Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Thursday, February 12, 2015

PASSION ROAD JALAN YAP KWAN SENG


PASSION ROAD JALAN YAP KWAN SENG

11 Febuari 2015 adalah hari ulang tahun rakan pejabat cik iena, Jadi cik iena ikut lah officemate pergi makan . Kalau tak memang tak ikut pun. Cik iena akan bungkus and makan berdua dengan sharul ain di pejabat .  Memang kene bahan la dengan Enchik Ahmad Farhan kenapa iena tiba2 ikut keluar makan, bila dia ajak makan cik iena tak nak . Birthday boy ajak nak . Mohon jangan salah sangka . Cik iena pergi sebab birthday member. Mesti lah nak celebrate kan . Walaupun dah celebrate awal sebenarnya . Budak office tersalah tarikh . Satu office celebrate awal sehari birthday Reza.





PASSION ROAD JALAN YAP KWAN SENG

PASSION ROAD JALAN YAP KWAN SENG

PASSION ROAD JALAN YAP KWAN SENG


Wah nampaknya tahun 2015 harga dah naik
sebelum ni yang standard RM 10 , tahun ni sebelum GST RM 11
yang Premium RM 15, tahun ni sebelum GST RM 17
Ni harga sebelum GST
Kita nantikan harga selepas GST 1 April 2015
opss Birthday  kite la 1 April
Tarikh bersejarah betul hehe

Okay jom tengok gambar yang sempat diambil

PASSION ROAD JALAN YAP KWAN SENG

PASSION ROAD JALAN YAP KWAN SENG


 STANDARD : Soya SauceChicken, egg & Toufu with steamed rice & sambal belacan


PASSION ROAD JALAN YAP KWAN SENG

PASSION ROAD JALAN YAP KWAN SENG

PASSION ROAD JALAN YAP KWAN SENG



PASSION ROAD JALAN YAP KWAN SENG


PREMIUM : Chicken Chop With Black Pepper sauce


Wild Mushroom Soup



Chocalate sesame ball

PASSION ROAD JALAN YAP KWAN SENG

PASSION ROAD JALAN YAP KWAN SENG



PASSION ROAD JALAN YAP KWAN SENG

PASSION ROAD JALAN YAP KWAN SENG

PASSION ROAD JALAN YAP KWAN SENG
 
Ehh takde gambar cik iena pun.
Sebenarnye cik iena nak selfie, tiba-tiba officemate perasan
ni budak dua orang atas ni paling suka menyakat cik iena.
Terus cik iena tak jadi selfie tau
T______T
 
 
 
Nah belanja jugak gambar selfie sebelum turun pergi makan.
Time ni budak2 lelaki dah turun.
Kalau tak memang kene bahan la
 
Tu pun masa tengah makan cik iena kene bahan,
sebab selfie gambar bawah ni and post kat FB
hahaha
sukati kitew la FB kiter kan
 

PASSION ROAD JALAN YAP KWAN SENG



PASSION ROAD JALAN YAP KWAN SENG


Okayyy sambung kerja . Curi masa update blog yang dah bersawang (^_~)

sebelum ni cik iena pernah makan kat sini jugak
jemput singgah http://www.ienaeliena.com/2014/11/passion-road-secret-garden-jalan-yap.html


Nota Blog : Thanks Birthday boy sebab belanja kami semua makan (^_~) . Cik iena tak ambik gambar birtday boy . Tengok kat video tu je la eh . Sebabnya budak2  opis memang suka gosip cik iena dengan reza. Haishh memang nak kene smackdown budak2 ni suke gosip2.

"ELAKKAN KONTROVERSI TINGKATKAN PRESTASI,
MOHD KHAIRUL ANUAR TETAP DI HATI"


lalalallaaaaaaaaaaaaaaa







Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

UBER PROMO CODE - IENA

UBER PROMO CODE - IENA