatim dan Selebriti di Nando's | Foto oleh Yusri Ibrahim
  

Majlis berbuka Puasa Bersama anak-anak yatim dan Selebriti di Nando's | Foto oleh Yusri Ibrahim
Majlis berbuka Puasa Bersama anak-anak yatim dan Selebriti di Nando's | Foto oleh Yusri Ibrahim

Majlis berbuka Puasa Bersama anak-anak yatim dan Selebriti di Nando's | Foto oleh Yusri Ibrahim
Majlis berbuka Puasa Bersama anak-anak yatim dan Selebriti di Nando's | Foto oleh Yusri Ibrahim

Majlis berbuka Puasa Bersama anak-anak yatim dan Selebriti di Nando's | Foto oleh Yusri Ibrahim
Majlis berbuka Puasa Bersama anak-anak yatim dan Selebriti di Nando's | Foto oleh Yusri Ibrahim

Majlis berbuka Puasa Bersama anak-anak yatim dan Selebriti di Nando's | Foto oleh Yusri Ibrahim
Majlis berbuka Puasa Bersama anak-anak yatim dan Selebriti di Nando's | Foto oleh Yusri Ibrahim

Majlis berbuka Puasa Bersama anak-anak yatim dan Selebriti di Nando's | Foto oleh Yusri Ibrahim
Majlis berbuka Puasa Bersama anak-anak yatim dan Selebriti di Nando's | Foto oleh Yusri Ibrahim

Majlis berbuka Puasa Bersama anak-anak yatim dan Selebriti di Nando's | Foto oleh Yusri Ibrahim
Majlis berbuka Puasa Bersama anak-anak yatim dan Selebriti di Nando's | Foto oleh Yusri Ibrahim


Majlis berbuka Puasa Bersama anak-anak yatim dan Selebriti di Nando's | Foto oleh Yusri Ibrahim
Majlis berbuka Puasa Bersama anak-anak yatim dan Selebriti di Nando's | Foto oleh Yusri Ibrahim

Majlis berbuka Puasa Bersama anak-anak yatim dan Selebriti di Nando's | Foto oleh Yusri Ibrahim
Majlis berbuka Puasa Bersama anak-anak yatim dan Selebriti di Nando's | Foto oleh Yusri Ibrahim


Majlis berbuka Puasa Bersama anak-anak yatim dan Selebriti di Nando's | Foto oleh Yusri Ibrahim
Majlis berbuka Puasa Bersama anak-anak yatim dan Selebriti di Nando's | Foto oleh Yusri Ibrahim


Majlis berbuka Puasa Bersama anak-anak yatim dan Selebriti di Nando's | Foto oleh Yusri Ibrahim
Majlis berbuka Puasa Bersama anak-anak yatim dan Selebriti di Nando's | Foto oleh Yusri Ibrahim

Majlis berbuka Puasa Bersama anak-anak yatim dan Selebriti di Nando's | Foto oleh Yusri Ibrahim
Majlis berbuka Puasa Bersama anak-anak yatim dan Selebriti di Nando's | Foto oleh Yusri Ibrahim

Kredit Foto :  Yusri Ibrahim
Kepada sesiap yang memerlukan khidmat Juru gambar profesional sila hubungi beliau di talian 60193035955


Gambar LiveUpdate : https://www.instagram.com/explore/tags/ienaelienawithliplapliplapaidilfitri/


Nota Blog : haaaaa cik iena memang suka shopping dekat sungei wang tau. Baju-Baju murah murah dan cantik cantik  serta sangat banyak pilihan . Kalau bulan puasa ni cik iena lebih prefer membeli belah di dalam mall berbanding di luar :)


iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve