kebaya owh kebaya

Biler iena dah bosan & tangan dah dok menconteng2..
ni ler kejo nyer..
eheee gambar ni pun bukan arini ni punyer..
tapi td kemas2 meja nie terjumpa la pulak..
tergelak sendiri tgk gamba yg d lukis
burok betul..
dulu time skolah reti la design2 baju..
cekci2 tu..
sampaikan ayah marah...
nk sambung blaja amek fashion designer pun tak boleh
tawaran da dapat..
tapi di tentang hebat oleh ayah ku
hahha kate nye takot nanti iena design baju yg cekci mekci..
kan da menambah dose..
;)


P/S : to mrs weiyda... ..hehe agak2 nye kalau gambar camnie boley ke masuk contest baju kurung menawan~~^^
hehe wlu pun x menawan nak tanye jugak..













IKLAN









iena nak mintak jasa baik korang



untuk undi iena ley tak





haha muker tak tau malu btul..





hehe ;)





buley la.. buley la erk..





korang ley undi kat blog mrs weiyda










contest number iena 29.SITI FAZLINA





undian anda amat saya harapkan & hargai..

TarIkh Tutup Undian : 25/03/2010








http://honeybee-lovely.blogspot.com/2010/03/sticky-mode-sampai-25032010top-12.html











JIKA RAJIN..SILA KLICK..








2 comments:

  1. yuNK...

    TANTEK LAR desIGN TUh..

    ada baKAT..

    TApi xper...SEkaraNG NI SETTLE satu-satu nanti bila dah berjaya yang ini..

    buKAK biSNES rekA FEsyEN LAk..wt part tiME...MASyukkkk ni..

    suKA DEngaN DESign INI..

    KALo mrs weiYDA PAkaAI AGAK2 CANTIK X??

    HEHEHE..AbaIKAn,,,,

    ReplyDelete
  2. thanks mrs weiyda
    ;)
    huhu da keras tangan melukis..
    dulu pandai la menjahit baju
    skrg da luper sb da hampir 4 tahun tak pegang mesin jahit..
    hehe..
    kalau mrs weiyda pakai mesti lah cantek
    solit molid
    kiut miut
    ;)

    ReplyDelete

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog