CABARAN 30 HARI | DAY 12 : 5 WHISHLIST ANDA


Assalammualaikum & salam jumaat ,
penghulu segala hari.
Wah 5 whishlist cik iena ape eyh.
Kalau nak tau jom teruskan membaca
 
 
 
 
.::Yang Pertama ::.
 
Cik iena nak beli kereta MPV untuk kemudahan keluarga.
Tak taulah bile nak tercapai nye.
Ermm keluarga tu means mak ayah n adik2.
Cik iena belom kawen lagi
 
 
 
Alkisah nye sebelum nie cik iena ade je kereta.
Tapi cik iena jual sebab dengar cakap ex tunang.
time tu bodoh sangat aihh dgr sume ckp dia
Masa tu cik iena nye tmpt keje ade problem.
tak dapat gaji.
enchek bekas tunang suh jual kereta
then dia ckp nty da dpt keje beli la baru
hurmmm
DAN DAN DAN
akhirnya enchek bekas tunang memutuskan tali pertunangan begitu sahaja
 
nah nk tau knp
baca pesanan buat bekas kekasih
 
DAY 5 : 3 PERKARA YANG INGIN ANDA KATAKAN KEPADA BEKAS KEKASIH 
 
sedih sgt. patut nye dia tlg kite tp dia sebenarnye mempergunakan perempuan je
haishhh benci la
kalau la boleh putar masa
mmg taknak bertunang dgn dia
dia plak buat personal loan utk biz dia la konon
atas nama cik iena
lepastu da putus dia ckp
personal loan tu kire kos perbelanjaan sepanjang kita bersama
haishhh
jantan apekah
 
then dia swap swap kad kredit cimb iena sampai habis limit 4k
what the hell
then cik iena punye nama blacklist because of HIM
 
ya Allah..
Allah je tahu betapa perit nya dugaan nie
 
now cik iena takde kereta
nk g mana2 mmg payah
 
Alhamdulillah ade member yg memahami
klu nk jmp dorang pickup cik iena
 
So skrg cik iena kene setelkan yg blacklist ni bru blh beli kereta
nasiblah cik iena sempat beli rumah sblm nie
 
opss whishlist yg pertama pon da panjang
hahahah
 
 
 
.::Yang Kedua ::.

 
cik iena nak beli sebuah rumah yang ade laman untuk mak cik iena.
Rumah yg cik iena beli skrg rumah kos rendah teres dua tingkat je.
takde laman rumah pun.
 

Mak cik iena suka bercucuk tanam.
dulu duk kampung macam2 mak tanam.
Insya Allah if ade rezeki nak beli rumah yg lagi selesa untuk puan ibunda tercinta.
 
 
 
.::Yang Ketiga ::.
 
 
 
Nak Bawak Mak & Abah Pergi ke Tanah Suci Mekah. 
 

Sesiapa pun tentu bercita-cita nak jejakkan kaki ke sanakan
Insya Allah semoga tercapai hajat cik iena 
 

.::Yang Keempat ::.
 
 
Memandangkan cik iena suka bergambar.
Cik iena nak beli DSLR 
 
 
ade sesape nak hadiah kan tak ?
tahun depan 1 April bday cik iena lalalallalaaaa
 
 
 
 
.::Yang Kelima ::.
 
 
 
CIK IENA NAKKKKKKKKK
SANGAT PERGI KOREA SEKALI LAGI
haritu tak puas pusing2 korea
Honeymoon kat korea pon best hahaha
 
 
 
okeyh tunjuk video siket dlu
cik iena tak habis update story pasal korea lg haha
ade masa nty update lg
ouhhh koreaaa
i miss youuuuuuuuuu
 
 


 
.::CABARAN 30 HARI::.

 





Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com


0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve