SIJIL PENGHARGAAN SEBAGAI MAKE UP ARTIST MAJLIS RAJA SEHARI MEGA 2014


Alhamdulillah dapat jugak sijil yang ditunggu2.
Thanks kak Wani dalam usaha akak utk dapatkan semua sijil2 make up artist yang terlibat untuk event tersebut.
 
make up artist team leader, kak wani

Kepada pasangan2 yang ingin berkahwin dalam kos yang rendah, serendah 5K bg sepasang pengantin, bolehlah menyertai majlis raja sehari mega ini yang diadakan setiap tahun.
 




Insya Allah jika dipanjangkan umur next year cik iena akan join lagi kerja2 amal mcm ni.
Apa salah nya kan sponsor make up kan, tak luak pun
Plus dapat ramai kenalan make up artist
(^_~)
Tp time tu cik iena tak berkesempatan nk kenal2 sb cik iena bz time tu
rushing2 sb ade fashionshow dgn sophie paris
jalan2 kucing

http://www.ienaeliena.com/2014/06/fashion-show-with-sophie-paris.html

 
Okies
Ni pengantin yg cik iena mekap
 
pic pengantin yg cik iena make up, tinggal pic ni je dlm henset, yang laen da kene delete, memory full haha
 
Pendaftaran Dan Pertanyaan
Untuk sebarang pendaftaran dan penyertaan boleh rujuk dibawah :
Encik Izhain : 01134043003
Puan Diana : 0126053557 fb -(Futhiana Rafiee)
Facebook : FB/rajaseharimega





Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com


0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve