Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Saturday, February 21, 2015

GLOBALTIUM ANNUAL DINNER 2014


 
GLOBALTIUM ANNUAL DINNER 2014


Ini memang throwback sangat . Alkisah Annual dinner hujung tahun 2014 yang berlansung di Maju Palace Restaurant, Maju Junction Kuala Lumpur . Syarikat cik iena bekerja tak ramai sangat . Campur dengan head office staff and anak-anak syarikat yang lain.

Seperti biasa memang tiada tema yang di tetapkan. So pakai biasa-biasa sahaja dan cik iena pun tak make up. Memandang kan annual dinner ini di buat pada hari bekerja memang pakai biasa dan tak make up lah cik iena sebabnya memang cik iena ke pejabat tak bersolek pun.
Programmer duduk pejabat buat kerja takde jumpa client . so tak perlu melawa pergi keje .Cukup sekadar kemas.


GLOBALTIUM ANNUAL DINNER 2014

GLOBALTIUM ANNUAL DINNER 2014


GLOBALTIUM ANNUAL DINNER 2014
Story dah lama nak cerita pun tak ingat sangat. Jom layan video dan gambar yang diambil.













 

GLOBALTIUM ANNUAL DINNER 2014

GLOBALTIUM ANNUAL DINNER 2014

GLOBALTIUM ANNUAL DINNER 2014

GLOBALTIUM ANNUAL DINNER 2014
with sharul ain

GLOBALTIUM ANNUAL DINNER 2014

GLOBALTIUM ANNUAL DINNER 2014

GLOBALTIUM ANNUAL DINNER 2014

GLOBALTIUM ANNUAL DINNER 2014

GLOBALTIUM ANNUAL DINNER 2014

GLOBALTIUM ANNUAL DINNER 2014

GLOBALTIUM ANNUAL DINNER 2014
peaceee.. cik iena tak make up pun pergi kerja..

GLOBALTIUM ANNUAL DINNER 2014

GLOBALTIUM ANNUAL DINNER 2014

GLOBALTIUM ANNUAL DINNER 2014


GLOBALTIUM ANNUAL DINNER 2014

GLOBALTIUM ANNUAL DINNER 2014

GLOBALTIUM ANNUAL DINNER 2014
with abang wesley, senior programmer

GLOBALTIUM ANNUAL DINNER 2014
owner blog nak possing siket (^_~)





Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

UBER PROMO CODE - IENA

UBER PROMO CODE - IENA