Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Thursday, July 3, 2014

Berapa Lama Korang Ambil Cuti Raya?


 
Rasa nya tahun ni macam raya sakan je,
Hari Raya jatuh pd hari isnin n selasa.
Yeayy nak apply cuti hari rabu khamis jumaat.
So keseluruhan cuti termasuk sabtu ahad jadi la 9 hari
 
 
Amboiii raya sakan eyh cik iena
TapiiiiiiiiiiiiiiMcm cuti 3 hari tu approve je kan kan
Apply pon belom lagi

Hope tak ramai yang ambil cuti 3 hari la kat office
kalau ramai maybe tak lepas kot
 
TAPIIIIII
kalau dah programmer tu tak payah nak happy2 sangat la kalau dapat cuti pon
still kene usung laptop kehulu kehilir
standby if ade system error
kene la fix kan
T___T
 
 ok2 sambung keroje yer cik programmer
(^_~)







Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

2 comments:

  1. Menarik gak cuti sampai 9 hari tue kan...

    Tak tahu lagi raya mana tahun nie... T-T

    ReplyDelete
  2. hihi kemain kan nk raya smp 9 ari
    tp tatau la ape plan
    nk rest je kot
    stress keje
    stress masalah
    hihi

    hihi org da kawen ni kene one two zom nak balik kampung sape kan kan

    ReplyDelete

Facebook Comment