iena you looked very cantik today !


 
Ehh Blushing kejap,
iena : ouh tommy just today cantik??
tommy : i said today very cantik, every day cantik (^_~)
 
 tgk muka bese je as usually, without make up pergi kerja,
dah la ade parut budak nakal kan haha
cuma baju agak gedik siket nak pakai baju raya haha
selalu g keje pakai baju bese je
kadang2 t shirt n jeans je
org tgk pon mesti mcm keje bese je tau
hahaha opsss
jangan pandang programmer sebelah mata
mmg encik dan cik programmer pergi keje sempoi2 je
mcm g keluar bese je
pakai t shirt & jeans
tapi hakikatnye mereka adalah programmer
bukan lah pekerja biasa
lalalalallaa
 
gambar kt atas tu current pic cume pakai jaket kt opis sb sangat sejuk okeyh
 
harini kene bahan la dgn budak office sb pakai baju cantek kn
selalu comot je
(^_~)

ade yang cakap cik iena baru kawen ke
haha
ok ni belum pakai baju yg lagi banyak manik
nie baju nie cik iena jahit manik sndri tau
hasil tangan sendiri
(^_~)
opss ni pic baju ni tp bukan yg tgh pakai la
kang nak selfie dgn baju kang kene gelak satu opis
(^_~)
beza nye hari ni versi x de mekap
& inner tudung tu kale pink


Blog entry yg cik iena beraya pakai baju nie

http://www.ienaeliena.com/2014/08/majlis-perkahwinan-my-friend-amyra-amer.html



http://www.ienaeliena.com/2014/08/open-house-kak-hayat-bussaina.html


http://www.ienaeliena.com/2014/08/raya-with-baby-afif-alma.html







 
okeyhh feeling gediks lalalallaaa
nak update belog jugak
tak suke takyah baca
lalalallaa
okay nak sambung keroje
(^_~)


Nota : tommy tu dari german, hehe dia baru belajar bahasa malaysia, pandai pulak dia cakap cantik (^_~). good good, nak kawen dgn org malaysia la tu belajar bahasa malaysia
 






Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com


0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve