finally we know the truth - (Amir Syakirin)

Hari ni tuan punyer gambar kad kawen tu online
so jom kiter tgk ape komen tuan punyer gambar


haha..jap iena copy yer ape aishah tulis

Siti Aisyah Binti Marlis ya Allah..hmm pe sume ni?
amir : sy da cakap kan jgn bg komen lgkn?sy da cakapkan soh diam...jgnla ganggu kwn2 sy lg...ada kan?awk btau kat ina yg sy gelak2kan die,ape ni?awk mcm nak rosakkn hub sy dgn kwn sy plak..sy gelak sbb i noe ur pangai,xubah2..spe2 bole gelak..awk yg xmatang,bkn sy..dr dulu smpai skg..tolongla jgn ganggu kwn2 sy,n jgn cube plak nak aib2kan sy plak!xlarat nak bce komen awk yg berjela2 tu..plz stop it..


Iena Eliena aha..finally we know the truth..
ecah :mcm iena ckp amir tu tak pandai menghargai erti sebuah persahabatan..kalau dia hormat aishah dia takkan merapu meraban yg akhirnyer mengmalukan diri sendiri..
deqnor : ahaaa malang lah sape jadi aweks dia..blh giler kerana mulut dia..
man : aha betul2..gurauan yg tak bertempat



hurmmm dah jelas dan nyata saper yg bersalah kt sini



haha..lege nyer hati iena
akhirnyer owner gambar tu dah komen balik

iena g la wall kwn iena tu
ternampak komen dak tu lg..
yg best nyer MAN g tanyer amir ni lelaki ke perempuan



mcm bagus jerk..siap bg penerangan nama..tak tau ker org perli ko..haha
lepas man ckp bapok dia terus diam tak reply



ehh nanti2 ader lg..
haha best je komen man..
diam terus lelaki tu
rupernyer dia takot dgn lelaki jer..
klu dgn ppuan bukan main kurang ajar mulut nnyer





ermm iena kesian btul dengan aishah..
teruk betul perangai amir..
dia tudud aishah buat fitnah pasal dia dan mengaibkan dia
daripada komen2 yg dia bg tu..
sbenarnyer dia lah yg mengaibkan org lain & diri sendiri..
dia marah aishah backup iena..
ni bukan soal backup membackup
ni soal kebenaran..
WAHAI EN AMIR..
berubah lah..
untuk pengetahuan anda..
kisah anda dgn aishah tu dah lame2 giler iena tau..
sb nyer dlu aishah slalu stress dgn perangai EN AMIR..
bile timbul nyer komen2 kurang ajar EN AMIR d facebook
baru iena ingat EN AMIR ni saper..
skrg nie EN AMIR yg mengigatkan kami kpd keburukan EN AMIR..

WAHAI EN AMIR..
KAMI SENTIASA BERDOA SEMOGA TUHAN BUKA KN PINTU HATI EN AMIR UNTUK BERUBAH..
KETAHUILAH EN AMIR BAHAWA PERANGAI ANDA ITU SUNGGUH MEMBUAT SEMUA ORANG TAK SELESA..
KELEZERAN MULUT ANDA...

PERANGAI ANDA YG SELALU MENGANGGAP ANDA BETUL..ORG LAIN SALAH..
PADA ANDA ANDA SAHAJA YG BETUL
TP PDA HAKIKATNYER KITER NI HAMBA ALLAH..
MANA YG BAIK ADALAH DTG DR ALLAH
MANER YG BURUK DATANG DR DIRI KITA SENDIRI..
WAHAI EN AMIR SEDARLAH ANDA..
BERUBAH LAH ANDA
JIKA ANDA TIDAK UBAH PERANGAI BURUK ANDA
TIADA SEORANG PUN WANITA YG SUDI MENJADI SURI D HATI ANDA..


aha...
sekian entry iena utk kisah en amir si mulut celupar




JIKA RAJIN..SILA KLICK..





2 comments:

  1. baik tol cik aishah tu...if i were she,da lme da si amir tu kne remove friend..or maybe trus block user

    ReplyDelete
  2. ahaa..
    aishah mmg baik sangat..
    dia suka mengalah..
    aishah yg suruh iena sabar n jgn layan komen2 pedas amir tu..
    ape2 pun iena beruntung dpt kawn mcm aishah yg penyabar..
    sedikit sebanyak iena boleh blajar bersabar mcm aishah..
    hehe

    ReplyDelete

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve