Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Monday, August 25, 2014

Trick eye museum korea ♥


 
Wo0ps, ini story tahun lepas.
Last year tak berblogging so this year bru nak share kt blog.
Siapa yang pergi korea, mesti singgah trick eye museum tau,
memang best sangat.
Secara jujurnya sangat best dari trick eye museum kat i city shah alam 
(^_~)
Bila da pernah pergi trick eye museum kat korea then pergi yg kat i city tu
memang terasa beza gila la hasil lukisan yang kat korea n malaysia
kat malaysia ni tak berapa nak 3d la..
Wokiess
jom layan pic yg sempat cik iena amek..
time ni da malam da
kepenatan
tak larat nak bergamba sangat
(^_~)
Tapi maap la pic kurang cantek sebab amek gune henset note 2 je 
(^_~)
 
Mcm biasalah bile story da basi
tak reti nak describe each gambar
kita biarkan gambar berbicara
haha
 







































 
 
Nota Dinding : cik iena g korea dengan kawan2 opis yer
mohon jangan salah sangka g ngan bf ke haha
 
ermm Insya Allah next year nak pergi lagi
if ade kawan2 nak join roger2 lah
boleh pergi sekali
(^_~)
sekali korang pergi korea mesti nak pergi lg tau
(^_~)






Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

Facebook Comment