Sambungan kisah lelaki celupar Bernama Amir Syakirin



haha..
terhangat d facebook iena..
kengkawan sumer tanyer saper amir syakirin ni..
giler ker lelaki nie..
tak betul ke lelaki nieamir syakirin ni perempuan ke lelaki..

haha..
entah lah tak tau nak cakap dia ni lelaki jenis aper..
mulut dia mmg kurang ajar
pastu perangai tak matang macam budak2lagi kiter diam lagi dia merepek merapu meraban giler meroyan dgn komen facebook kot..

yg best nyer
iena tak layan komen dia..
dia boley cari iena..sampai msg kat fb tu ok lg la kn
msg yg menyakitkan hati & msg2 yg tidak melambangkan dia lelaki islam
mcm lelaki kene rasuk setan pn ader
pastu dia boley lak cari iena sampai ke blog iena..
padahal iena dah block id facebook dia
so ape2 about dia iena tak dapat..
skali tu jela msg tak bertamadun yg dia anta tu..
iena tgk kat komen gamba kwn iena tu
lelaki giler tu boleh cakap
cube bukak blog iena eliena..
tak ramai pun orang komen..
tp member fb ramai..(wah siap search blog gitu..haha nampak nye cik amir begitu excited mencari iena)
ni tuk CIK AMIR GILER..mesti dia bace punyer..haha
HELLO EN AMIR..TAK SEMUA ORG ADE BLOG OK..BTW IM A NEW BLOGGER.. THATS Y TAK RAMAI FOLLOWER LG..
bru brape bulan je join..
skurang2 nye ade gak blog..
dr EN AMIR YG KUNO tu takde pun..member fb pun 27 org..kehkehkeh..
haha confirm dia bace entry nie..
pastu mesti nk g hebah2 kn kat member iena pasal entry nie
g la g tau..ade ku kesah..

owkay jom tgk komen2 giler en amir..wlupun komen2 ni akan mengaibkan ienaiena tak kesah..sb iena tau iena d pihak yg benar.. kawan2 pun sokong tindakan iena untuk tidak melayan lelaki giler tu
ahakzzz

nie sambungan dr entry sblm nie yer


aha..dah bertekad ni..ni last reply komen amir giler



giler meroyan lelaki ni bile iena tak reply..haha wat penat je dia tulis bnyk2 sb iena takkan layan org giler..sb iena da tau perangai giler dia mcm mane..haha



aha..kesian org tak layan..




giler komen fb kot dia..org tak layan dia post lagi


wahh siap suruh org bukak blog iena buat perbandingan lagi..knp fb iena ramai member tp xramai yg komen dkat blog
haha stupid la u amir..fb & blog totally different
tak semua org ade blog owkay..
en amir pun xder blog kan..ahaaa...
iena eliena ni bru jer buat blog..so xramai la follower..
takder kerja la pulak nk g bg tau semua org..heii iena dah ade blog jom komen..
haha giler ape lelaki tu..
blog is totally different owkay..
crazy man!!

iklan kejap
aha..ckp pasal blog nie..
ade jgak member yang tanye iena pasal blog
mintak tlg iena ajarkan mcm maner nk wat blog..
haha terharu nyer saye..
btw thanks en amir krn statistik NUFFNANG saya dah naik sb kes kekurang ajaran mulut anda
ahaks..yehaaa money !!!! money!!!


aha biler man dah marah bru dia stop..
dah malu lah tu giler meroyan sendiri..sorang2 layan komen menyakitkan hati..last2 dia yg saket sndri..
ahakz...


amir syakirin ni laki ke perempuan? kalau laki sah la pondan.. sebab pondan je ske melayan perempuan.. kalau laki dah lama dah benti malas nak gaduh.. kesian plak ecah dapat kawan camni.. kalau kawan aku dah lama aku tumbuk2 cam punching bag..


ahaaa..
suker komen man yang nie..
DIA PONDAN KOT MAN..
btul lah tu dia siap cari aku kat blog..
nampak sangat dia yg suka jaga tepi kain orang..
haha



haha nabil pun cakap ntah pahape tah komen en amir..
lalalala...tgk sndri la..org tau sape betol saper salah


ahaa lg best

Siti Nur Hidayah ala ngah sabar je lah..mamat tu perangai mcm bdk2..dia tu saper nk komen pasal ko..lg 1 kn bukannya semua org ada blog sendiri..penatnya ak membaca.

betul2..mcm budak2..tak matang..
betul2 dia saper nk komen iena..
hanya kawan2 iena yg kenal iena..
iena takkan wat mcm nie klu org tak kacau iena..




aha..takot iena gaduh la tu..xper small matter jer..iena hormat majlis orang



aha..
lagi kritikan utk komen en amir

ain & abong..thanks..
hanya kawan2 ku yg memahami aku..
ahaa sayang korang sumer



en amir en amir..dah sah & nyata org sumer tak suke dgn en amir
kadang2 keceluparan mulut kiter ni buat org tak suka dgn kite
jadi en amir anda belajar lah utk tidak celupar
terima kenyataan yg anda celupar & belajar untuk buang perangai buruk anda
jangan pandai nak berdalil itu ini
tap mulut cam bangkai..
aha...
i pun lezer u..
tp i takkan lezer kalau org tak cari pasal
:)


dia mmg tak betol pon..



Jom tgk status iena smlm


marah btul cik iena kiter





aha tgk tu..SHAM & AZIE pun sokong iena









thanks shammm..iena da block & report



haa GOOD MOVE !!..thanks shamm



haha suzie ni member skolah..mber skolah panggil iena MODEL..haha terhangat d pasaran kate nyer..



baik kwn iena nie tau..ehee






aha..PONDAN !!..ramai jgak yg ckp en amir ni pondan..sb perangai cm ppuan..lalala



ha tgk..ader je mber nk tlg iena mem BLOCK & report that guyz






JIKA RAJIN..SILA KLICK..





1 comments:

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve