Projek 100 Bloggers


Mesti korang tertanya2 projek apekah ini? Projek ini dikendalikan oleh Bro Framestone .Matlamat projek ini adalah mengumpul 100 blogger untuk diketengahkan kepada syarikat pengiklan yang akan mengiklankan iklan mereka di 100 blog yg terpilih. 
Gambar Bro Framestone
(kredit to him..hihi amek kt blog Bro Framestone je)

If korang berminat nk join
mana tau terpilih kan..

cik iena sekadar mencuba nasib je
tak cube tak tau kan
(^_~)

antara  syarat nye sehari blog kite mesti mempunyai 500 UV atau lebih..
wahh nk kene kasi naik traffic kt blog lg la nie..
follower cik iena tidak ler ramai..
tp kebnykn reader dr facebook
sb cik iena autopublish semua entry blog ni kt fb cik iena


yg nie cik iena printscreen utk today nye
beberapa minit sblm entry ni d publish.
today cik iena x update blog .
yg ade pon 3 entry mengenai Kesihatan yg cik iena dh taip dua tiga hari sblm dan cik iena schedule kn bg memastikan every day blog cik iena ade update
(^_~)

tak ramai pon tp still nak mencube
Jom try

"CUBA JAYA"

kata semangat dr ex opismate mase mule2 cik iena kerja dlu

lagi kata semangat :)
bak pepatah PCL
 "lebih baik mencuba daripada duduk sesaja setelah membaca entri ini...jom !"


Okies
akhir kata
selamat berhujung minggu semua
(^_~)




















Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)


12 comments:

  1. maceh :) ha.. join juga ye. gud luck untuk kita ye mana tahu dapat join gak.

    ReplyDelete
  2. same2:)
    tu lah good luck tuk kite2 yeayy
    mane tau ade rezeki (^_~)

    ReplyDelete
  3. menarik ! ...
    x salah mencuba kan ..
    tapi akk punye mood nak joint2 nie dah lama x der .. tgh cari nie hhuhu

    ReplyDelete
  4. insyaAllah kalau ada rezeki mesti dapat punya . btw , gud luck yea :D

    ReplyDelete
  5. kak ieda:tq kak:)
    tia : insyaallah..tq dear:)

    ReplyDelete
  6. Good luck ye-terjah dari blog Bro :)

    ReplyDelete

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve