Get Well Soon Cik Iena



 
 
Today cik iena tak MC.CIk Silverster Ni La Yang jaga kita hari ni.Pesanan doktor Kassim kalau nak cepat elok sebelum makan ubat cirit birit minum air coca cola dulu.
 
 
Air coca cola ni membantu untuk mengurangkan cirit birit. Next time kalau takde ubat boleh je minum coca cola untuk mengurangkan cirit birit.

Tapi jangan amalkan selalu coca cola. Minum jika perlu sahaja

patung busuk cik iena dari sekolah menengah

Okay nak beradu sebelah cik silverster kiter


Nota Blog : ceria nye warna tempat beradu cik iena. seceria orangnya (^_~) . Cik Silverster tu patung busuk cik iena, umur dia lagi tua dari anak buah yang sulung. hehe hadiah birthday dari abang ipar sebelum dia kawen dengan kakak. Nak kakak kene lah bodek adik dulu kan . Ni jelah patung yang tinggal. Yang laen dah kene kebas dengan anak buah .






Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com


0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve