Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Thursday, July 3, 2014

Kenapakah Dahi Cik Iena Berplaster T______T


Huwaaaaa saketttt..
pedihhhhh..
pijauuuuu....
haha tapi snap gambar tetap nak senyum
(^_~)


Senyum itu satu sedekah
Tak gituw
(^_~)

Errr tp kan pesal kamera henset ni cam weng2 je
kuning muke sayee

hihi ok actually dahi cik iena ber plaster gitu sb cik iena
Letak bawang putih..
taknak bg bawang putih jatuh

al kisah nya dekat office tadi 
officemate tegur muka cik iena knp ade jerawat
T_____T

huwaa tahukah anda
walaupun sahabat perempuan anda buat muka bese je bila tegur ada jerawat
Tapi balik umah runsing..
haha mesti nk buat sesuatu lagi2 yg muka jarang naek jerawat

haha cik iena ler tuh
Aritu naek seketoi
besau..

ni naek lagi Seketoi

hurmm
cik iena pn google la mcm mana petua nak kecutkan jerawat

jumpalah satu petua ni
dia suruh tumbuh siket bawang putih then letakkan dkat jerawat tu

So mlm nie cik iena cuba la
haha tak tau jadi ke tidak

tak cuba tak tau kan

okiessssss
nk titun daaaa

semoga jerawat ini kecut esok haha




No comments:

Post a Comment

Facebook Comment