Video jahit manik


Simple pearl beads and patch lace decoration , korang pun boleh buat.
Yang penting kene sabar je masa menjahit tu. Kalau tak sabar memang tak jadi lah.
Tengah-tengah jahit benang bersimpul lah, tersalah manik la.
Itu perkara biasa, cik iena selalu alaminya
apa yang penting kene rajin and kene sabar


Gambar baju yang dah siap tak sempat ambil sebab, pagi tu terus bagi baju dekat tuan empunya yang tempah baju tu.
Pic behind the scene hari2 yang sebelum blh tengok dkat link bawah ni
 

Pada yang tak tau macam mana nak matikan benang atau nak simpulkan benang supaya tak tercabut manik2 tu nanti cik iena share video okay
(^_~)




Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com


0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog