jawapan untuk en amir

aha..
semak jer iena ni kn..
tak abes2 pasal encik amir syakirin bermulut celupar..
iena tak bace sangat komen2 yg dia anta tu
tp ade member msg kt fb ckp kesian ko
teruk betul lelaki tu
iena pn g la bace balik semua..
hurmmm memang teruk & mengaibkan iena jer komen dia..
nie iena wat entry ni nk kasi EN AMIR SYAKIRIN BACA
iena da block dia kt fb ..
so iena sampaikan kemarahan iena kt sini jer lah..
ahaaa...
lgpn member2 tak kasi layan amir tu..
perangai dia tak pernah berubah..
bg dia dia selalu betul





jawapan iena : En Amir..lelaki sejati tak menindas perempuan owkay
maksud saye en amir terhegeh2 talifon aishah nk bg tau pasal komen yg saya kasi
lepastu tuduh aishah wat fitnah pasal en amir..
padahal takde pun aishah citer aper2..
tetibe je en amir yg bermulut celupar tu komen bnyk2 tanpa henti
komen yg akhirnya memalukan diri sendiri

ha tu la peraangai mcm perempuan..terus2 ckp kite tuduh melulu
padahal cik iena eliena ni tak tau pun ape2 pasal aishah send pic tunang dia
yg cik iena eliena maksudkan en amir syakirin terus kol aishah mengadu pasal komen fb..
haha kat sini pn dah nmpk siapa yg tuduh melulu owkay

owh en amir saya tak pernah malu dgn diri sendiri
saya bangga jadi diri saya..
saya bangga menjadi anak mak ayah saya..
dan sy bangga menjadi anak malaysia..
haha
buat ape sy nk malu dgn diri sy sb sy tak bersalah
awk tu jer yg memalukan diri sendiri
ahakzzz

ha kesian btl dia layan komen sorang2


jawapan iena : En Amir kwn2 saya tak kasi saya layan komen awk sb we all already know ur perangaii..yang cik amir ni memang suka memaki dan memalukan org..
bukan kali nie je..sblm2 ni pun ader..time kami masih blaja dulu..en amir mane nak ingat kesilapan & keceluparan mulut en amir..
bg en amir..en amir selalu benar betul..org lain slalu salah..tu lah perangai en amir yang paling buruk..tak dpt terima keburukan diri sendiri..
owh ya en amir tulis

Makin u menulis, makin membuatkan u bertambah malu n makin teserlah kesilapan u

sekarang nie i tak layan pun komen2 u..u yang syok sendiri post komen banyak2 mcm org giler meroyan..
so now..ayat tu sesuai utk u en amir..sb komen2 u ni lah yg memalukan diri u sendiri..
im proud 2 be my self..yeahhh im iena eliena..the strongest girl..aha..
aha ader lg..en amir...anda sorang je yg paham gurauan tak jadi anda tu..
see sume komen2 kat bawah tak bersetuju dgn awk..
siap kate awak pondan lagi..
ahakz...tiada yg benar melainkan yg benar..lalallala....

opss pembedahan plastik..
i tak perlu itu semua sb i jenis org yg bersyukur..
bersyukur dgn ketentuan illahi..
lain lah en amir yg nampaknyer mcm tak bersyukur..


ya allah kesian btul dgn en amir men komen2 sorang2...


jawapan iena : En Amir anda ni mungkin tak pernah ber faceebook kot..sila tgk pada gambar itu nama iena eliena d tag kn pada gambar itu
so any comment iena eliena & kwn2 akan dapat report..
seperti yg en amir tgk komen2 kat ats tu antara sy dan kawan2 sy..
sy cume membalas ape yg patot je..
yer betul klu saya salah anggap..fine..sudah cukup lah dgn satu komen saje ckp la..sy gurau je lah..
tak perlu lah nak post bnyk2 komen maki saye yg bukan2 pastu cakap saya tak reply sb saye dah termalu sendiri
untuk pengetahuan en amir yg agak cetek ilmu d facebook nie
saya tak reply sb saya tak online..saya dah offline..celah maner saya nk reply sy tgh memasak n mengemas rumah..
celah mana ha....nak pakai susu mabkuk periuk ke...
bile sy online sy tgk komen awk yg banyak & tak reti sabar2 sy balas komen..terus nk maki2 sy ..tuduh sy x reply sb sy dah termalu..
heyyyy tolong lahh en amir yg buta faceebook..thats not my type


ha siapa yg lebih sudu dr kuah..
hurmm ternyata en amir lebih sudu dr kuah..
komen sensorang..
aha iena taknak balas sb member2 dah ckp jgn layan amir tu..dia mmg mcm tu.
aha..cccc..tgk sndri..buruk btol perangai dia kn


jawapan iena : aha tak perlu lah iena jwb lg yg nie..EN AMIR NI DAH TAKDE IDEA
BENDA YG SAME D ULANG NYE
CAM GILER MEROYAN JER


dah sah EN AMIR Giler meroyan nk men komen2 kt fb..tgk tu org diam..dia post komen lg..tak reti benti


jawapan iena : hello..i tak add org ok..org yg add i..lgpun i dah lame berfacebook fahamm...i slalu men game2 dlm fb..so ramai lah kwn..stupid guy..tak penah men game kat fb lah tu..
en amir kate sy kacau 4700 org kat fb,jaga tepi kain org..bergosip2 la tu..sampailah sume 4700 org tu jd member i..owhhhh please lah en amir buta fb..
xder keje la aku nk g terjah 4700 profile tu komen2..gosip2 sampai jd member...giler kot en amir ni..tah2 dia yg buat mcm tu..aha..btul latu dia yg wat cmtu..klu tak takkan dia kate mcm tu kn..
ahakszzzzz
wahhh hati busuk betul en amir ni kan
sangat kurang ajar mulut dia..
en amir..saya tak kate member fb saye tu peminat saya..tak pernah kate pun..
dah org add saya nk berkawan dgn saya..
lagipun dlm fb saya tu ramai budak kolej n sekolah
saye ni pulak creator group KOLEJ LEGENDA & SMK SYED MASHOR BATANG KALI
soooo..ahli2 group tu telah meng ADD saye ass member..
ade paham en amir yg kuno FB..
En Amir..klu anda nk termuntah tgk pic saye..
saye sangat suke..
biar en amir muntah sampai MATI..
senang hidup saya..
yg penting saya bersyukur dgn kurniaan yg essa..
aha anda tu en amir yg tak yakin dgn diri sendiri guna gambar org lain
ahakzz..


ya allah tak tau lah nk ckp ape..mmg giler meroyan


jawapan iena : tak perlu la nk jawab sbb entry en amir ni same je mcm yg kt atas2 tu..
sah2 dia giler meroyan nk men komen2 fb
opss jp nk jawab jgak
cik iena eliena ni tak pernah lah menganggap diri mcm superstar..
tp bile en amir ckp mcm tu
saya rase en amir yg menganggap iena eliena ni mcm superstar..
ahakzzzz..thanks en.amir..huhuhu
en amir sy tak perasan cantek n tak perasan cun,tak perasan bagus pun..
itu anda yg cakap kan..
maka anda menganggap iena eliena nie..cantek,cun,bagus..
aha...terima kasih sekali lagi d atas pujian anda..
opss tertinggal satu..
perasan model..ahakz yg panggil saya model tu adalah kawan2 sekolah sy..
bukan saya..sy tak pernah perasan model pun wlu pn dulu sy penah jd model..hahah..
en amir en amir...belajar lah berubah..buang sikap buruk anda


ya alllahh komen en amir lagi..hahah stupid guy


jawapan iena : mcm benda yg same je dia komen..cume tambah2 sket je..ahakz..giler meroyan lelaki ni..btw en amir tak semua org ade blog okay..
en amir pun mesti xder blog punyer..haha..NGOK NGEK KEPALA KEMEK BTOL LA EN AMIR NIE

haha man dah marah..


jawapan iena : aha iena sokong man...mcm pondan..betul2..lelaki takkan mulut mcm en amir ni..jarang lah..satu dlm sejuta..


slepas man komen cm tu terus dia diam..
haa kan dah malu sendiri..
sendiri tulis ..sendiri malu..
tak dapek den nak nolong nye ha..
dan komen2 yg seterusnyer semua cakap EN AMIR ni tah pahape ntah..
pondan,mcm budak2..haha..
sampai lah tuan nye gambar balas..
lagi lah en amir termalu sendiri..
siap bg tau aishah lagi kalau kwn2 awk ganggu saye saye nk report polis
saper yg ganggu saper sbenarnyer nie
org tak pernah berfacebook..mcm tu lah kn..



JIKA RAJIN..SILA KLICK..





6 comments:

  1. iena,
    jangan dilayan lelaki giler mcm 2... saket kite dibuatnye...takut2 kite plak yg giler meroyan mcm die..huhu.. berjgkit nanti sakit meroyan en amir nanti..hihi... yang lucunye.. die cakap kalu die adalah prmpuan, die yg spttnye mngalah.... nmpak sngat x gntlemen.. ptutnye lelaki la mgalah.. lagi pulak lelaki kan matang..akal pulak 9, nafsu satu..ni terbalik pulak.. nafsu die nak menang n xnak mengalah 2 lagi hebat dari kite yang akalnye hanya satu..tapi kita leh berfikir mndalam dan rasional.. kesian dia.. susah lelaki yang xnak mengalah n mulut bisa macam dia... takut nanti hubungan rumah tangga boleh bergoyang dek kerana berperang mulut saje.. Gurau pun ada tempatnye..jangan gurau yang sampai leh mengaibkan orang.. cuma saya trasa sangat bersyukur ada kawan2 lelaki yang x macam en amir nie..walaupun ada seorang yang agak same cam die..tpi die still lagi undercntrol..laser2 pun tentang agama... tolong berpandangan jauh la en amir.. cik iena kita nie pun, walau orang komen sedikit pun, xbermakna die xramai kawan.. yang jadi silent reader, awak xtau pulak kan.. think wise and positive laa... huhu.. saye pulak yang berangin membaca komen die 2...huahua...sabar ain...hihi

    ReplyDelete
  2. misz aien :
    thanks a lot dear..
    wah mmg bernas ape yg aien ckp..
    haha tu ler ..malas nk layan amir tu..
    tp saje je wat entry kat blog biar dia bace ..
    ahaaa...
    lezer giler mulut dia..
    klu lezer bab agama tu blh lah d terima kn..
    ni pasal benda remeh temeh nie..
    huhu xper la ..moga2 dia baca komen aien ni dia berubah..
    harap2 dia boleh belajar terima pendapat org lain..
    :)

    ReplyDelete
  3. iena,
    hehe..iena..kalu laser bab agama xpe la die nk tegur kita kot..bleh je kita nak terima walaupun pahit.. ni mlaser xtentu pasal..ape kes kan.. huhu..payah kalu xdapat nak terima pendapat orang lain..kadang2 sndiri salah mlu pulak nak ngaku..tapi tuduh pulak benda tue atas orang lain..kita doakan je dia berubah..mungkin dia insan kesepian dan perlukan teman...dan cuma cara ini saja dia nk fofular kan.. biar lah dia..

    ReplyDelete
  4. haaa aein..betul2..
    kalau nk nasihat bab agama mmg blh d terima kn...
    ahaaaa yer la tu mungkin dia kesepian & perlukan teman..
    ahaaa...
    moge2 dia berubah

    ReplyDelete
  5. I agree with told all above.

    ReplyDelete
  6. hehe tq anda di atas
    tibe2 terkenangkan peristiwa klako nie
    ;)
    dah berubah ke blm en amir tu agaknye eyy
    harap2 dia berubah la

    ReplyDelete

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog