Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Friday, February 6, 2015

FEED THE HOMELESS PROGRAMME 5 FEBRUARY 2015

FEED THE HOMELESS PROGRAMME 5 FEBRUARY 2015


Alhamdulillah aktiviti berjalan lancar walaupun makanan sampai lewat diatas sebab-sebab yang tidak dapat dielakkan, agak kelam kabut sikit bila makanan sampai lewat . Tapi masih dalam kawalan.
Pada malam ini cik iena tak banyak ambil gambar kerana terlalu sibuk dengan sukarelawan lain. Sambil2 buat kerja sambil berborak dengan sukarelawan lain, sara. Nice to meet u dear.
Dan ada sekumpulan sukarelawan daripada UTM KL dimana mereka terdiri daripada pensyarah-pensyarah dan profesor-profesor. Kesemua nya peramah . Seronok bekerja dan berbual dengan mereka.
Tapi cik iena tak dapat bual panjang sebab cik iena akan balik awal memandangkan cik iena naik public transport je. LRT .
Orang kata nak seribu daya tak nak seribu dalih . Alhamdulillah ade LRT untuk pergi ke program kerja amal ni.
Insya Allah Jika panjang umur murah rezeki semoga kita bertemu lagi ye sara, kakak-kakak & makcik-makcik yang baik hati lagi budiman. Semoga Allah berkati kita semua.

Okay jemput layan ni sahaja gambar yang sempat diambil. Tersangat sibuk tadi T___T
Kepada anda-anda diluar sana jom lah sertai kami sebagai sukarelawan (^_~)


Memandangkan kami sampai awal dan makanan tak sampai lagi
selfie dulu
(^_~)

FEED THE HOMELESS PROGRAMME 5 FEBRUARY 2015
kawan baru, sara

FEED THE HOMELESS PROGRAMME 5 FEBRUARY 2015
with sara, sukarelawan
 Lokasi dimana aktiviti kerja amal di lakukan
Bank Muamalat jalan melaka

FEED THE HOMELESS PROGRAMME 5 FEBRUARY 2015
memandangkan sampai awal dapatlah ambil gambar masa tempat ni kosong lagi

FEED THE HOMELESS PROGRAMME 5 FEBRUARY 2015
Sukarelawan sedang mengangkat makanan keluar daripada kereta
FEED THE HOMELESS PROGRAMME 5 FEBRUARY 2015
sukarelawan-sukarelawan yang baik hati, semogo murah rezeki semuanya

Menu hari ini kari ayam, sayur sawi, sambal belacan, pisang, dan jelly
FEED THE HOMELESS PROGRAMME 5 FEBRUARY 2015
makanan untuk hari ini

FEED THE HOMELESS PROGRAMME 5 FEBRUARY 2015




Alhamdulliah semuanya berjalan lancar, semoga di panjangkan umur untuk menyertai aktiviti ini pada minggu hadapan. Hari jumaat cik iena janrang datang. Kebiasaannya cik iena datang hari khamis. Insya Allah jumaat malam nak pergi melawat kawan di hospital tawakal.

Untuk pengetahuan aktiviti ini diadakan pada setiap hari khamis dan jumaat pada pukul 8 malam.
Anda-anda diluar sana kami amat mengalu-alukan anda untuk sertai sebagai sukarelawan.

Nota blog : balik rumah cik iena mandi and macam biasa cik programmer kene sambung kerja. Jadual hari khamis tengah malam buta update celcom offline DN T_____T
Rabak mata .Buat kerja sambil update blog.







Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

Facebook Comment