Wedding Cik ida 6 Dec 2014 : make up by cik iena


 
 
"Thanks for make her look so beautiful"
kata-kata suami cik ida .Okay kembang kejap pakcik baru puji (^_~)

Tanggal 5 Disember 2014 Cik ida selamat di ijabkabulkan. Majlis berlansung pada keesokan hari 6 Disember 2014. Majlis yang cukup sederhana tetapi meriah. Makcik cik iena tak bersanding pun. Just buat pelamin sendiri yang simple untuk bergambar. 
Pada hari tersebut cik iena mekap kan makcik, sebab makcik memang tak ambil mak andam. Nikah pun make up sendiri . Belajar dekat you tube. Alaaa acik ida ni, iena ingatkan dah ade mak andam. Sebab sebelum ni ada panggil iena untuk make up tapi iena kerja hari jumaat.
Cik Iena ok je ambil cuti untuk cik ida. Lepastu mak cakap tak jadi. mak ingat cik ida amek pakej dengan pelamin. Tersalah info rupenye. Cik ida tak nak susah kan cik iena ambil cuti. 
Sebab cik ida nikah hari jumaat.
Okay2 takpe, utk sambut tetamu tu cik iena mekapkan cik ida. Tapi barang make up tak complete lah sebab cik iena tak bawak make up yang banyak-banyak tu. Eye shadow pun tak bawa. Nasib lah cik ida ade beli make up untuk dia make up masa majlis tu.

Walaupun tak bersanding. mestilah nak cantik-cantik jugak kan.
Okay jom tengok gambar makcik kepada cik iena yang cik iena make up kan


 
Opss cik iena terlupa ambil gambar sebelum make up
 
Ni gambar malam 5 Dec 2014
 

 










anak buah lagi beso dari makcik hehe



makcik2 kite, sepupu ayah





mak long, paklong and cik ida

pakcik baru yg ceria (^_~)









semua lauk sedap2





















with adik bongsu










mak and abah with cik ida & suami




anak2 arwah pak uteh



Makcik cik iena ni bernikah di usia 35 tahun. So sekarang cik iena dah patut mula risau tak kawin lagi ni.
Sebab nya kedua-dua belah keluarga mak dan ayah , cik iena yang perempuan paling tua yang masih belum kawin. Sebelum ni sebelah ayah , cik ida yang tak kawen lagi. Sebelah mak pulak kak farah, tapi dah kawen bulan 9 yang lepas. Hai lah encik Jodoh. Dimanakah kamu (^_~)
SELAMAT PENGANTIN BARU CIK IDA AND SUAMI







Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com


0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog